• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 7 buçuk aylık bebeğim kabız

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

zemir

Ol der ve olur
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2018
95
59
38
36
İstanbul
Merhaba sevgili arkadaşlar
Öncelikle konuyu doğru yere mi açtım tam bilemiyorum ama desteğinize ihtiyacım var. Allahın izniyle 7 buçuk aylık bebeğim var malum ek gıdaya geçtik doktorunuzun verdiği listede ve tecrübeli annelerin fikirleriyle kızıma muhallebi yapmak istiyorum fakat neyle nasıl yaparsam yapıyım kesinlikle kabız oluyor ve fitille bile zor yapıyor denemek amaçlı pirinç unu yulaf unu irmik hepsini yaptım tümünde de hep kabız bu durum kızımı ve beni çok üzüyor. Kızım emeklemiyor henüz ondan mıdır diye düşünüyorum ama bilemedim. Bu durumda kızıma hiç muhallebi veremeyeceğim. Vermiyorum da inşallah bu durum geçicidir. Ve son 2 gündür de ek gıda olarak ne yese kabız oldu yediklerine ek olarak yağ ekliyorum önceden kabah havuç kabız yapmazdı ilk zamanlar şimdi ondan mı diye düşünüyorum. Ve bazen sütüne cicibebe bisküvi atıyorum 170 ml suda 1 bisküvi olarak. Yani kısaca bu ara kabızlık bizi çok yordu. İlgini ve bilgili annelerin desteğine ihtiyacım var.
Şimdiden teşekkür ederim 💋

Back