7 gün 24 saat sınırsız sohbet buyrun bayanlar

slm ırmakcım
kociş gelmedi halen, işte
takılırız diye baktım ama yoksun(

slm canımcım benim kocişte geç geldi işten:jeyyar:
ama kk giremedim ki sinir oldum ya -tatlicadiarzu-10 dan 12 ye kadar uğraştım
açamadım siteyi benneyaptımki
çok yoğundu galiba​

slm bacım napan burda nan bızınm topıcte cok sessz gayrı bende olmasam yazan olmıycak :roflol: aslında kk benı maasa bağlama cunku patron sen kk gezdın surece sana zam yok dıyı burdan tum yetkılılere seslenıyom anacım kaydirigubbakcemile5 bana mass bağlann

benden tam destek bacım
sende olmasan nolcak halimiz:uhm:
iyiki varsın böcük :sm_cool:
:hooray:​

benden tam destek bacım
sende olmasan nolcak halimiz:uhm:
iyiki varsın böcük :sm_cool:
:hooray:​

allah bı kac kısı da buldum mu bu iş tmm kaydirigubbakcemile3
hem ozel uye olduk bısey olmadı ınsan bı çiçek neyım yollarda şu patronun çenesınden kurtulurdum(kk sana ne verıyo demez da :roflol:

bugün tembellik ettim azcık iş yapıyım ben kocişim gelmek üzeredir beni gine pc başında görmesin:roflol:
çok çalışıyorum çok kaydirigubbakcemile3
hadi byyyyyyyyy :teytey:​

bugün tembellik ettim azcık iş yapıyım ben kocişim gelmek üzeredir beni gine pc başında görmesin:roflol:
çok çalışıyorum çok kaydirigubbakcemile3
hadi byyyyyyyyy :teytey:​

gıt tabe da ben eve gtcem temızlık yemek yapcam 8de evde anca olurum 10da pc basına otursam 2 saat takılırım okadr sonra sabha kadr teldeyım anacım :1rolleyes:

:a015:kimsecikler kalmamış yaaaaaaaaa
yarın görüşürük inşallahŞeniz​

nan bu saate napan bacı herıfın bısey demıyo mu nan allah sızın herflere sabır versın sengözlerimebaksanab
gunaydın bu arada okadr laf soktum guanydın aklıma anca geldıde :roflol:

nan bu saate napan bacı herıfın bısey demıyo mu nan allah sızın herflere sabır versın sengözlerimebaksanab
gunaydın bu arada okadr laf soktum guanydın aklıma anca geldıde :roflol:

uyku tutmadı güzelim sırnaşık şey çok geç yattım sabahta annem rahatsızlanmış apar topar çıktım evden sabahtan akşama kadar koşturduk hastanede inşallah biran önce sağlığına kavuşur cnm annem

ıyı gecelrr sızlere arkadslar canım sıkılıyoooooooooo kave ıcıp sohpet etmek ıstıyorum kımse yok

ıyı gecelrr sızlere arkadslar canım sıkılıyoooooooooo kave ıcıp sohpet etmek ıstıyorum kımse yok

cnm annen nasıl oldu, gelişmeler neler
bugün gittnizmi dr a
gün aldınız mı

umarım bir an önce ameliyatını olurda
sağsalim kurtulur enneciğin cnm benim:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…