7. Gün – Hamilelik Belirtisi Olabilir mi?

elifdagggg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2025
28
1
1
31
Merhaba arkadaşlar,
4 Nisan'da adet oldum ve 11 Nisan'da korunmasız ilişkim oldu. Partnerim içime boşaldı. Şu an ilişki üzerinden 7 gün geçti.

Şu anda yaşadığım belirtiler:

• Sağ yumurtalığımda ve belimde ara ara batma ve kramp
  • Karında regl sancısına benzer bir ağrı
  • Birkaç gündür artan iştah
  • Hafif akıntı (beyaz renkte, kokusuz)
  • Göğüslerde hafif dolgunluk
  • Ağızda metalik tat gibi bir his
  • Ruh halinde dalgalanmalar
Test için erken olduğunu biliyorum ama bu belirtiler yaşayan ve hamile kalan var mı? İmplantasyon belirtileri bu şekilde olabilir mi?
Yanıtlarınız benim için çok değerli. Teşekkür ederim şimdiden 🙏

Ayyy bende de aynı belirtiler var ve ben klomende kullandım ama bilmiyorum test için çok erken bende 1 Nisan'da edet oldum
Merhaba arkadaşlar,
4 Nisan'da adet oldum ve 11 Nisan'da korunmasız ilişkim oldu. Partnerim içime boşaldı. Şu an ilişki üzerinden 7 gün geçti.

Test için erken olduğunu biliyorum ama bu belirtiler yaşayan ve hamile kalan var mı? İmplantasyon belirtileri bu şekilde olabilir mi?

Ayrica ben henuz test yapmayi dusunmuyorum ya da hicbir fikrim yok bu konuda .. Belki de 1 hafta daha beklemeliyim

Merhaba arkadaşlar,

ağızda metalik tat bence direk hamilelik belirtisi.. 2 kez kimyasal gecirdim metalik tat olmustu

ağızda metalik tat bence direk hamilelik belirtisi.. 2 kez kimyasal gecirdim metalik tat olmustu
Aslinda metaliktat dedigim sey normal tatdan daha farkli oldugunu hissedebiliyorum. bu sabahta vardi oglen kahve ictikten sonra da , bariz hissettiriyor kendini yanlis hissetmiyorsam. bu dunden beri olustu

Az önce hapşırdım be inanılmaz batma acı hissettim yumurtalığımda bu ne demek🥺 ya bunlar hamilelik işareti mi

2 gündür kabızlık oluştu , ilk defa böyle şeyler yaşıyorum. Test henüz yaptırmayı düşünmüyorum ama sancılarım yumurta kramplarım hala devam ediyor. 🥺😞

Benim de 5 gündür ağzımda metalik bir tat var
Çay içince yemek yiyince daha çok ortaya çıkıyor. Mide bulantısı da var biraz sürekli hamileliğe de yormak istemiyorum ama acaba olabilir mi demeden de edemiyorum

IMG_1503.webp

Back
X