- 24 Nisan 2010
- 4.131
- 5.712
- Konu Sahibi Yeni ben lazim
Yarin başlamak üzere 7 günlük su orucuna niyet ettim..Sabah kahvaltıdan sonra basliycam insaAllah..Günlük ne kadar kilo verdiğimi süreçte neler yaşadığımı burada paylaşmak istiyorum...Baya araştırma yaptım video izledim makale okudum..Umarım tamamliyabilirim umarım benim için faydasını görebilirim....
Tam 7 günlük uzun bir aclik olmadi ama haftayi biraz değiştirerek kendime verdiğim sözü kısmen de olsa başarmama az kaldı insaAllah.. elhamdülillah ..haftanın geneli aralarda bozulsada açlık ile devam ediyor...
Başlangıç kilo 75...
7 günün sonun da güncelleme yapacagim insaAllah...
Yarin gece Allah izin verirse görüşmek üzere...
Başlangıç 75.300
2. gün 73.700
3.gun 72.700 65 saatlik aclik bozuldu tekrar bir açlığa niyet edildi..
4.gun 72.500
5.gun 72 =aclik devam ediyor kısa kısa olsada
6.gün 72.2= dun aksam yemek yenildi az sayılmayacak şekilde..
7.gun 71.9 aralıklı oruç
8.gun 71 800 diyet yapılmadı...
Tum herkesin ortak derdi kilo imis gibi geliyor bu sayfalara bakınca.yine ben yine kilolarim.Bu konuyu acmamin üzerinden neredeyse 1 yıl geçmiş ve ben tekrar başlıyorum..
Güncel kilo 68.5 .
Tabiki bu kilo ile baslamadim nerdeyse 1 aydır dikkat ediyorum aralikli oruc yapiyorum.hedefim 60 i tartıda görmek...istersem yapabilirim, inanirsam basaramiyacagim hicbirsey yok Allahin izniyle...
Tam 7 günlük uzun bir aclik olmadi ama haftayi biraz değiştirerek kendime verdiğim sözü kısmen de olsa başarmama az kaldı insaAllah.. elhamdülillah ..haftanın geneli aralarda bozulsada açlık ile devam ediyor...
Başlangıç kilo 75...
7 günün sonun da güncelleme yapacagim insaAllah...
Yarin gece Allah izin verirse görüşmek üzere...
Başlangıç 75.300
2. gün 73.700
3.gun 72.700 65 saatlik aclik bozuldu tekrar bir açlığa niyet edildi..
4.gun 72.500
5.gun 72 =aclik devam ediyor kısa kısa olsada
6.gün 72.2= dun aksam yemek yenildi az sayılmayacak şekilde..
7.gun 71.9 aralıklı oruç
8.gun 71 800 diyet yapılmadı...
Tum herkesin ortak derdi kilo imis gibi geliyor bu sayfalara bakınca.yine ben yine kilolarim.Bu konuyu acmamin üzerinden neredeyse 1 yıl geçmiş ve ben tekrar başlıyorum..
Güncel kilo 68.5 .
Tabiki bu kilo ile baslamadim nerdeyse 1 aydır dikkat ediyorum aralikli oruc yapiyorum.hedefim 60 i tartıda görmek...istersem yapabilirim, inanirsam basaramiyacagim hicbirsey yok Allahin izniyle...
Son düzenleme: