7 gün 24 saat sınırsız sohbet buyrun bayanlar

benimde olmuştu yetmiş kontür düşmüştü abim aramıştı müşteri hizmetlerini bu nasıl iş dedi üye olmuşunuz dedi kız abim sinirlendi bağırdı çağırdı bazen çekiyolar sonra böle diyolar abim savcılığa verecez dedi çok sinirlendi bi daha bize o tarz mesajlar dah yollamayın dedi dayımın kızı türksel müşteri hizmetlerinde çalışıyo o dediki bazı mesajları okumanız bile yeterli oluyo okumadan sil diyo ama nasıl okumadan silecen ki :??

cnm benim tek hatam gelen msj iptal yazmayışım gelen msj iptal yazıp gönderseymişim kontörlerim gitmiycekmiş hiç dikkate almadan silmiştim :mymeka:

iyi geceler kısslar hoşçakalın yarın görüşmek üzere byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

kıssslar ya tatil bitti nerdesiniztopiğim boş kaldısenağlamakımseler uğramaz oldu:çok üzgünüm:

kııslar ya bi topik bu kadar boş bırakılmazki kardelenimde olmasa kımse uğramaz oldu

sevilcim inanmıycaksın ama benim de 157 kontörüm bir anda hiç konuşmadan 93 kontöre inmişti bayramda ben de çok şaşırmıştımkafamçokkarıştı
şimdi müşteri hizm. arayıp bi 50 kontörde oraya baylmayım diye kavga etmeyi göze alamadım:roflol:

cnm ya müşteri hizmetlerini arayınca kontor gitmiyo diye biliyorum gerçi ben faturalı hattan aradım ama,arasanda bişey değişmiyo kontorler geri gelmiyo üyeliğiniz iptal edilmiştir klava:ne varki neden bu kadar bağrıyosunuz diyolar :jeyyar:

üffffff ya çok sinirliyim
benim küçük cadıya yemek yediremiyorum
sabahtan beri yemek yemedi
aç değilim diyo yacokacimcoook
senağlamanapıyım ben bu cadıya
ay delircem imdatkafamçokkarıştı​

ırmak amma dertlı gacısın haa bırak yemezse yemesın nasılsa acıkınca ole bı gelırkı zorlama
valla bende avea kullanıyom enıstenısle cok kagva edıyokk bıan once değişcez cunku msjları tam bıgun sonra anca ıletıyo arama yapmıyo 10 dk 2 knt dıyolar ya numara 2 3 6. dk kendılığınden kapanıyoo napak ıdare edıyoz

cnm çok denedim ama gelmiyo cadı içim rahat etmiyo napıyımsenağlama
eniştemle kavga etmeyin kısskaydirigubbakcemile3üzülürüm valla değiştirin bi an önce
bende boykot uygulıcam cep kullanmıycam işte​

üffffff ya çok sinirliyim
benim küçük cadıya yemek yediremiyorum
sabahtan beri yemek yemedi
aç değilim diyo yacokacimcoook
senağlamanapıyım ben bu cadıya
ay delircem imdatkafamçokkarıştı​

yap bakalım çipura ızgara bak nasılda yiyo ırmak hncokacimcoook
o tam bi gurmedirşakkıdı
öle her yemeği yemez yevruuum

(not çipura yapınca bizi de çağırmayı unutmayın:jeyyar:)
size 10dk kadar uzağız biliyosunkaydirigubbakcemile
söz gece 5 e kadar oturmıycazyerimseniben

balık filan yemiyo artık kız
çok fena oldu :sm_cool:gidiyo dolabı açıyo aburcubur yerlerini oğrenmiş bana bile sormuyo
küçük cadı
bacım hele bi otursan evde cağıracamdageçen pazar hamsi tavada yapcektim sana kaşla göz arasında uçmuşsunuz kısskaydirigubbakcemile3
ya millet ne kadar uzaktan geliyo saat 5 e kadar oturuyo :jeyyar:
bide 10 dk kadar uzağız diyon :mymeka:​

herkeşe günaydııııııııııııııııııııın a.s.
nasılsınız kısssslarhihoyyyt
güzel bi bün geçırmek dileği ile Şenizöpüyorum hepinizi

slm kıssslar nasılsınızkaydirigubbakcemile
nasıl geçti gününüzkaydirigubbakcemile5

mirmirmirmir bu saatte uykum geldi valla
hiç hareket yok topiclerdekaydirigubbakcemile2
canlanın kıssslar ya
:enbuyukkk:​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…