• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7.hafta da kese boş ise kişi ne yapmalı:(

yasitek

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2010
85
1
296
kızlar benim 7.haftam ama kese boş.hala bugün gittiğim doktor sen hamilemisin dedi.ben de kağıtları gösterdim.bugüne kadar 4 doktora gittim:(
bi tanesi hemen alalım demişti.dış gebelik diğil ama bişi yok dedi.kanama yok die aldırmadım bugün gittiğim doktorda bebeği ya kaybettin ya da çok küçük gözükmüo dedi.kanamam yok nasıl düşürmüş olabilirim dedim.bazen kanama olmuyo dedi(bana çok saçma geldi ama).gerçi lavaboya girdiğimde ben den bişi düşmüştü ama kan pıhtısı da olabilir diolar.çünkü kanama olmadı.
7.haftadan sonra gözüken benim gibi durumda olan var mı.

canım ya ben pek anlamam ama okumuş bulundum ben de bebek istiyorum belirtileri arıyordum çok üzüldüm umarım bebek oradadır tam teşekküllü baktır bence sonuçta sağlığın çok önemli Allah yardımcın olsun.:5:

bu sekılde sonlanan gebelıkler cok oluyor kalp atımı baslamadan sonalnıyor kendısı gebelıgın beta hcg degerınde düşecektır öyleyse genelde 6 haftalık kalp atımı balıyor senın kese ne durumda pekı ılkıne göre küçülmüşmü yoksa ılkkezmı gıttın kan testı yaptırsaan beta hcg degerın ne durumda

mol gebelik olabilir canim...kese oluyor ama bebek hiç olu$muyor yani dü$ük falanda olmuyor, miden çok bulaniyormu? hala test pozitifmi? akintin çokmu? bu sorulara cevabin evetse mol gebeliktir bence eger hayir ise, bir hafta daha bekle ve hala gözükmüyorsa sana zarar vermeden aldir

mol gebelik olabilir canim...kese oluyor ama bebek hiç olu$muyor yani dü$ük falanda olmuyor, miden çok bulaniyormu? hala test pozitifmi? akintin çokmu? bu sorulara cevabin evetse mol gebeliktir bence eger hayir ise, bir hafta daha bekle ve hala gözükmüyorsa sana zarar vermeden aldir

mide bulantım yok denecek kadar az.test 6.hafta da beta hcg 10 000 çıktı(6+5) akıntı her zaman değil ama çok az normaldede ben de akıntı oluodu.gögüslerim acayip ağrıo.kanama ,leke hiç yok.bilmiyom ki:s

kan testını tekrarlasana ordan cıkıcaktır bırde hangı ıldesın büyük gelısmıs ultrason cıhazı olan bıryere gıtsen

kızlar benim 7.haftam ama kese boş.hala bugün gittiğim doktor sen hamilemisin dedi.ben de kağıtları gösterdim.bugüne kadar 4 doktora gittim:(
bi tanesi hemen alalım demişti.dış gebelik diğil ama bişi yok dedi.kanama yok die aldırmadım bugün gittiğim doktorda bebeği ya kaybettin ya da çok küçük gözükmüo dedi.kanamam yok nasıl düşürmüş olabilirim dedim.bazen kanama olmuyo dedi(bana çok saçma geldi ama).gerçi lavaboya girdiğimde ben den bişi düşmüştü ama kan pıhtısı da olabilir diolar.çünkü kanama olmadı.
7.haftadan sonra gözüken benim gibi durumda olan var mı.

boş gebelikte olabilir canım ben de olmuştu kese oluşuyo bütün hamileleik belirtilerin var ama bebek oluşmuyo yani kese boş.. kanama filanda olmuyo kürtajla alınıyo o oluşan kese hiç korkma..

betahcg ni tekrarlamalısın bence.yükseliyorsa bebek vardır inş.düşüyorsa üzgünüm..

ben de boş gebelik geçirdim 10uncu haftaya kadar bekledim en sonunda kese dağılmaya başladı ve kürtaj oldum ve parçalanmaya başladıktan sonra lekelenmem de olmuştu

canım bende 7 haftalık hamileydim ilk gebeliğimde dr aradı bulamadı bebişi boş gecelik dedi kesede bebiş yoktu.kürtaj dedi kabul etmedim.sonrasında kanamam başlayınca dr gittim.
bebek vajinama kadar düşmüş hemen ufak bir işelmle hallettiler.gözyaşlarım sel aoldu.gözterdiler bana su dolu bir bardağa koydular.güzel başlayan heycanımız böylelikle son buldu.
allah kimseler sana bile yaşatmasın inş.ikinci gebeliğimde sağlıklı bir kızım oldu çok şükür:21:.ama ilk bebeğimin acısı hala yüreğimde saklı.:43:

:(çok üzgünüm.benim ki de kürtajla sonlanacak galiba gelecek pazartesi doktora gideceğim bakalım.ilk hamileliğim ve de çok yeni evliyim.boş gebelik die bişi duymamıştım.doktora gittiğim gün 8 hafta 4 günlük gibi bişi oluo gözükmesse daha da beklemeye gerek yok galiba...

