7 aylik kizim uyurken ayaklarini havaya kaldirip vuruyor

Benim kizimda 7 aylik ve ayni hareketi yapiyor fakat gece uyumadan degil sabah bizi uyandirmak icin Malesef bir cozumum yok sizin icin ama uzman yardimi alabilirsiniz uyku egitimi icin. Bol uykulu gunler

Merhaba , benim bebeğim yaklaşık 6 aylık. Uyku eğitimi vermeyi çok istiyorum ama çalışan bir anne olduğum için tek kişi ilgilenmiyor bebekle. Ve bir kaç kişi aynı muameleyi yapmakta zorlanıyoruz, hırçınlaşmasına sebep oluyoruz. Ciddi anlamda uyku sorunumuz yok ama hâlâ destek ile uyuyor. Siz nasıl bir yolla eğitim verdiniz? Nelere dikkat ettiniz.

Bir yerde hata var. Saatli olarak bir gününüzu yqzabilir misiniz beraber bakalım?
Kacta kalkihor ne yiyor yedikten sonra gegiriyor mu uyku saatleri ne rutinleriniz ne vs vs

Bı çözüm bulabildinizmi acabakizim 5. Buçuk aylik 3. Buçuk aylikken başladı hala devam ediyor kaç tane doktora gittim ama bişey bildikleri yok aratirmaya da gittim elim boş döndüm sizin gectimi yoksa nasıl oldu bana da soylermisiniz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…