7 cm kist

passionete

KAAN 18.09.2017
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
3.068
5.755
358
38
Aralik ayinda klomen kullandim gebelik icin ama kimyasal oldu ocak ayinda kimyasal gebelik yasadim. Bu ay uzun suren kanama sonucu doktora gittim ve 6.72 cm kist tespit edildi. Bu kadar buyuk kisti olup ameliyatsiz gecen var mi? Olanlar Doktorunuz nasil bir yol izledi.

Benim 6 cm e yakindi kistim gecen sene olmstu ve 3 ayda kendi kendine gecti gitti hic ilac kullanmadan. Adet olmuyorum diye bitkisel seyler denemistim kistin gitmesinde onlarin faydasi okdugunu dusunuyorum

Benim 6 cm e yakindi kistim gecen sene olmstu ve 3 ayda kendi kendine gecti gitti hic ilac kullanmadan. Adet olmuyorum diye bitkisel seyler denemistim kistin gitmesinde onlarin faydasi okdugunu dusunuyorum
Ben de sogan kuru icmeye basladim hemen ama bakalim siz ne ictiniz?

Benimki ikinci gebeliğimde basit kist dedikleri kistten 6 cm dedi doktor ve öyle hamile kaldım

Benimki ikinci gebeliğimde basit kist dedikleri kistten 6 cm dedi doktor ve öyle hamile kaldım
aa hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben de gebelik düşünüyorum korunmam gerekebilir diye düşündüm. Hamile kalınca gitti mi kist?

aa hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben de gebelik düşünüyorum korunmam gerekebilir diye düşündüm. Hamile kalınca gitti mi kist?
Teşekkür ederim amin şu an görünmüyor rahim öne geçtiği için arkada kalıyor ne durumda olduğunu bilmiyoruz. Yalnız tahmin içinde değil yunurtalikta olduğu için gebelige bir zararı yok. Zaten ilk gebeligimde de vardı. Onlar gebelikte birlikte kaybolmuştu

Teşekkür ederim amin şu an görünmüyor rahim öne geçtiği için arkada kalıyor ne durumda olduğunu bilmiyoruz. Yalnız tahmin içinde değil yunurtalikta olduğu için gebelige bir zararı yok. Zaten ilk gebeligimde de vardı. Onlar gebelikte birlikte kaybolmuştu
Bana da over kisti dediler ama bakalım ultrason ve tümor marker kan testlerini istedi onları yaptırcam. Sonuç ne çıkcak bilmiyorum

benim 7 cmdi doktor bir ilac verdi onu kullandım 1.5 ay gibi bir surede kist 7 mm'e dustu

benim 7 cmdi doktor bir ilac verdi onu kullandım 1.5 ay gibi bir surede kist 7 mm'e dustu
valla yorumlara bakınca korkmuştum böyle duyunca rahatlıyorum baya. Genelde laparoskopi olmuslar. Geçmiş olsun. ilacı hatırlıyor musunuz?

valla yorumlara bakınca korkmuştum böyle duyunca rahatlıyorum baya. Genelde laparoskopi olmuslar. Geçmiş olsun. ilacı hatırlıyor musunuz?
bana hicbirsey yaptırtmadı sadece ilac verdi o kadar ilacın ismini hatırlamıyorum maalesef 5-6 sene once olan birseydi ..ben yuruyemeyecek haldeydim dogrulamıyordum hatta ama gecti sukur..korkulcak seyler degil bunlar iciniz rahat etsin

bana hicbirsey yaptırtmadı sadece ilac verdi o kadar ilacın ismini hatırlamıyorum maalesef 5-6 sene once olan birseydi ..ben yuruyemeyecek haldeydim dogrulamıyordum hatta ama gecti sukur..korkulcak seyler degil bunlar iciniz rahat etsin
teşekkür ederim :)

Her kist basit kist değil. Zaten basit kistler ilaç kullanmaya gerek yok.benim kıstm dermoid kisti 7cm di.ilaçla kuculmeyen cinstendi.ameliyat oldum. Bu kistle hamile kalıp doğum yaptım.Allah şifa versin.

Merhaba arkadaşlar yıllardır her aklıma takılan konuda bu sayfadan fikir edinebildim ama aranıza yeni katıldım :)
Bende 5 yıllık evliyim ve son 3 yıldır iki aşılama bir tüp bebek geçirdim .Ama şimdi 5 cm çikolata kistim olduğunu ve bu şekilde tedavi olamayacağımı alınması gerektiği söylendi tavsiye edilen dr çok pahalı ameliyat ücretlerinden bahsetti ne yazıkki .O yüzden istanbulda devlet hastanesinden doktor tavsiyesi olan var mı kist ameliyatı için ?

Back