- 24 Ocak 2008
- 428
- 1
-
- Konu Sahibi xixrmak2004
benimde olmuştu yetmiş kontür düşmüştü abim aramıştı müşteri hizmetlerini bu nasıl iş dedi üye olmuşunuz dedi kız abim sinirlendi bağırdı çağırdı bazen çekiyolar sonra böle diyolar abim savcılığa verecez dedi çok sinirlendi bi daha bize o tarz mesajlar dah yollamayın dedi dayımın kızı türksel müşteri hizmetlerinde çalışıyo o dediki bazı mesajları okumanız bile yeterli oluyo okumadan sil diyo ama nasıl okumadan silecen ki :??
günaydın ırmak topiğin hayırlı olsun. Uğrarım arada...
benimkide boş canım yaaa.... senağlama
slm herkese :çok üzgünüm: ya bugun uğursuz günüm galiba az önce hattıma kontör yükledim hiç görüşme yapmadan kontörüm 22 ye düştü müşteri hizmetlerini aradım,hiç haberim yok sözde ringofon diye biyere uye olmuşum Çok üzgünüm çoooksinir oldum ya bilmediğim bi yere benim iznim dışında uye yapmışlar beni kızla 1saat kavga ettim tlf başına boylebişey gelen varmı arkadaşlar ya nasıl bişey bu:uhm:
cnm ya müşteri hizmetlerini arayınca kontor gitmiyo diye biliyorum gerçi ben faturalı hattan aradım ama,arasanda bişey değişmiyo kontorler geri gelmiyo üyeliğiniz iptal edilmiştirsevilcim inanmıycaksın ama benim de 157 kontörüm bir anda hiç konuşmadan 93 kontöre inmişti bayramda ben de çok şaşırmıştımkafamçokkarıştı
şimdi müşteri hizm. arayıp bi 50 kontörde oraya baylmayım diye kavga etmeyi göze alamadım:roflol:
ırmak amma dertlı gacısın haa bırak yemezse yemesın nasılsa acıkınca ole bı gelırkı zorlama
valla bende avea kullanıyom enıstenısle cok kagva edıyokk bıan once değişcez cunku msjları tam bıgun sonra anca ıletıyo arama yapmıyo 10 dk 2 knt dıyolar ya numara 2 3 6. dk kendılığınden kapanıyoo napak ıdare edıyoz
üffffff ya çok sinirliyimbenim küçük cadıya yemek yediremiyorumsabahtan beri yemek yemediaç değilim diyo yacokacimcoooksenağlamanapıyım ben bu cadıyaay delircem imdatkafamçokkarıştı
yap bakalım çipura ızgara bak nasılda yiyo ırmak hncokacimcoook
o tam bi gurmedirşakkıdı
öle her yemeği yemez yevruuum
(not çipura yapınca bizi de çağırmayı unutmayın:jeyyar:)
size 10dk kadar uzağız biliyosunkaydirigubbakcemile
söz gece 5 e kadar oturmıycazyerimseniben