• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7. gunum ama hiç belirti yok :( olmadı galiba benimle değiller

deniz0509

Birgün geliceksin bebeğim
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
742
10
96
40
İstanbul
merhaba arkadaşlar
bugun 7 gunum ama bende hiç belirti yok bazen sag kasığıma agrı giriyor o kadar
başka hiç bişey yok
birde eğilmek yasak dediler ama ben bi kaç sefer yerden bişey aldım
ayakkabılarımı bağlamak için egildim bişey olur mu sizce ?
ben bekleyemiyeceğim galiba

dur bakalım hemen ümitsizliğe kapılma, ne belirti olmasını bekliyorsunki, çoğu insan iki ay hamile olduğunu farketmiyor bile, belirti dediğin şey kişiden kişiye değişiyor. negatif düşünüp olumsuzlukları çağırma, oldu bu sefer bebeğim yada bebeklerim benimle diye düşün. eminim olumlu sonuç alacaksın canım...

dur bakalım hemen ümitsizliğe kapılma, ne belirti olmasını bekliyorsunki, çoğu insan iki ay hamile olduğunu farketmiyor bile, belirti dediğin şey kişiden kişiye değişiyor. negatif düşünüp olumsuzlukları çağırma, oldu bu sefer bebeğim yada bebeklerim benimle diye düşün. eminim olumlu sonuç alacaksın canım...

inşallah ama ne bilim
bir ağrım olmuyor çok az arada kasığıma agrı vuruyor
ve kendime çok dikkat etmedim o yuzden korkuyorum
bazı arkadaşlarda lekelenme olmuş bende olmadı
olsun demiyorum tabi bende de ama offf
gögüslerim hiç agrımıyor
ben kendi aptallığım yuzunden suan bu durumdayım
butun kafamı temizlemiş hayatımdaki herşeyi duzeltmişken tekrar aynı hataları yaptım ve şimdi de çıkış yolu arıyorum
üstelik bu sefer ki stresime bebişlerde benimle
kendime çok kızıyorum

canım onlar hep bahane, eğer bebekler sana tutunacaksa ne yaparsan yap hiçbirşeycik olmaz, ama eğer ömrü yoksa dünyaya gelmeyecekse ne yaparsan yap nafile... hiç lekelenmesi olmadan hamile olan yok mu niye hep olumsuz düşünüyorsun ki, herkesin göğsü acımaz, herkesin kasık ağrısı olmaz, ikinci gebeliğim benim hiç kasık ağrım olmadı, ilkinde göğsüm hiç acımadı, bunda dokunamıyorum bile. çok takılma belirtilere.senin için önemli olan dr un söylediği gün yaptıracağın kan testi. gönlünü ferah tut allahtan hayırlısını dile.şimdilik yapabileceklerin bunlar.

denizcim az kalmış benim gibi test yapmana benim 10.gün bende yapsammı acaba test...

canım benim seni etkilemek istemem
arkadaşlar test gunune kadar beklememizi söylüyorlar
ama bence 10 gunde kanda deger çıkarmış gibi geliyor bana
ama idrar yapacaksan yapma derim daha idrarda belli olmaz

canım onlar hep bahane, eğer bebekler sana tutunacaksa ne yaparsan yap hiçbirşeycik olmaz, ama eğer ömrü yoksa dünyaya gelmeyecekse ne yaparsan yap nafile... hiç lekelenmesi olmadan hamile olan yok mu niye hep olumsuz düşünüyorsun ki, herkesin göğsü acımaz, herkesin kasık ağrısı olmaz, ikinci gebeliğim benim hiç kasık ağrım olmadı, ilkinde göğsüm hiç acımadı, bunda dokunamıyorum bile. çok takılma belirtilere.senin için önemli olan dr un söylediği gün yaptıracağın kan testi. gönlünü ferah tut allahtan hayırlısını dile.şimdilik yapabileceklerin bunlar.

inşallah canım
yazdığın herşey için teşekkür ederim
inşallah benimledirler ve herşeyi atlatmama yardımcı olucaklar
buna inanıyorum
eşime inat hayata inat
eşim çok stresli ve bunu bana çok yaşatıyor, bende çok uzuluyorum
biraz iş yerinde problemim var
biraz maddi anlamda problemim var
zor bi dönem geçiriyorum
eger bu yaşadığım stersler yuzunden benimle olmazlarsa kendimi hiç affetmeyeceğim

kızlar ben kendıme streslı diyodum ama valla sız benden de streslıymısınız yaa neden bu kadar kuruntu yapıyonuz anlamadım kendınızı ve belkıde tutunmuş olan bebeğinizi üzüyosunuz suan ama olmuyo kı böyle.ayrıca bi belırtı olacak diye bişey yokkı benım bebeklerım ikiz olmalarına rağmen transferden sonra hiçbir belırtım olmadı kasık batması falan boşverın bunları yaa kendınızı okadar dinlemeyın sakınan göze çöp batar ben transferden sonra yemegımı yaptım tozumu aldım dısarı çıktım misafir ağırladım okadar ince düşünmeyın olacagı varsa olur zaten

