Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dur bakalım hemen ümitsizliğe kapılma, ne belirti olmasını bekliyorsunki, çoğu insan iki ay hamile olduğunu farketmiyor bile, belirti dediğin şey kişiden kişiye değişiyor. negatif düşünüp olumsuzlukları çağırma, oldu bu sefer bebeğim yada bebeklerim benimle diye düşün. eminim olumlu sonuç alacaksın canım...
denizcim az kalmış benim gibi test yapmana benim 10.gün bende yapsammı acaba test...
canım onlar hep bahane, eğer bebekler sana tutunacaksa ne yaparsan yap hiçbirşeycik olmaz, ama eğer ömrü yoksa dünyaya gelmeyecekse ne yaparsan yap nafile... hiç lekelenmesi olmadan hamile olan yok mu niye hep olumsuz düşünüyorsun ki, herkesin göğsü acımaz, herkesin kasık ağrısı olmaz, ikinci gebeliğim benim hiç kasık ağrım olmadı, ilkinde göğsüm hiç acımadı, bunda dokunamıyorum bile. çok takılma belirtilere.senin için önemli olan dr un söylediği gün yaptıracağın kan testi. gönlünü ferah tut allahtan hayırlısını dile.şimdilik yapabileceklerin bunlar.
12.güne kadar test yapmay düşünmüyorum canım olumsuzluk olursada geç öğreneyim diye düşünüyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah