7 günde 7 kilo vermek

gamze_90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
182
22
33
kızlar dün gazetede gördüm bunu 7 günde 7 kilo diye bi diyet listesi hazırlamışlar kopardım gazetenin o bölümünü eşimle ikimiz yapıcaz denicez en azından diyetin içinde ekmek hiç yok nerdeyse et falan var bol bol yeşillik var yumurta var isteyen olursa yazabilirim listeyi denemekte fayda var yaz geldi atalım artık bu kiloları üstümüzden eşim öyle herşeye inanmaz yapmazda ama nedense ona da mantıklı geldi bu liste içinde et var diyemi yapalım dedi acaba et delisidir kendiside ben pek sevmem bol bol yeme şansı olucak diye kabul etti sanırım

bence yapmayın.. ben de zayıflamaya çalışan biriyim.. çok doktor dinledim.. ayda 4 kilo sınır.. fazlası sağlığınızı bozar.. organlara zarar verir.. 2 ayda sağlıklı beslenerek verseniz daha iyi olmaz mı? çabuk verilen kilolar fazlası ile geri gelir yo-yo effect denen şey.. yine de siz bilirsiniz.. sevgiler

zaten bende 7 günde 7 kilo verebilcemi sanmıyorum mümkün değil ama en azından 2 3 kilo versek yeter başlangıç olur bari ekmeği fazla yemeyiz

Bence yapmayın 7 günde 7 kg şok diyet bildigin vücüdundan yağ gitmez su kaybı yaşarsın ve yaşadığın su kaybı ile hastahanelik olursun,bilincin kapanır ve organlarına zarar verirsin sen kg verdim diye sevinirken halbuki verdiğin kaybettigin sulardır sözde 7 kiloyu 10 kg ve üzeri olarak geri alırsınız.1 haftada 2-3 kg bile vermek tehlikeli doktorlar ayda en fazla 4 kg diyorlar.

Son düzenleme:

Bencede yapma ablacim normalde haftada 1 kilodur ideali. Hadi cok kiloluysan 2 diyelim ama bir zarari olur verseniz bile hemen daha da fazlasini geri alirsiniz. Abimle iddiaya girmistik bir haftada kim daha fazla kilo verecek diye ben 1 kilo vermistim . Abim 1 hafta ac gezdi 3 kilo falan verdi :-D sonraa hopp geri aldi diger hafta ama ben almadim cunku dengeli verdim

İçinde ekmek olmayan
Protein ağırlıklı diyetlerden uzak durun diye uyarıyor doktorlar
Şok diyetler çok tehlikeli

7 günge 7 kilo tehlikeli.. aman ha. sağlığınızdan olmayın. birde o tip diyetlere inanmayın...

ne diyor uzmanlar; yediğinizin yarısı, hareketinizin iki katı... bunu yapın yeter

Karatay diyeti mi? Protein agirlikli deyince o geldi aklima.. 7 gunde 7 kilo veremezsin de, 2 3 kilo verilir. Saglikli da bence yapilir

Karatay diyeti mi? Protein agirlikli deyince o geldi aklima.. 7 gunde 7 kilo veremezsin de, 2 3 kilo verilir. Saglikli da bence yapilir

protein ağırlıklı biraz evet karatay diyetimi bilmiyorum orasını dediğin gibi 2 3 kilo vermek amacım zaten birde ekmeği çok yemeyim diyorum artık bazen aşırıya kaçıyoruz bol bol su içip yeşillik yersek iyi olur bunun yanı sıra

kızlar haklısınız 7 günde 7 kilo vermek değil zaten amacım 2 kilo versem yeter bana zaten bu diyeti harfiyen uygulayamam ben ama içerik olarak mantıklı geldi herşeyden yiyiyoruz her besini alıyoruz sadece ekmek çok az ben çok şişmanda değilim göbek var bende bide şu revoflex egzersiz aletini deneyen varmı acaba burda markette bile satıyolar alsammı acaba

Böyle diyetler gerçekten kilo verdiriyor ama diyetten sonra eski yeme düzeninize döndüğünüzde geri alıyorsunuz kiloyu.
Listeden bahsedebilir misiniz?

Böyle diyetler gerçekten kilo verdiriyor ama diyetten sonra eski yeme düzeninize döndüğünüzde geri alıyorsunuz kiloyu.
Listeden bahsedebilir misiniz?

biraz bahsedeyim canım peynir bitki çayı yumurta domates salata ızgara köfte yeşil salata simit ayran haşlanmış tavuk yoğurt kepek ekmeği 1 dilim ızgara et kuzu pirzola etler 5 er adet olcak menemen yağsız makarna 2 tane sosis 2 tane biber dolma ve şiş ızgara 1 haftalık yemek listesinde bunlar var

7 günde hiçbirşey yemesen 7 kilo verilirmi ki
:26:
kastan su dan verirsin verdiklerini
üstelik o vücut ne hale gelir tahmin edemiyorum
ayda 7 kilo desen inan ki o bile çok
böyle bilinçsiz rejimlere girmeyin

Bu diyeti 2 haftaya yayarsanız daha iyi alır.Verdiginiz kiloları almaktan ziyade sarkabilir vücudunuz o yüzden bu diyeti yapıp ya sıkı bir spor yapın yada 2 haftaya yayın :))

Bu kiloları 1 haftada almadınız,isteseniz 1 haftada 7 kilo alamazsınız.Bu yüzden 1 haftada veremezsiniz.
Mucize vaadeden diyetleri her zaman tehlikeli bulmuşumdur.
Akşamları yürüyüşe çıksanız,biraz da idareli yeseniz zaten kilo verirsiniz.

Yahu ne yaptiniz? Cok zararli hergun 1 kilo kaybi. 1 ayda bile sagliksiz 7 kilo, siz 1 hafta diyorsunuz.
Vucut dengenizi bozmayin derim ben. Yavas olani daha saglikli.

fransız diyeti bu.ben yaptım.5 güne 5 kilo verdim ama bırakınca hemen aldım.bu diyeti yaparken nerdeyse vejeteryan oluyordum.ekimde bu diyeti yapmıştım.mayıs olmuş yani üstünden 6-7 ay geçmiş ben hala tavuk eti ve balık yiyemiyorum.iğrendim onlardan bu diyet sayesinde.

Bu diyetler çok tehlikeli. O kadar kolay olsa herkes hemen verir kilo problemi kalmaz ortada.
Mide boşken göbek düz görünür ama yeyince hemen şişiverir. Bu diyetler de öyle
Aç kalmaya bağlı bir süzülüş sadece
Normal yemek düzenine geçtiğinde geri alınıyor
Aç kalmaya bağlı ani kilo kaybı ve ani geri alma ise şeker hastalığı sebebi..
7 kilo 7 günde alınmadığına göre, 7 günde verilmesi de sağlıksız

Son düzenleme:

Onlar şok dietler.. Ve kalıcı deil genelde özel gün varsa 1 hafta önce başlayıp o güne daha zayıf girmek için yapılır.. Ama geri alınır.. 7 kilo da maximum olan yani bir obeZin verebileceği kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…