1 mayıs 2010 da normal doğum yaptım. doğumum problemli olmuştu.rahim içinde parça kalmıştı.lohusalığım 40 günden fazla sürdü yaklaşık 2 ay kadar.son 10 -15 gün lekelnme şeklindeydi.daha sonra hiç adet görmedim. şu an oğlum 7 aylık.ilk doğumumda 5. ayda adet görmüştüm.bebeğimi emziriyorum.iki çocuğum arası 2 yaş tekrar hamile kalmaktan korkuyorum.doğumdan sonra spiral taktırmak istedim ama doktorum rahim toplanmamış 2. aydan sonra taktır dedi.adet olmadığım için taktıramadım.şu an adet olmamam normal mi? teşekkürler
Merhaba benim kızım 9,5 aylık ve ben de hala adet olmadım.
Emzirmek adeti geciktiriyor ya da en azından bizim ailede böyle, emzirmeyi kesene dek adet olmuyoruz.
Ama doktora gidersen adet olmanı sağlayabilirler, benim doktorum adet düzenleyici önermişti ama ben istemedim. Emzirme bitince olmazsam kullanırım dedim açıkçası böyle pek rahatım :)
benim bebisde bes aylik bende halen olmadim
sadece anne sutu veren anneler emzirme donemi bitene dek adet olmayabiliyorlarmis
kiz kardesimin bebisi 11 aylik hem emziriyor hem ek gida veriyor daha bu ay ilk defa edet oldu
bence endiselenmenize gerek yokk ..
bencede hiç korkmayın, bir test yapın içinizi rahatlatın, korunmaya özen gösterin ve bekleyin.. ben de daha yeni adet oldum, kızım 9 aylık. lohusa kanamam da 40 gun falan sürmüştü.
Bende doğum yapalı 6 ay oldu.1 kaç hafta önce sırtımda ve kasıklarımda çok ağrım oldu.Rahmime ve tüplerime baktılar bişey çıkmadı.Dr adet olamadığın için olabilri dedi tabi hamilemiyim diye kandan da bakıldı.Şu anda hiçbişey yok baklaım.Bende bekliyorum ne zamn olacağım diye:97:
Bende yenı doğum yaptım oğlum 1 aylık olcak doktor adet olman gecıkebılır dedı ama böle 9 ay 10 ay mı gecikiyo ya::18: İnsan panik olur hamilemiyim diye bide spiral taktırcam okadar beklemek zor olmalı
benim de bebeğim 7,5 aylık ben de hala adet olmadım. biz de de ırsi ablalarıma ve anneme benziyorum.ama olmayı çok istiyorum rahatlayacağımı düşünüyorum,ilaçla değil tabi vakti gelince :)