7. gün de idrar da gebelik çıkar mı? lütfen okuyun...

ben dünkü üzüntüyle 8. gün kanda baktırdım. 5,52 çıktı. bu hep 2 katı artarsa 12. güne 22 eder ki ilk tüp bebekte de 20 ile kimyasal gebelik yaşamıştım. sanırım kimyasalın ötesine geçemeyeceğim mafoldumben

canım benim belli olmaz 12. gün yine baktır. umarım isteyen herkez dileğine kavuşur....

denizcim öle düşünme...sonucunda negatif bi sonuç almamışsın...daha çok erken ve 5 in üstünde değerin.....kimyasal olarakda düşünme....2 gün sonra baktırırsanda değerin kesin belli olur....poziitif düşün inş pozitif olucak arkadaşım.....

canım bence uzme kendını degerın katlanacak goreceksın..benımde sımdıye kadar bı problem yokken dun hafıf kahverengı bı akıntı oldu .tabı ben bı panık hemen drumu aradım gayet normal sıkma canını dedı.bugun için test yapmamı istedı ama ben korkudan yaptırmayacagım.transferın9.gunu.asıl test gunum 26eylul bılmıyorum bu kez olmadı dıye dusunuyorum.allah herkesın gonlune gore versın.adet olacakmısım gıbı karnımagrıyo.yuzumde sıvılceler cıktı.artık hayırlısı elden bısey gelmıyo

kan testi için beklemek en iyisi. şimdi 9. gün 10-20 çıksa ne olacak. bekleyelim bakalım 12. gün yükselecek mi diyecekler. tabii 40-50 gibi güzel bir değer çıkarsa büyük ihtimal sorun yok herşey yolunda demektir de işte ya öyle olmazsa benneyaptımki bekle canım bence sen de 12. günü. bir de az kan gelmesi önemli değil. tutunma kanaması da olabilir. karın kasık ağrısı vs hamilelik ve adet benzer belirtiler zaten. takılma bunlara. hoş sana diyorum ben herşeye takılıyorum kafamçokkarıştı

çıkmazzz
bosa maral bzmayın 8 yada 9 gun kanda baktırın eger dayanamıyorsanız...

bence doktorunun dediğini yapmalısın, kanama olunca dış gebelikten şüpheleniyorlar, erken teşhisi çok önemli, benim başıma gelmişti..benimde karın ağrım var ve sizilcelerim çıktı ki adet olacakmışım gibi sanki..adet öncesi bulgular ve ilk gebelik bulguları çok karışır ama sivilce olayı aldığımız hormonlarda ise sorun yok..ama ben genelde adet öncesi çıkarırırm sivilceleri..

Arkadaşlar idrarda 15. günden sonra ancak çıkıyor. Boşu boşuna bakmayın, moralinizi de bozmayın.

çıkmazzz
bosa maral bzmayın 8 yada 9 gun kanda baktırın eger dayanamıyorsanız...

tamam zaten 8. gün kanda baktırdım ve 5,5 cikti. şimdi 12. gün yine 20-25 arasi bir değer alacağim ve tıpkı ilki gibi kimyasal olacak diye korkuyorum. bu son şansımdı. yaş olarak madden ve manen. anlatabildim mi? senağlama

dogru dıyosun ama bende kanama degıl.kahverengı akıntı.yaptırmaya korkuyorum cumartesı gununu beklıcem.kendımı bugun hıc ıyı hıssetmıyorum.

arkadaşım neden bukadar yıpratıyorsun kendin ya hamileysen bebişlerin etkiliyorsun en azından onları düşün kimyasa çıkacak diye kendini şartlandırma lütfen allahtan ümitkesilmez gün dogmadan neler dogar hamile olsan başka birşeye takacaksın sen :)))

denizcim senle aynı zamanda transfer olmuşuz bozma moralini benimde 9.günüm bende sabah yaptım çıkmadı ama ne yapalım test günümüz cumartesi çıkmadık candan ümit kesilmez rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah benim adetim gecikti ama şuanda adet olacakmış gibi kasık ağrılarım var bende çok korkuyorum adet olursam hiç bir ümidim kalmaz başka hiç bir belirti yok hayırlısı artık

eh doğru o zaman kese gözükecek mi kalp atışı duyulacak mı hepsi oldu diyelim amniosentez iyi çıkacak mı diye takacağım kesin de bir şu kimyasal kısmını geçebilsem :Saruboceq:

canım idrar gerçekten önemli değil kanda 20-30 falan olmadan çıkmıyor. kasık ağrısı aynı zamanda gebelik belirtisi de. korkma çoğunluk sonucu almadan adet olmuyor zaten. benim de ağrıyor hatta ilk tüp bebekten fazla ağrıyor. ağrıması iyi. bir de toplamadan beri hafif göğüs ağrım var. ilk denememde 10. gün gögüs ağrı geçmişti 12. gün sonucum da 20 olmuştu. inşallah 12. güne kadar kasık ve göğüs ağrım devam eder. :Saruboceq: hayırlısı hakkımızda kaydirigubbakcemile3

benim 9. gün belli olmustu
lekelemem bile vardı .........................değerim 172 cıkmıstı..bebislerim ikiz ounca baya yüksek oldu

ama bence derimki acele etme
ben lekelenmem var diye tutmadı sandımda test yaptım yoksa yapmazdımmm

bugün 9. gün. heyecanlı bekleyişim devam ediyor. test günüm cumartesi. ama şeytan dürtmüyor değil... gidip test yaptırsam çıkarr mı? sizlerin fikrini almak istedim.

bugün 9. gün. heyecanlı bekleyişim devam ediyor. test günüm cumartesi. ama şeytan dürtmüyor değil... gidip test yaptırsam çıkarr mı? sizlerin fikrini almak istedim.

cıkabilir ama cok erken.. bence bu kadar sabretmişsin bu aşamalara gelmişsin 2 gün daha beklersen cok daha iyi olur.. :) :) hayırlısını dile Allahtan..

arkadaslar merhaba benimde tup bebek trasrefinde 9. gunum cok korkuyorum ya adet gorursem diye kardimda ara ara sancilar batmalar oluyor benimgibi olanlar varsa destek olmak adina lutfen yassinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…