7 haftalık gebeyim

nurkaraa

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2020
13
6
24
Kızlar ben 7 Haftalık hamileyim normalde meyveyle çok aram yok ama bu aralar sürekli olarak meyve yiyorum hatta mide bulantılarım oluyor hiçbirşey yiyemediğim zaman da bile meyve yiyebiliyorum biri bana geçenlerde çok meyve düşük yapar dedi ne kadar doğru bilemiyorum sizin düşünceleriniz nelerdir.

Şu dönemde de herkes doktor herkes bi bildik kesiliyor cidden ya Doktoruna danış ağırlıklı yediğin meyveleri say en doğrusunu o söyler sana çevreye kulaklarını tıka konuşan çok olacaktır ben hiç duymadım meyvenin düşük yapacağını hamileliğim yeniyken doktorum bi takım bitki çayı saydı kullanma diye ama meyve hiç dememişti

Öyle gerçekten benimde ilk gebeliğim ister istemez korkuyorum belki gerçekten haklıdır diye dinliyorum ama mantıken düşününce gerçekten kulaklarımı tıkamam gerek

Öyle gerçekten benimde ilk gebeliğim ister istemez korkuyorum belki gerçekten haklıdır diye dinliyorum ama mantıken düşününce gerçekten kulaklarımı tıkamam gerek
Dediğim gibi doktor en iyi ve iç rahatlatıcı cevabı verecektir kontrole gidince sormayı ihmal etmeyin

Ne alaka ya meyveler vitamin deposu bitki çayları okey de meyvenin zararı olduğunu ilk defa duyuyorum

Merhaba, ben de 7 haftalık gebeyim ama bazen sırt ağrım oluyor sadece. Başka pek bişey hissetmiyorum. Normal mi acaba?

Sizin bulantı kusma ağrı gibi belirtileriniz var mı? Ben de 7+3’ teyim ama belirtim yok

Sizin bulantı kusma ağrı gibi belirtileriniz var mı? Ben de 7+3’ teyim ama belirtim yok
Benim biraz bulantılarım oldu çok yoğun değildi ama bu durum hoşuma gitmediği için doktoruma danıştım prilam dr diye bir ilaç verdi sabahları aç karnına bir tane içiyorum tüm gün etki ediyor bulantılarım kesildi onun dışında ağrılarım olmadı bu hafta belim ve eklemlerim çok ağrıdı fakat maalesef covidmişim ondan kaynaklı ağrılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…