CANIM BENıM BUNUN EĞıLıP DOĞRULMAKLA BıR ALAKASI OLUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM.ÇÜNKÜ BURADA BıR ARKADAŞ VARDI TRANSFERDEN SONRA 1 SAAT DıNLENıP EVDE ıŞ YAPMIŞ 1 ÜN SONRADA MıSAFıR AĞIRLAMIŞTI AMA BEBEKLERı ONA TUTUNMUŞTU.STRESE GELıNCE ŞÖYLE DÜŞÜN.BU ZAMANA KADAR HAMıLE DĞıLDıM ŞıMDı BEBEKLERıMıN NE ZAMAN KARNIMA KOYULDUĞUNU VE HAMıLE OLMA ŞANSIMIN DAHA YÜKSEK OLDUĞUNU BıLıYORUM.BEBEKLERıNıDE AYNI ŞEKıLDE STRESE SOKUYORSUN.ıNANKı TÜP BEBEK YAPTIRAN HERKESTE BU SIKINTILAR VAR.BENDE TEDAVıDEYıM.KENDıME ŞUNU SÖYLÜYORUm : BıRKAÇ GÜN SONRA ANNE OLACAĞIM.BU ÇOK GÜZEL BıR DUYGU....BENıM 2.DENEMEM BıRDE.....SEN DE BÖYLE DÜŞÜN TAMAM MI*

ben yarın test yaptıracağım önce adet olacak gibi ağrılarım vardı bu normalmiş olabilirmiş bir belirtiolarak görmüyorum şimdi de otururken batma oluyor göüslerime dokununca biraz ağrıyor bu da belirti olamaz bence kllandığım jelin yan etkileri arasında göğüs ağrısı var karnım çok şişti bol bol sıvı aldım şimdi indi doktor tamamen inere olmamış demektir dedi ben tam anlayamıyorum midemin bulunduğu yerde sanki hafif şişlik var gibi ama tutmamış olabilir bilemiyorum

canım ya kendine eziyet ediyorsun resmen,benimde ilk tedavimde hiç bir şekilde belirtim yoktu ne lekelenme nede başka birşey hatta kayınım karpuz almıştı yenge bunu mutfağa bırak dedi utancımdan bir şey diyemeyip aldım sonra çok üzülmüştüm acaba bu yüzden bebeklerim bana tutunmaz diye ama hiçbir şey olmamıştı bebeğim bana tutunmuştu kendini çok yıpratıyorsun tabi bebişleride tutacağı varsa zaten tutar ama yoksa 12 yatmamın bile faydası olmaz hadi kendine gel biraz bebişler halen seninle sadece bunu düşün

deniz0509 merhaba benimde bugün 7. günüm bendede lekelenme falan olmadı sadece dün saah sağ ksığıma bıçak saplanır gibi bi ğrı old göğüslerim dün inmişti bende biraz karamsarlığa kapıldım ama hayırlısı olsun rabbim sağlıklı evlatlar versin

kız ne yaptın tahlıl yaptınmı bende sımdı herkesın 8.gununde yapmasını ıstıyom bencıllık belkı ama merak edıyom sızlerın kac cıkcak dıye

canım ben test yapmamaya karar verdim
bir ara çok istedim ama arkadaşlar nmantıklı olmadığına inandırdılar beni
keşke sende 10 gunu bekleseydin ama sen 2 gun daha bekle bence yukselecek :) kendini üzme olmadı diye
kimisinin 8 gunde 0 çıkıp 10 gun 100 küsürlere fırlıyor

12.güne kadar test yapmay düşünmüyorum canım olumsuzluk olursada geç öğreneyim diye düşünüyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

valla bence öyle saçma şeylerden etkilenecek kadar basit bişe değil bu daha neler ayakkabı da mı bağlamıycak mışben denize bile girdim çoğu tanıdığım da öyle tatildeyim valla. her şeyi de yapıyorum kısmetse olur değilse olmaz sonuçta tabii dikkat ediyorum ama eğilmemek bi poşet taşımamamk da abartılı bence. allah ol dedi m olur hiiç üzülme arkadaşım

Back