7 cm kist

Merhaba arkadaşlar yıllardır her aklıma takılan konuda bu sayfadan fikir edinebildim ama aranıza yeni katıldım :)
Bende 5 yıllık evliyim ve son 3 yıldır iki aşılama bir tüp bebek geçirdim .Ama şimdi 5 cm çikolata kistim olduğunu ve bu şekilde tedavi olamayacağımı alınması gerektiği söylendi tavsiye edilen dr çok pahalı ameliyat ücretlerinden bahsetti ne yazıkki .O yüzden istanbulda devlet hastanesinden doktor tavsiyesi olan var mı kist ameliyatı için ?
Valla benim kist 1 haftada kayboldu ama normal basit kistmis ondan sanirim. Doktor konusunda pek fikrim yok keske olsaydi yardimci olabilseydim. Ama bu konuda zeynep kamil gibi kadin dogum üzerine olanlar iyi olsa gerek diye dusunuyorum. Ne kadar ki ameliyat?

Valla benim kist 1 haftada kayboldu ama normal basit kistmis ondan sanirim. Doktor konusunda pek fikrim yok keske olsaydi yardimci olabilseydim. Ama bu konuda zeynep kamil gibi kadin dogum üzerine olanlar iyi olsa gerek diye dusunuyorum. Ne kadar ki ameliyat?

Merhaba çok sağol yinede alakan için :) en az 3 yıllık kistmiş bu bakan dr öyle söyledi ve acil ameliyat dedi kendi yapmıyor önerdi birini o da 15 binde 5 bine kadar farklı rakamlar verdi. Zaten Zeynep kamil de yaptım aşılama ve tüp bebeği ve bir daha gitmeyi asla düşünmüyorum Kistin var ama tüp bebeğe engel değil dediler ordada
off kafam çok karışık

Back