7 cm dışa doğru büyüyen miyomu olanlar!!!

Hikayen beni çok etkiledi... Umarım ben de senin kadar kısmetli olurum...

Son durumunu merak ettim bebek dünyaya geldi mi nasılsın

Arkadasim son durumun nedir? ben de sizinle aynı durumdayim. Be yapacağımı bilmiyorum

2771"]Arkadasim son durumun nedir? ben de sizinle aynı durumdayim. Be yapacağımı bilmiyorum [/QUOTE]
Benim de 9 cm miyomum var ve bebek istiyorduk

Arkadasim son durumun nedir? ben de sizinle aynı durumdayim. Be yapacağımı bilmiyorum
Merhaba bende miyomla hamile kalanlardanım başladuğımda 7 cm di şimdi 16 haftalık hamileyim. Dr ameliyattan önce bebek denememi söyledi ce bende denesim o ay hamile kaldım. 7. Haftamda kanama geçirsim düşğk tehlikesi atlattım ama bebekler ikizdi biri ölmüş ondan kaynaklı kanamam olmuş. Şimdilik sıkıntı yok gibi inşallah öyle devam ederiz hayırlısıyla. Rabbim sizede hayırlısını basip etsin.

QUOTE="cgdozdgn, post: 38332883, member: 267433"]Merhaba bende miyomla hamile kalanlardanım başladuğımda 7 cm di şimdi 16 haftalık hamileyim. Dr ameliyattan önce bebek denememi söyledi ce bende denesim o ay hamile kaldım. 7. Haftamda kanama geçirsim düşğk tehlikesi atlattım ama bebekler ikizdi biri ölmüş ondan kaynaklı kanamam olmuş. Şimdilik sıkıntı yok gibi inşallah öyle devam ederiz hayırlısıyla. Rabbim sizede hayırlısını basip etsin.[/QUOTE]
o
Co

aminn. Tesekkur ederim. Biz de hamileligi deniycez ama 1ay oldu hamile deilim hamile olamiycam diye cok korkuyorum.

o

Co

aminn. Tesekkur ederim. Biz de hamileligi deniycez ama 1ay oldu hamile deilim hamile olamiycam diye cok korkuyorum.[/QUOTE]

Korkmanıza gerek yok biliyorsunuz ki stress hamile kalamamakta baş rolde rahat olun . Kalamazsanız zaten ameliyat denenir. Sonuçta rabbim eğer yazdıysa size bir evlat öyle yada böyle verecektir öyle düşünüp hayırlısını hayırlı zamanda dileyin. Ama rahat olun stress gerçekten çok çok etkili.

o

Co

aminn. Tesekkur ederim. Biz de hamileligi deniycez ama 1ay oldu hamile deilim hamile olamiycam diye cok korkuyorum.

Korkmanıza gerek yok biliyorsunuz ki stress hamile kalamamakta baş rolde rahat olun . Kalamazsanız zaten ameliyat denenir. Sonuçta rabbim eğer yazdıysa size bir evlat öyle yada böyle verecektir öyle düşünüp hayırlısını hayırlı zamanda dileyin. Ama rahat olun stress gerçekten çok çok etkili.[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim cok saolun :)

merhaba benim de 7 cm lik bir miyomum varmış ve aynı sizin gibi 6 haftalıkken öğrendim,doğum yaptınız mı bi sorunla karşılaştınız mı merak ettim,Çok üzücü bir durum zira doktorlar hep en kötü senaryoları anlatıyolar malesef

benim miyomlarımın sayısı 3 oldu bitanesi 8 cm diğeri 5 cm diğeride 2 cm olmak üzere 3 adet miyom büyük olan hamileliğimin başından beri var 6 cmdi 8 oldu. diğerleri hamilelikte oluşmuş yada önceden farkedilemeyecek kadar küçükmüş. şuan 5. ay bitmek üzere. umarım hayırlısıyla kucaklarız bebeklerimizi

Benim de dört taneymiş ama sadece biri büyük 7.5 cm oldu 12. haftam bitti benimde doktor diğerleri önemli değil dedi ama en büyük olan rahimin üstündeymiş inşallah bi zararı olmaz

