meraba kızlarrrrrrrrrr.doktordan geldim.çok şükür bebeği gördük,kalp atışını duyduk.hesaba göre bugun 8 hafta 3 günlük:)ve biz yeni gördük bebeği.doktor bebek geç döllenmiş şu an 7 haftalık flan dedi:)Allahım çok mutluyum.5.doktordu ama çok şükür duyduk:)
benden size tavsiye kanamanız yoksa bekleyin.ben baya kürtaj moduna girmiştim.şok oldum ekranda görünce elhamdüllillah her şey güzelolacak inş.darısı bebeği olmayanların,kalp atışını duymayanların başına
yasıtek cok sevındım ınsallah sonuna kadr böyle gıder kanamn devam edıyomu onuda sorsaydın dra
ıcetea17 senınde gözün aydın hamılelıkte ultrasonda cıkan hafta dogru sayılıyor sende hamıleleıgı bundan sonra ultrasona göre takıp et kalp atımı ıcın falan ona göre gün say sonucta dogumda ultrasonda cıkan haftaya göre oluyor nasılsa ben dra gıttıgımde 4+5 falandı kese cıkmıstı 10 gün sonra gıttıgımde kalp atımı baslamıstı
benim kanamam olmuştu geçen hafta vajinal baktılar küçük bi kese var dediler kan testimde yüksek çıktı 3100 gibi bişiy
bütün hafta kanamam devam etti bugun karından baktırıcam görünmezse yine kan testi yaptırıcam
sata göre 6+3 hamileyim
senin karından gözüktümü canım
meraba kızlarrrrrrrrrr.doktordan geldim.çok şükür bebeği gördük,kalp atışını duyduk.hesaba göre bugun 8 hafta 3 günlük:)ve biz yeni gördük bebeği.doktor bebek geç döllenmiş şu an 7 haftalık flan dedi:)Allahım çok mutluyum.5.doktordu ama çok şükür duyduk:)
benden size tavsiye kanamanız yoksa bekleyin.ben baya kürtaj moduna girmiştim.şok oldum ekranda görünce elhamdüllillah her şey güzelolacak inş.darısı bebeği olmayanların,kalp atışını duymayanların başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?