- 22 Ağustos 2019
- 113
- 62
- 37
-
- Konu Sahibi Yenianneben
Cevabınız için çok teşekkür ederim. İçimi rahatlattıBende kalp atışını çok geç duydum canım 7+5 falandı hatta ilk devlet hastanesine gittim boş gebelik dediler ama şu an 14+3 teyiz
Benimde aynı bugün 7+1 ve yavaş büyümüş dedi kalp atışı da duymadı ne oluyor bu durumda bilgin var mıMerhaba kızlar, dün 7+1 iken kalp atışı duymaya gittim ama karından duyulmadı. Bebek 5 -6 haftalık anca dedi doktor . Belki geç döllenmedir ama ben yumurtlama sonrası birliktelik de yaşamadım. Haliyle canım sıkıldı. Okuduğum kadarıyla bu şekilde ilerleyen gebelikler sonrasında çok sağlıklı olmuyor. Varsa bu konuda grupta tecrübesi olan yazarsanız çok sevinirim. Hepinize sağlıklı çok güzel hamilelikler diliyorum.
Kese ölçün kaç yazıyo ultrason da onu göremedimMerhaba kızlar, dün 7+1 iken kalp atışı duymaya gittim ama karından duyulmadı. Bebek 5 -6 haftalık anca dedi doktor . Belki geç döllenmedir ama ben yumurtlama sonrası birliktelik de yaşamadım. Haliyle canım sıkıldı. Okuduğum kadarıyla bu şekilde ilerleyen gebelikler sonrasında çok sağlıklı olmuyor. Varsa bu konuda grupta tecrübesi olan yazarsanız çok sevinirim. Hepinize sağlıklı çok güzel hamilelikler diliyorum.
Kese ölçüsünü göremedim canım yok kağıtta. Doktor haftaya gel dedi başka da birşey demediKese ölçün kaç yazıyo ultrason da onu göremedim
Bebeği gördü ama dmiKese ölçüsünü göremedim canım yok kağıtta. Doktor haftaya gel dedi başka da birşey demedi
Yani evet yolk kesesi mi bebek mi ama bebek dedi sanırım. Ama küçükmüş 5-6 hafta gibiymis baya geriden geliyor. Belki geç döllenme olabilir dedi . Sizin görüldü mü embriyo?Bebeği gördü ama dmi
Benim 4+6 da göründü alttan muayene ile ama şimdi görünmedi kese küçük dedi büyümemiş dediYani evet yolk kesesi mi bebek mi ama bebek dedi sanırım. Ama küçükmüş 5-6 hafta gibiymis baya geriden geliyor. Belki geç döllenme olabilir dedi . Sizin görüldü mü embriyo?
İnşallah iyi haberler alırız . Geç döllenme olabilir belki ama bilemiyorum tabi önceki gebeligimde böyle birşey yaşamamıştım.Benim 4+6 da göründü alttan muayene ile ama şimdi görünmedi kese küçük dedi büyümemiş dedi
İnşallah iyi haberler alırız . Geç döllenme olabilir belki ama bilemiyorum tabi önceki gebeligimde böyle birşey yaşamamıştım.
[/QUOTAynı doktora mi muayene oldunuz? Bir de devlet hastanesi miydi? Benimki devlet hastanesi belki cihazlar eski olabiliyormuşBenim 4+6 da göründü alttan muayene ile ama şimdi görünmedi kese küçük dedi büyümemiş dedi
Benimde bi kızım var hiç böyle biriyle karşılaşmadım acaba neden olabilirİnşallah iyi haberler alırız . Geç döllenme olabilir belki ama bilemiyorum tabi önceki gebeligimde böyle birşey yaşamamıştım.
Aynı doktora mi muayene oldunuz? Bir de devlet hastanesi miydi? Benimki devlet hastanesi belki cihazlar eski olabiliyormuşBenimde bi kızım var hiç böyle biriyle karşılaşmadım acaba neden olabilir
şka bi hastaneye daha gideceğim alttan muayene isteyeceğim o şekilde daha net görünüyor anlamadığım şey şu 4+6 da görünen bebek 7. Haftada nereye gitti kalbi durdu desem yüne orda olmadı ve gelişmemesi aynı boyda olması gerekmiyor mu nasıl böyle bişy oldu anlam veremedimAynı doktora mi muayene oldunuz? Bir de devlet hastanesi miydi? Benimki devlet hastanesi belki cihazlar eski olabiliyormuş
Ben kese için 6+3 te gitmiştim sanırım. Sadece kese görmüştü alttan. Bebekten bahsetmedi hiç o zaman. Kalp atışı hiç görmedim benHafta içi ba
şka bi hastaneye daha gideceğim alttan muayene isteyeceğim o şekilde daha net görünüyor anlamadığım şey şu 4+6 da görünen bebek 7. Haftada nereye gitti kalbi durdu desem yüne orda olmadı ve gelişmemesi aynı boyda olması gerekmiyor mu nasıl böyle bişy oldu anlam veremedim
Şu an kaç haftalıksınBen kese için 6+3 te gitmiştim sanırım. Sadece kese görmüştü alttan. Bebekten bahsetmedi hiç o zaman. Kalp atışı hiç görmedim ben
7+3 üm kalp atışı için 2 gün önce gittim. Haftaya tekrar gideceğimŞu an kaç haftalıksın
umarım güzel haberler alırsın7+3 üm kalp atışı için 2 gün önce gittim. Haftaya tekrar gideceğim
Sen de öyleumarım güzel haberler alırsın
İnşSen de öyle