Merhaba benim adet döngüm 28 günde bir 13 ve 14. Günler ilişki oldu 5+3 te doktora gittim kese boyutu 5.3 mm çıktı doktor gebelik kesemin haftama göre küçük olduğunu ve geç döllenme olmuş olabileceğini söyledi bundan önce de iki bebeğimi kayıp ettim 8. Haftada kalpleri durdu kürtaj oldum çok korkuyorumMerhaba.. merak ettiğim tam tarihler yazabilir misiniz adetinizin ilk günü, ilişki tarihiniz ve genelde adet döngünüz kaç gün sürüyor?
Bende şöyle olmuştu adetimin 13.günü ilişki sonrasında hamile kaldım yani cihazların uyumuyla doğru orantılı o cihazlarda 14gün ekleniyor. 5+1de gittim gebelik kesem 5mm çıktı aslında ufak haftama göre nerdeyse 1hafta kadar ama 6+1de crl boyu ölçülmeye baslandı gebelik kesesi ölçülmedi tam günüyle çıktı çok hafifte kalp atışı duyuldu o günden sonra crl boyu günü gününe çıktı
Yanıtınızı şimdi gördüm bildirimleri kaçırdım sanırım..Merhaba.. merak ettiğim tam tarihler yazabilir misiniz adetinizin ilk günü, ilişki tarihiniz ve genelde adet döngünüz kaç gün sürüyor?
Bende şöyle olmuştu adetimin 13.günü ilişki sonrasında hamile kaldım yani cihazların uyumuyla doğru orantılı o cihazlarda 14gün ekleniyor. 5+1de gittim gebelik kesem 5mm çıktı aslında ufak haftama göre nerdeyse 1hafta kadar ama 6+1de crl boyu ölçülmeye baslandı gebelik kesesi ölçülmedi tam günüyle çıktı çok hafifte kalp atışı duyuldu o günden sonra crl boyu günü gününe çıktı
Sanırım benim doktorum da geç döllenme olmuş olabileceğini düşündü dile getirmedi ama, benim de bebeğe dair hiç bir şey görmemek beklemediğim bir durumdu. Şaşkınlıktan geç olduğunu düşünmediğimi söylemedim hiç. Yarın gidince sonucu yazarım belki gerçekten de bazen görünmeyebiliyordur.. umut olur inşallah sizin için de. Allah hayırlısını kolayca versin hepimiz için..Merhaba benim adet döngüm 28 günde bir 13 ve 14. Günler ilişki oldu 5+3 te doktora gittim kese boyutu 5.3 mm çıktı doktor gebelik kesemin haftama göre küçük olduğunu ve geç döllenme olmuş olabileceğini söyledi bundan önce de iki bebeğimi kayıp ettim 8. Haftada kalpleri durdu kürtaj oldum çok korkuyorum
Burdan bize bilgi verir misiniz aşağı yukarı aynı durumdayızYanıtınızı şimdi gördüm bildirimleri kaçırdım sanırım..
Adet döngüm 30-31 gün sürüyor adetin 12. günü ilişki sonrası gebelik oldu. En geç 15. gün döllenme olmuştur sanırım. O yüzden önceki kontrolümde 6+4 te görünmesi gerekiyor diye düşünmüştüm ama malesef sadece yolk sac göründü. 10 gün sonra çağırmıştı yarın için randevu aldım gideceğim sabırsızlanıyorum .. 2 sene önce de 7 haftalık kalbi durmuştu o yüzden de tedirginim.
Geçen hafta ara ara bulantım oluyordu 2 gün kadar kesildi. Bu hafta başında yeniden başladı devam eden bir bulantım var. Karnımda sertlik hissetmiyorum boşluk hissi var. Bunları da yazayım da sonucuna göre belirti arayanlara örnek olmuş olur..
Sağlıkla büyüsün bebeğiniz çok teşekkür ederim yanıtınız için.
AminnSanırım benim doktorum da geç döllenme olmuş olabileceğini düşündü dile getirmedi ama, benim de bebeğe dair hiç bir şey görmemek beklemediğim bir durumdu. Şaşkınlıktan geç olduğunu düşünmediğimi söylemedim hiç. Yarın gidince sonucu yazarım belki gerçekten de bazen görünmeyebiliyordur.. umut olur inşallah sizin için de. Allah hayırlısını kolayca versin hepimiz için..
