düş canım bende yıkılmamak için yapmıyorum sonuç pozitif olan 2. Denememde 8. Gün 15 dk sonra çok çok silik bir çizgi çıkmıştı 3. Denememde 7. Günden sonra hep bakmıştım çıkmamıştı kahrolmuştum tabi şimdi cesaret edemiyorum evde bir sürü test de var ama bakmıyorum
senin hamileliğin nasıl gidiyor ne kadarlık oldu şimdi allah sağlıkla kucağına alıp büyütmenizi de nasip etsin canım...
Kızlar merhaba,
Bu gün transferimin 8. günü az önce dayanamadım ve evde test yaptım sonuc negatif(
Kopkoyu renkte tek çizgi beliriverdi
Testi yapmadan öncede koyu kıvamlı sarımtırak renkte akıntım oldu zaten bundan sebep coştum yaptım testi............off ne zormus ya beklemek.şimdi ben gebe değil miyim)((
Transferimin 7 günü idrar testi yaptım sonuç pozitif böyle olan varmı delircem....
evet sayıyorum canım dün ve bugün test yaptım iki çizgi var 2 embriyo konuldu ikiz olunca erken görülebiliyormuş doğrum yedim kafayı zaten okumadım hiç bir yazı kalmadı...Canm transfer edldigi gunu sayiyrmsn
Bende dün dn beri okyrm evt olablr k zmn.ikisi tutunmuStr bebeklernn cnm kanda da çıkar 3 gün sonra kan testi yap cuma günü Rabbim bu gecenin hurmetine inşallah tutmuştur cnm inşallahevet sayıyorum canım dün ve bugün test yaptım iki çizgi var 2 embriyo konuldu ikiz olunca erken görülebiliyormuş doğrum yedim kafayı zaten okumadım hiç bir yazı kalmadı...
Amin inş kim nerede varsa Rabbim herkesin gönlüne göre versin emeklerimizi boşa çıkarmasın bu mübarek aziz günün hürmetine...Bende dün dn beri okyrm evt olablr k zmn.ikisi tutunmuStr bebeklernn cnm kanda da çıkar 3 gün sonra kan testi yap cuma günü Rabbim bu gecenin hurmetine inşallah tutmuştur cnm inşallah
Uzun zamn gecti ama sonucunuz neydiİdrarda çıkıp kanda çıkmayabilir mi ilaçlar dan olabilirmi??*