- Konu Sahibi airlikfeer
-
bu nasil bir diyet? cok tehlikeli bir diyet oldugu kesin bence hic baslama daha saglikli bir diyet deneyebilirsin.
tatlım diyet güzel.
inşallah istediğin kiloya ulaşırsın.kaç kilosun ?
canım merhaba..ben geçen sene Ocak ayında 67 kiloydum..haziran ayında 51'e indim..bende ilk 1 hafta senin gibi az yedim..3 kilo felan verdim..isveç diyetimiydi neydi..13 günde sanırım..ama önemli olan devamını getirmek..bunu yapar ardından yine normal yemeğe devam edersen bi anlamı kalmaz..
canım merhaba..ben geçen sene Ocak ayında 67 kiloydum..haziran ayında 51'e indim..bende ilk 1 hafta senin gibi az yedim..3 kilo felan verdim..isveç diyetimiydi neydi..13 günde sanırım..ama önemli olan devamını getirmek..bunu yapar ardından yine normal yemeğe devam edersen bi anlamı kalmaz..
bu diyet bizzat kendimce denendi evet kilo verdirdiği doğru ya sonra ne oluyo biliyormusunuz benım gibi 2 kat fazla kılo alıyorsunuz çok sağlıksızzzz bir diyet tavsiye etmem
diyet boyunca ne kadar verdin canm
ve diyet bitince ne yaptın da 2 katı olarak geri göndü ben bar yapmıyım dikkat ediyim
canım sporla birlikte diyet boyunca 7 kilo verdim ama spora devam etmessen yediklerine bile dikkat etsen geri alıyorsun kiloları hemde fazlasıyla. bence sık ve az yiyip spor yapıp zayıflamak en mantıklısı ben suan öyle yapıyorum. spor olarak Slim in 6 yı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?