- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 38
- Konu Sahibi passionete
-
Ben de sogan kuru icmeye basladim hemen ama bakalim siz ne ictiniz?Benim 6 cm e yakindi kistim gecen sene olmstu ve 3 ayda kendi kendine gecti gitti hic ilac kullanmadan. Adet olmuyorum diye bitkisel seyler denemistim kistin gitmesinde onlarin faydasi okdugunu dusunuyorum
civanperçemi otu canımBen de sogan kuru icmeye basladim hemen ama bakalim siz ne ictiniz?
Saol canim olmadi onu da denerimcivanperçemi otu canım
Canım nasıl için hazırlanışı nı anlatır mısın ben de kist var soğan kürü yapıyorum gelmezse onu denerimcivanperçemi otu canım
Seninki ne kisti canim? Kac cm?Canım nasıl için hazırlanışı nı anlatır mısın ben de kist var soğan kürü yapıyorum gelmezse onu denerim
aa hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben de gebelik düşünüyorum korunmam gerekebilir diye düşündüm. Hamile kalınca gitti mi kist?Benimki ikinci gebeliğimde basit kist dedikleri kistten 6 cm dedi doktor ve öyle hamile kaldım
Teşekkür ederim amin şu an görünmüyor rahim öne geçtiği için arkada kalıyor ne durumda olduğunu bilmiyoruz. Yalnız tahmin içinde değil yunurtalikta olduğu için gebelige bir zararı yok. Zaten ilk gebeligimde de vardı. Onlar gebelikte birlikte kaybolmuştuaa hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben de gebelik düşünüyorum korunmam gerekebilir diye düşündüm. Hamile kalınca gitti mi kist?
Bana da over kisti dediler ama bakalım ultrason ve tümor marker kan testlerini istedi onları yaptırcam. Sonuç ne çıkcak bilmiyorumTeşekkür ederim amin şu an görünmüyor rahim öne geçtiği için arkada kalıyor ne durumda olduğunu bilmiyoruz. Yalnız tahmin içinde değil yunurtalikta olduğu için gebelige bir zararı yok. Zaten ilk gebeligimde de vardı. Onlar gebelikte birlikte kaybolmuştu
İyi çıkar inş benim temiz çıkmıştıBana da over kisti dediler ama bakalım ultrason ve tümor marker kan testlerini istedi onları yaptırcam. Sonuç ne çıkcak bilmiyorum
valla yorumlara bakınca korkmuştum böyle duyunca rahatlıyorum baya. Genelde laparoskopi olmuslar. Geçmiş olsun. ilacı hatırlıyor musunuz?benim 7 cmdi doktor bir ilac verdi onu kullandım 1.5 ay gibi bir surede kist 7 mm'e dustu
bana hicbirsey yaptırtmadı sadece ilac verdi o kadar ilacın ismini hatırlamıyorum maalesef 5-6 sene once olan birseydi ..ben yuruyemeyecek haldeydim dogrulamıyordum hatta ama gecti sukur..korkulcak seyler degil bunlar iciniz rahat etsinvalla yorumlara bakınca korkmuştum böyle duyunca rahatlıyorum baya. Genelde laparoskopi olmuslar. Geçmiş olsun. ilacı hatırlıyor musunuz?
teşekkür ederim :)bana hicbirsey yaptırtmadı sadece ilac verdi o kadar ilacın ismini hatırlamıyorum maalesef 5-6 sene once olan birseydi ..ben yuruyemeyecek haldeydim dogrulamıyordum hatta ama gecti sukur..korkulcak seyler degil bunlar iciniz rahat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?