Durumdan haberdar etmek istedim malesef gelişimi devam etmemiş. Vajinal de bakıldı bu kez 6 haftalık boyutunda kalmış. Kürtaj önerildi.Burdan bize bilgi verir misiniz aşağı yukarı aynı durumdayız
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun birebir aynı durumdayız bende geç döllenme olduğunu düşünmüyorum çok tedirgin oldum Pazartesiye kadar nasıl bekleyeceğini bilmiyorumDurumdan haberdar etmek istedim malesef gelişimi devam etmemiş. Vajinal de bakıldı bu kez 6 haftalık boyutunda kalmış. Kürtaj önerildi.
İnşallah siz güzel haberler alırsınız.
Benim kontrolüm normalde pazartesiydi ama dayanamayacağımBeklemek de çok zor
Çok sevindim sizin adınıza inşallah tüm süreç sağlıkla ilerlerBugün doktora geldim arkadaşlar benim gibi olan varsa diye yazayım dedim kesem büyümüş yolk saç ta göründü bir kaç günlük geç döllenme var dedi doktor endişe edecek bir durum yok kese sağlikli bir şekilde büyümüş dedi
İnşaallahÇok sevindim sizin adınıza inşallah tüm süreç sağlıkla ilerler
Karından baktıysa görünmemiştir. Kese boyutu iyi sanırım benim gelişmeyen bebeğimin 6+4te 11 mm idi. Karından görünmüyordu bebek, vajinal görünmüştü.Merhaba kızlar bençm son adet tarihim 25 ocak ama perşembe günü kontrole gittiğimde 5+6 haftalık göründü kese 2 günlük geç döllenme varmış kese boyutu 17 mm ama içinde bebek görünmedi bu perşembe tekrar kontrole gidicez dr normal stres yapma dedi ama aynı durumu yaşıyan var mı acaba çok korkuyorum boş gebelik ihtimalinden
Aynen karından baktı vajinale gerek yok acele etmeyelim haftaya görürüz zaten dedi ama korku basıyor işte daha öncede bir düşüğüm var ondan sanırım korkuyorum istemsizKarından baktıysa görünmemiştir. Kese boyutu iyi sanırım benim gelişmeyen bebeğimin 6+4te 11 mm idi. Karından görünmüyordu bebek, vajinal görünmüştü.
Görebildiniz mi ben bugün yolk sacı gördüm bebek de çok minik göründü ama doktorun gönül gözüyle falan yani o kadar küçükAynen karından baktı vajinale gerek yok acele etmeyelim haftaya görürüz zaten dedi ama korku basıyor işte daha öncede bir düşüğüm var ondan sanırım korkuyorum istemsiz
Benim de 8 haftalikken kalbi durdu kurtaj oldum şimdi yeniden hamileyim ve cok korkuyorum ayni şeyleri yaşamaktan. 5+6 da gottik bebek var ama hemuz kalp atiis duyulacak boyutta degil dediMerhaba benim adet döngüm 28 günde bir 13 ve 14. Günler ilişki oldu 5+3 te doktora gittim kese boyutu 5.3 mm çıktı doktor gebelik kesemin haftama göre küçük olduğunu ve geç döllenme olmuş olabileceğini söyledi bundan önce de iki bebeğimi kayıp ettim 8. Haftada kalpleri durdu kürtaj oldum çok korkuyorum
Ben kalp atışını 7+4 te duydum sıkıntı etmeyin bu gittiğinizde duyarsınız umarımMerhaba hanımlar. Haftaya yeniden doktora gidene kadar umutlanmak veya kendimi hazırlamak için bu konuyu açma ihtiyacı hissettim.
Pazartesi günü 6+4 gebelik haftamda usg de kese boyutu 11 mm idi. Yolk kesesi vardı fakat bebek görünmedi. 10 gün sonra yeniden çağırdı doktor.
Bu haftalarda görünmeyip sonradan görünen bebekler olmuş okuduğum kadarıyla fakat takıldığım nokta acaba geç döllenme durumunda mı o şekilde olabiliyor. Ben geç döllenme olmadığına eminim, gebelik haftam doğru. Bu durumda bebek görünmeli değil miydi nihayetinde artık mikroskobik boyutta olmaması gerekiyor kalp atışı bile olmalıydı. Usg karından yapıldı.
Forumda okuduğum kadarıyla kese boyutu da küçük sanki haftaya göre. Geç döllenme olmadığına emin olup benzer süreci yaşayanlar deneyimlerini yazarsa çok sevinirim. İçimdeki minik umut kıpırtısının etkisinden kurtulamıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?