Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gec dollenme olabilir benim kaset testlerde adetten 15 gun gecikince cikmisti gec dollenme oldugu icin.bel ve kasik agrisi hem hamilelik hem adet belirtisi.adet olacak da olabilirsiniz
Gec dollenme olabilir benim kaset testlerde adetten 15 gun gecikince cikmisti gec dollenme oldugu icin.bel ve kasik agrisi hem hamilelik hem adet belirtisi.adet olacak da olabilirsiniz
Canım adet gecıkmesının kaçıncı gününde yaptınız testı.benım 3 gün geçtikten sonra yaptım negatifti.suan 8.günü hala olmadım.ama bundan 1.2ay önce kovit geçirdim ..acaba onunlamı alakalı bilmiyorum.suan hala adet olmadım
Merhaba bende şuan sizinle ayni durumdayim Benimde bugun adet geceli 3. Gun kaset test yaptim negatif sizin durumunuz nasil ogrenebilirmiyim insallah hepimiz enkisa zamanda hayirli guzel mujdemizi aliriz