Bebek Beslenmesi 7 aylık kızım sadece anne sütü içiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

consent

eşime aşığım
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
355
0
26
Niğde
arkadaşlar kızım 7. Aya yeni girdi ek beşini hiç bir şekilde kabul etmiyor her türlü çeşitli besinler denedim ama nafile. Daha birinci kaşıkta midesini bulandırıyo ve kusuyo sürekli kusuyo ne yapacağımı şaşırmış durumdayım dr gittik ilaç verdi onu da kabul etmiyo yine kusuyo şu an 5.900 gr resmen açlıktan inliyo düzenli uykusu var di oda gitti uykuya dalamiyo ağlaya ağlaya uyuşa yarım saat sonra bir daha kalkıp meme istiyo önerileriniz var mi sadece anne sütü ile ne zamana kadar besleyebilirim

merhaba
benim oğlum da 7.ayı doldurdu
6.ay dolduktan sonra başladık bizde
birkaç çay kaşığı anca yiyiyor
meyve kahvaltı ve yoğurt
bizimki de muhallebi çorba içmiyor
sende acele etme yavaş yavaş alışacaklar
ömür boyu anne sütü alacak değiller ya

benim kızımda 10 aylık,15 gün öncesine kadar sadece anne sütü aldı diyebilirim,şimdi de pek farklı değil ama en azından yoğurt ve az peynir,az meyve suyu içiyor.çorba,et,malesef 1 kaşık bile yokk.ne yapacağımı bilmiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…