7 haftalık gebeyim kalp atışı yok

bskbskbskbsk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2023
1
0
27
Merhaba 7 haftalık gebeyim son kontrolde doktorum embriyo oluşumu var ama bebek gelişmemiş dedi. Bugün farklı bi doktora gittim o da bana bebeğin kalp atışını duyamadığını ve bunun büyük bi dezavantaj olduğunu söyledi. Ayrıca rahim altında da kanama varmış. Her an çamur renginde kanaman olabilir korkma dedi. Haftaya gel eğer yine kalp atışını duymazsak uzatmanın anlamı yok dedi. Çok üzüldüm. Buna benzer durum yaşayan var mı. Böyle olup sonradan bebeğinin kalbi atan var mı

Bende ayni durumu bugun yasadim canim. 7 haftamdayim, doktor bebegin 6ci haftada gelismesi durmus ve kalp atisi yok dedi. Banada 1 hafta sans verdi, eger kalbi atmazsa dusuk olurmus buyuk ihtimalle. Cok cok uzgunum inan

Bende ayni durumu bugun yasadim canim. 7 haftamdayim, doktor bebegin 6ci haftada gelismesi durmus ve kalp atisi yok dedi. Banada 1 hafta sans verdi, eger kalbi atmazsa dusuk olurmus buyuk ihtimalle. Cok cok uzgunum inan
Bnde şuan aynı durumdayım 8 haftalık oldu ve 2 gün önce kanamamdann dolayı hastaneye gittim kalbi durmuş kürtaj olman gerek dediler çok üzgünüm sayfa sayfa geziyorum kalbi durupta tekrar sonra ki haftalarda atan bir bebek hikayesi var mı diye

Maalesef ki yok. Ben 9.haftada öğrendim. Öğrendiğimde 4 5 gün önce durmuştu zaten. Kanama alanı yaratıyordu kesenin yırtılacağı vs biton şeyle kafamı doldurmuşlardı. Kalbinin durduğunu öğrendim 3 farklı doktora kontrol ettirdim hepsi aynı şeyi söyleyince aynı gece kontrolümün yapıldığı hastanede kürtaja girdim. Dönüşü olmuyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…