- 9 Mart 2018
- 66
- 15
- 88
- 33
- Konu Sahibi pelintosun21
-
Doktorunuza güvenmeniz çok önemli. Benim 6-10 haftalar arasında kanamalarım olmuştu doktorum progesterone vermedi, sağlıksız bebek düşme eğilimindedir sağlıksız bebekse düşer sağlıklı ise zaten her halükarda tutunacaktır demişti. Çok aklınızda kaldı ise ve kullanacaksanız bile endişenizi doktorunuza iletin ve o şekilde kullanın derim.Arkadaşlar dün özelde kendi doktoruma gittim bebeğimin kalp atışını duydum doktorum gayet güzel 7 haftalık dedi her şey normal rutin gebelik tahlillerini yapalım dedi sonra burası pahalı olur istersen devlet hastanesinde yaptırt sonuçlarına bakarım dedi . Bugün Çorlu devlet hastanesine gittim doktor tekrar ultrasonla baktı işte o da 7 haftalık dedi yalnız biraz aşağıda bebek dedi sonra ben daha önce 4 haftalıkken düşük yapmıştım deyince progestan başlayım dedi korktum bende . Kendi doktorumu aradım bebek aşağıda diye hemen düşük akla gelmez ben bir sorun görmedim kullanama gerek yok dedi . Kafam çok karıştı eğer düşük riski yoksa bile progestanı kullansam bir sorun olur mu sizce ne yapacağımı bilemedim
Kullanıp kullanmamak size kalmış tabii ki ama sanırım ben olsam kullanırdım. Bir de tamamen kendi tecrübemle söylüyorum, devlet doktorları çok daha tecrübeli oluyor, ben kendi gebelik sürecimde bunu gördüm yaniArkadaşlar dün özelde kendi doktoruma gittim bebeğimin kalp atışını duydum doktorum gayet güzel 7 haftalık dedi her şey normal rutin gebelik tahlillerini yapalım dedi sonra burası pahalı olur istersen devlet hastanesinde yaptırt sonuçlarına bakarım dedi . Bugün Çorlu devlet hastanesine gittim doktor tekrar ultrasonla baktı işte o da 7 haftalık dedi yalnız biraz aşağıda bebek dedi sonra ben daha önce 4 haftalıkken düşük yapmıştım deyince progestan başlayım dedi korktum bende . Kendi doktorumu aradım bebek aşağıda diye hemen düşük akla gelmez ben bir sorun görmedim kullanama gerek yok dedi . Kafam çok karıştı eğer düşük riski yoksa bile progestanı kullansam bir sorun olur mu sizce ne yapacağımı bilemedim
Progestanın bildiğim bir zararı yok . Ben kanamam var diye kullanmıştım gebelikte . Zaten ilk aylar ayda 2 kere sonra ayda 1 kere kontroller ve kan tahlilleri oluyor aynı zamanda aile hekimliği de kan ve idrar tahlilleri alıyor kullanım sonucunda bir problem olursa ki sanmam tahlillerde hemen çıkar ve kesersiniz . Ancak sürekli gideceğiniz doktorunuza güvenin derim çünkü sürecinizi o takip edecekArkadaşlar dün özelde kendi doktoruma gittim bebeğimin kalp atışını duydum doktorum gayet güzel 7 haftalık dedi her şey normal rutin gebelik tahlillerini yapalım dedi sonra burası pahalı olur istersen devlet hastanesinde yaptırt sonuçlarına bakarım dedi . Bugün Çorlu devlet hastanesine gittim doktor tekrar ultrasonla baktı işte o da 7 haftalık dedi yalnız biraz aşağıda bebek dedi sonra ben daha önce 4 haftalıkken düşük yapmıştım deyince progestan başlayım dedi korktum bende . Kendi doktorumu aradım bebek aşağıda diye hemen düşük akla gelmez ben bir sorun görmedim kullanama gerek yok dedi . Kafam çok karıştı eğer düşük riski yoksa bile progestanı kullansam bir sorun olur mu sizce ne yapacağımı bilemedim
Progestanın yan etkisi yok sürece destek sağlar düşük tehlikesinde veriyorlar ama düşük tehlikesi olmadığı halde başka böyle risklerde de önlem amaçlı verilir. Kullanın bence kafanız rahat olurArkadaşlar dün özelde kendi doktoruma gittim bebeğimin kalp atışını duydum doktorum gayet güzel 7 haftalık dedi her şey normal rutin gebelik tahlillerini yapalım dedi sonra burası pahalı olur istersen devlet hastanesinde yaptırt sonuçlarına bakarım dedi . Bugün Çorlu devlet hastanesine gittim doktor tekrar ultrasonla baktı işte o da 7 haftalık dedi yalnız biraz aşağıda bebek dedi sonra ben daha önce 4 haftalıkken düşük yapmıştım deyince progestan başlayım dedi korktum bende . Kendi doktorumu aradım bebek aşağıda diye hemen düşük akla gelmez ben bir sorun görmedim kullanama gerek yok dedi . Kafam çok karıştı eğer düşük riski yoksa bile progestanı kullansam bir sorun olur mu sizce ne yapacağımı bilemedim
Canım arkadaşıma da öyle dedi progestan kullanıyor başından beri 14 haftalık. Son kontrolünde doktor 24 e kadar devam edelim dedi. Düşük riski falan var gibi bi şey demedi hiç. Sabah akşam fitil şeklinde kullanıyorArkadaşlar dün özelde kendi doktoruma gittim bebeğimin kalp atışını duydum doktorum gayet güzel 7 haftalık dedi her şey normal rutin gebelik tahlillerini yapalım dedi sonra burası pahalı olur istersen devlet hastanesinde yaptırt sonuçlarına bakarım dedi . Bugün Çorlu devlet hastanesine gittim doktor tekrar ultrasonla baktı işte o da 7 haftalık dedi yalnız biraz aşağıda bebek dedi sonra ben daha önce 4 haftalıkken düşük yapmıştım deyince progestan başlayım dedi korktum bende . Kendi doktorumu aradım bebek aşağıda diye hemen düşük akla gelmez ben bir sorun görmedim kullanama gerek yok dedi . Kafam çok karıştı eğer düşük riski yoksa bile progestanı kullansam bir sorun olur mu sizce ne yapacağımı bilemedim
Yoo bazı gebeler 36ya kadar kullanıyor ben 19.haftada hala kullanıyorum.Zaten ilk 3 ay kullanacaksınız sadece
Aa bilmiyordum onuYoo bazı gebeler 36ya kadar kullanıyor ben 19.haftada hala kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?