7. gün de idrar da gebelik çıkar mı? lütfen okuyun...

merhaba benimde transferimin 9. günü zaman yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum senin kaç tane transfer edildi ve kaçıncı gündü
benim 4. denemem 3. gün 2 tane 2. kalite transfer edildi önceleri hep idrarda bakardım şimdi meraktan ölüyorum ama üzülmeyeyim diğe bakmıyorum

Kızlar ben 8 gün idrar testi yaptırdım sonuc negatif cıkmısdı yıkılmısdım resmen
Kanda cıktı cok sükür acele etmeyin

düş canım bende yıkılmamak için yapmıyorum sonuç pozitif olan 2. denememde 8. gün 15 dk sonra çok çok silik bir çizgi çıkmıştı 3. denememde 7. günden sonra hep bakmıştım çıkmamıştı kahrolmuştum tabi şimdi cesaret edemiyorum evde bir sürü test de var ama bakmıyorum
senin hamileliğin nasıl gidiyor ne kadarlık oldu şimdi allah sağlıkla kucağına alıp büyütmenizi de nasip etsin canım...

eylülcüm bakma idrardaki teste dedigim gibi yaptım cıkmadı 8 gündü ben son 4 günümü yok diye aglayarak gecirdim zaten hicbir belirti yoktu bende .ben cok sükür iyiyim evdeyim bol bol yatıyorum cok dikkat ediyorum 11 +5 günlük oldular persembe insallah 3 ayım bitiyo cuma kontrol var lemi beye gidicem sende cok dikkat et kendine bakma o testlere sakın İNSALLAH SONUCUN GÜZEL OLUCAK

Son düzenleme:
Kızlar merhaba,

Bu gün transferimin 8. günü az önce dayanamadım ve evde test yaptım sonuc negatif(
Kopkoyu renkte tek çizgi beliriverdi
Testi yapmadan öncede koyu kıvamlı sarımtırak renkte akıntım oldu zaten bundan sebep coştum yaptım testi............off ne zormus ya beklemek.şimdi ben gebe değil miyim)((

4 yıldır ıkı cızgıyı göremedım belkı yüz kere test yaptım.ilk denememde transferin 5. gununde yaptım cıkmadı. Transferin 11. günü cok net iki cizgi cıkmıstı hemde 2 liralık testte. ertesi gun12. gundede kanda cıkmıştı.

evet sayıyorum canım dün ve bugün test yaptım iki çizgi var 2 embriyo konuldu ikiz olunca erken görülebiliyormuş doğrum yedim kafayı zaten okumadım hiç bir yazı kalmadı...
Bende dün dn beri okyrm evt olablr k zmn.ikisi tutunmuStr bebeklernn cnm kanda da çıkar 3 gün sonra kan testi yap cuma günü Rabbim bu gecenin hurmetine inşallah tutmuştur cnm inşallah

Bende dün dn beri okyrm evt olablr k zmn.ikisi tutunmuStr bebeklernn cnm kanda da çıkar 3 gün sonra kan testi yap cuma günü Rabbim bu gecenin hurmetine inşallah tutmuştur cnm inşallah
Amin inş kim nerede varsa Rabbim herkesin gönlüne göre versin emeklerimizi boşa çıkarmasın bu mübarek aziz günün hürmetine...

Benimde 5.gün embriyosu. Transferin 7.gününde idrarda negatif çıktı. Hiç umudum olsa çıkardı herhalde

Kizlar hcg hormonu gec dağılan bir hormon. Az bekleyin daaaa. Ne kalmış test gününe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…