yasıtek bos gebelık cok oluyor kanda ve ıdrarda hamıle cıkıyosun kese olusuyor fakat kalp atımı baslamıyor bebek olusmaya baslamadan gebelık sonlanıyor bend ehamıleyken 5 haftalıktı gıtıgımde dr keseyı gördü sna hamılesın dıyemem dedı 10 gün sonra gel kalp atımı basladımı bakıcaz yoksa bus ekılde sonlanana cok gebelık oluyor demişti sonrakı gıttıgımde kalp atımı vardı 6+3 falandım ondan sonra dr artık saan hamıle dıyebılırız demişti yenı evlıymısıın önemlı olan kolaylıkla hamıloe kalaman eger dra gıttıgınde kürtaj olursan ona göre tekrar deenrsınız artık zor bır durum tabıkı ama ılerkı aylarda düşük olucagına bastan sonlanması daha ııdır

:(çok üzgünüm.benim ki de kürtajla sonlanacak galiba gelecek pazartesi doktora gideceğim bakalım.ilk hamileliğim ve de çok yeni evliyim.boş gebelik die bişi duymamıştım.doktora gittiğim gün 8 hafta 4 günlük gibi bişi oluo gözükmesse daha da beklemeye gerek yok galiba...

bizi haberdar et oktordan sonra canım.. ama boş gebeliksede üzülme hakkında hayırlısı oymuş demekki.. bende çok üzülmüştüm ama elden bişi gelmiyo :(

bizi haberdar et oktordan sonra canım.. ama boş gebeliksede üzülme hakkında hayırlısı oymuş demekki.. bende çok üzülmüştüm ama elden bişi gelmiyo :(

pazartesi gideceğim bakalım canım hakkımda hayırlısı olsun.ama olmadığana kendimi baya alıştırdım.rabbim kimsenin başına vermesin hele de gurbette yalnız isen daha da zormuş...

slm canım umarım beklediğin sonucu alabilirsin bende şuan 7 haftalık hamileyim ama hala kalp atışını duyamadık cuma günü 7+5 olacak ve herşey netleşecek eğer hala kalp atışı olmazsa kürtaj olacağım.bu benim 6. gebeliğim ve hepsindede ortalama aynı şeyler oldu ne kadar doktorlara gitsemde durum değişmedi bakalım şimdi nolcak daha önceleri hep kanamam oluyordu ama şuan yok...bu arada mol gebelikte hamilelik sonlansa bile kanda bakılan beta hcg yüksek çıkıyor o sıfır oluncaya kadar tedavi görüyosun ben görmüştüm..hakkımızda hayırlısı allhatan umut kesilmez.sonuç ne olursa olsun üzülme ve denemeye devam et.

slm canım umarım beklediğin sonucu alabilirsin bende şuan 7 haftalık hamileyim ama hala kalp atışını duyamadık cuma günü 7+5 olacak ve herşey netleşecek eğer hala kalp atışı olmazsa kürtaj olacağım.bu benim 6. gebeliğim ve hepsindede ortalama aynı şeyler oldu ne kadar doktorlara gitsemde durum değişmedi bakalım şimdi nolcak daha önceleri hep kanamam oluyordu ama şuan yok...bu arada mol gebelikte hamilelik sonlansa bile kanda bakılan beta hcg yüksek çıkıyor o sıfır oluncaya kadar tedavi görüyosun ben görmüştüm..hakkımızda hayırlısı allhatan umut kesilmez.sonuç ne olursa olsun üzülme ve denemeye devam et.

inş duyrsınız cnm inş ben de duyarım.cuma günü yaz ii haberlerini bekliorum inş..

ay kızlaaaaaaaaarrr bendede aynısı
6+6 günlük hamileyken gittik duyamadık bebek kesesi 7,5 mm bebeğide göremedik doktor alttan muayene etti
beni korkutmak istemedi haftaya bir daha gel dedi ama ben şimdi çok korktum benim lekerimde oluyooooo mide bulantım filan hiçbirşey yok
progestan verdi bana :((((((((

yeni evliyim bende başlarda bebeği istemedim ama şimdi ona baya alıştım
ya alırlarsa :((((((((((((((

kızlar acele etmeyin nolur en az 8 haftalık olsun..bazı bebekler keseye geç yerleşiyo..bnde 6 haftalıkken gtmiştim boş gebelik diyip hemen kürtaja almak istediler..kürtaj için başka bi hastaneye gitcektimki ordaki dr acele etme böyle vakalar çok geliyo boş diye alıyoruz kesenin içinde bebek çıkıyo dedi..10 gün bekleyelm duymazsak yine alırız dedi..bn dedm 10 değil 20 gün beklerim bebeğim için yanlış bişi yapmak istemiyrm dedim..neyse 10 gün sonra gittk ve meleğim ordaydı minnacıktı ama kalp atışıda vardı..iyiki diğer doktoru dinlememişim..lütfen acele etmeyin..bir ömür boyu sizle olcak bu mucizeyi bi hata sonucu kaybetmeyin..bni korkutmuştu kese zehirler fln diye ama son doktor hayır hiçbişi olmaz o kdr beklemeden mrk etme dedi..bekleyin nolcakki en azından emin olursunuz..her bebeğin gelişimi bir değil çünkü..Allah yardımcınız olsun..

Back