7. Günde 5. Gün embriyosu

buket:d:d:d

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2007
56
15
merhaba geçen ay 4. Tüp bebeğimi yaptırdım. Diğer 3 tüp bebekte embriyolar 3. Gün transfer edildi ve çok yumurta toplanmasına rağmen hiç bir embriyo blast aşamaya gelip dondurulmadı. Bu 4. Tüp bebekte blasta gidelim dendi. 12 yumurta toplandı 10 tame döllendi fakat 3. Günden sonra hepsi yavaşlamaya başladı 5. Gün çok geç geliyolar 6. Güne gidicez dediler 6. Gün 1 tane embriyonun 4. Gün seviyesinde olduğunu ve 7. Güne gidip eğer yaşamaya devam ederse dondurcaz dediler. 7. Gün olduğunda 2 embriyo 5. Gün blasta seviyeye orta kalitede geldi donduruyoruz dendi donduruldu. Daha sonra merkez dediki bu embriyolar dursun tekrar tedavi yapalım blasta gelirse onları koyalım gelmezse dondurulmuşları koyarız dediler. Suan çok kararsızım 7. Günde olsa blast aşamaya gelmiş embriyolarım var . Onlarımı koydursam tekrar tedaviyemi başlasam karar veremiyoruz. Fikirlerinizi bekliyorum çok uzun oldu helal edin .

Eğer bedenen ruhen ve maddi olarak hazırsanız tekrar deneyin derim geriden gelen embrio beni hep tedirgin ediyor.ilk denememde 6.gun embriosu transfer edildi hamile kaldim ama kalp atisi olmadı 10.hafta kürtaj oldum.kötü bir.deneyim bnmki belki sizde olmaz ama bilin istedim

Psikolojikman hazır mıyım derseniz sanırım değilim. Kötü günler yaşadım. Acaba diyorum Allahın hikmeti 7. Gün canlandılar vardır bir himeti, yaptırdığım zaman diğer embriyolar da bu şekilde olursa o zaman daha mı kötü olurum diyede düşünüyorum. Çok çok geçmiş olsun sizede. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın gerçekten çok zormuş.

Merak ettimne yaptın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…