B
Benim de dört taneymiş ama sadece biri büyük 7.5 cm oldu 12. haftam bitti benimde doktor diğerleri önemli değil dedi ama en büyük olan rahimin üstündeymiş inşallah bi zararı olmaz
Benim bir tane rahim arka duvarinda ama 11cm. Hamile kalmaya calisiyorum bakalimmm

B

Benim bir tane rahim arka duvarinda ama 11cm. Hamile kalmaya calisiyorum bakalimmm

Ben bu kadar miyomla kaldıysam sen de kalırsın hiç üzülme :) Hiç farkında değilmişim hamile kaldığımda 7 cm miş meğer öğrendiğimde şok olmuştum

Julietim_38728167 .!.:
Ben bu kadar miyomla kaldıysam sen de kalırsın hiç üzülme :) Hiç farkında değilmişim hamile kaldığımda 7 cm miş meğer öğrendiğimde şok olmuştum
Insallah yaaa cok tesekkur ederimm. Bu ikinci ayimiz denemede bakalim olucak mi .

Arkadaşlar mersinde miyom tedavisinde başarılı bildiğiniz bir doktor var mı

Kızlar bende milyonla hamilelik geçirenlerdenim 4 tane miyomum var bir rahim içinde biri saplı miyom denilen içerde sapı sayesinde sağa sola kayabilen bişey diğer ikisinde dışa büyüyen miyom en büyüğü saplı olan en son 6.5 cm di sanırım dr ölçmüyor artık ne oluyor büyüdüğünü görünce mutlu mu olcan diyip boşver onu diyor bende düşünmemeye çalışıyorum ama şükür 38. Haftama geldim ilk zamanlar döktüğüm gözyaşının adı hesabı yok tabi ,, saplı olanı bebek bir oyana itiyor bir buyana korktuğum gibi bir ağrımda olmadı gerginlik oluyordu başından beri birde yatış düzenimi onlara göre ayarlıyordum nasipse sezeryanla dr çok damarlı değillerse alacak
Demem o ki miyomlar yüzünden kendinizide bebeğinizide üzmeyin nolur

bu konuyu 2011 yılında ben açmıştım. o dönem çok endişeliydim ve iyi bir hekim arayışı içerisindeydim. sonunda yaşadığım şehir olan İzmir de iyi bir DR. buldum. ve buradan herkese tavsiye ediyorum. DR. AHMET SUPHİ TOPRAK. kendisi bu konularda son derece deneyimli ve psikolojik olarak anne adayını ve hastasını rahatlatan bir yapıya sahip ve müthiş bilgi sahibi bir doktor. gebelik öncesi, gebelik dönemi ve sonrasında ve halen 6 yıl geçmesine rağmen her fırsatta kontrollerimi devam ettiğim saygın bir hekimdir. konuyu ilk açtığımda Suphi bey i bulduktan sonra daha önce çekilen ultrason ve diğer görüntüleri yok etti hemen, yanlış teşhis konulmuş. iyiki diğer hekimlere inanıp ameliyat olmamışım , ameliyat olsam benim rahmin tamamı (miyom rahim duvarında olduğundan) alınacakmış ve ben hiç evlat sahibi olamıyacaktım. neyse ki Suphi bey hemen gebelik önerdi. akabinde 2 ay sonra hamile kaldım. yaşayabileceğim sorunları bana ve eşime hiç aksettirmedi. miyom um boyutunu bile ölçmedi sorun yapmayalım diye (çünkü bebek büyüdükçe miyom da büyüyordu) hiç kanama, ağrı vs sorun yaşamadım. doğum sancısı da çekmedim. sezeryan ile doğumumu yaptırdı kendisi. Allahıma çok şükür sağlıklı bir erkek evlat sahibi oldum. ve halen daha o büyük miyomla yaşıyorum. kontrollerime Suphi bey ile devam ediyorum. (başka doktorlar inanamıyor bu miyomla çocuk sahibi olduğuma halen daha ameliyat diyorlar :)) umarım çare arayan bebek sahibi olmak isteyen ve başına bu tür rahatsızlıklar gelen anne adayları buradan yazımı okuyup Suphi bey le tanışıp bebek sahibi olurlar. Kendisine Doktor sitesi ve kendi web adresinden ulaşabilirsiniz. sağlıklı ve mutlu günler diliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…