mol gebelik olabilir canim...kese oluyor ama bebek hiç olu$muyor yani dü$ük falanda olmuyor, miden çok bulaniyormu? hala test pozitifmi? akintin çokmu? bu sorulara cevabin evetse mol gebeliktir bence eger hayir ise, bir hafta daha bekle ve hala gözükmüyorsa sana zarar vermeden aldir
kızlar benim 7.haftam ama kese boş.hala bugün gittiğim doktor sen hamilemisin dedi.ben de kağıtları gösterdim.bugüne kadar 4 doktora gittim
bi tanesi hemen alalım demişti.dış gebelik diğil ama bişi yok dedi.kanama yok die aldırmadım bugün gittiğim doktorda bebeği ya kaybettin ya da çok küçük gözükmüo dedi.kanamam yok nasıl düşürmüş olabilirim dedim.bazen kanama olmuyo dedi(bana çok saçma geldi ama).gerçi lavaboya girdiğimde ben den bişi düşmüştü ama kan pıhtısı da olabilir diolar.çünkü kanama olmadı.
7.haftadan sonra gözüken benim gibi durumda olan var mı.
çok üzgünüm.benim ki de kürtajla sonlanacak galiba gelecek pazartesi doktora gideceğim bakalım.ilk hamileliğim ve de çok yeni evliyim.boş gebelik die bişi duymamıştım.doktora gittiğim gün 8 hafta 4 günlük gibi bişi oluo gözükmesse daha da beklemeye gerek yok galiba...
bizi haberdar et oktordan sonra canım.. ama boş gebeliksede üzülme hakkında hayırlısı oymuş demekki.. bende çok üzülmüştüm ama elden bişi gelmiyo
slm canım umarım beklediğin sonucu alabilirsin bende şuan 7 haftalık hamileyim ama hala kalp atışını duyamadık cuma günü 7+5 olacak ve herşey netleşecek eğer hala kalp atışı olmazsa kürtaj olacağım.bu benim 6. gebeliğim ve hepsindede ortalama aynı şeyler oldu ne kadar doktorlara gitsemde durum değişmedi bakalım şimdi nolcak daha önceleri hep kanamam oluyordu ama şuan yok...bu arada mol gebelikte hamilelik sonlansa bile kanda bakılan beta hcg yüksek çıkıyor o sıfır oluncaya kadar tedavi görüyosun ben görmüştüm..hakkımızda hayırlısı allhatan umut kesilmez.sonuç ne olursa olsun üzülme ve denemeye devam et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?