- 12 Ağustos 2022
- 250
- 223
- 18
- 34
- Konu Sahibi degisikbirisi
-
Merhaba son durum nedir bugün bende aynı şeyi yaşadım sizinleTesekkür ederim.Umarım kalp atışı hızlanır ve canlanır.
Merhaba konu çok olmuş ama acaba son durumunuz nedir bende aynıyım şuanMerhaba son durum nedir bugün bende aynı şeyi yaşadım sizinle
Çok şükür sağlıklıyız 7. Haftada karından bakıldığında yavaş duyulmuştu daha kücük olduğu içinmiş 8. Haftada kuvvetli duyduk inşAllah sizinde öyledirMerhaba konu çok olmuş ama acaba son durumunuz nedir bende aynıyım şuan
MaşallahÇok şükür sağlıklıyız 7. Haftada karından bakıldığında yavaş duyulmuştu daha kücük olduğu içinmiş 8. Haftada kuvvetli duyduk inşAllah sizinde öyledir
Şuan 29 haftalık oldukMaşallahşuan kaçıncı haftadasınız, benim kese etrafında kanama alanıda var çarşamba tekrar gel dedi doktorum. Tekrar gideceğim kontrol için bakalım ne diyecek resmen zaman geçmiyor
İnşallah canım, inşallah sende sağ Salim kucağına alırsın, evet Progestan kullanıyorum bakalım çarşamba ne diyecek.Şuan 29 haftalık oldukinşAllah düzelir benimde ara ara oldu düzeldi ilaç vermişlerdir sizede diye düşünüyorum progestan gerekirse duphasyon pruluton ne varsa kullandım gebeliğimde seni çok iyi anlıyorum güzel sonuçlar al inşAllah
Güzel haberlerle gelİnşallah canım, inşallah sende sağ Salim kucağına alırsın, evet Progestan kullanıyorum bakalım çarşamba ne diyecek.
Sana moral olsun vanım bebeğim 5 aylık hanımda sakın üzülme, bir hafta sonra düzene giriyor insallaj seninse öyle olurMerhaba hanımlar
Konu geçen sene açılmış, ben de aynı durumdayım ve gerçekten morale ihtiyacım var. Pazartesi 7+2 olmam gerekirken 6+1 çıktım. Bebeğimin kalp atışları yavaş ve düzensizdi. Doktor pazartesi tekrar çağırdı, kendisi karar verecek dedi. X Xxudy inşallah sağlıcakla kucağınıza almışsınızdır
Merhaba şuan bende aynı durumdayım sizin som durumunuz nedirÇook sevindim Allah bağışlasınsitede benim durumumda olan herkes neredeyse düşükle sonuçlanmış, en azından içimde biraz umut barındırabilirim
Merhaba maalesef ben kaybettim. İnşallah sizin olumlu olurMerhaba şuan bende aynı durumdayım sizin som durumunuz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?