• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 aylık hamileler soracaklarım var????

30 haftalık hamileyim. 14 kilo aldım :) Bebeğim 1.620 gr. Doktor akşamları 5-6 dan sonra salata yiyeceksin dedi. Tavuklu salata, mercimekli salata, etli salata, balıklı salata ve bir porsiyon elma ve günde 1 saat yürüyüş. 2 gündür yapıyorum 1 kilo verdim doktoru aradım ee çok almıştın korkma dedi. Bebeğin kilosunun normal olduğunu söyledi.

ben 30 haftalık hamileyim kendim 10 kilo aldım :43:bebğimin kilosu en son gittiğimizde 28 haftalıkken 1050grdı şu an ne kadar oldu bilmiyorum 32 haftalıkken kontrolümüz var ama bende çok merak ediyorum bebeğimin nekadar kilo olduğunu :51:

30 haftalık hamileyim 58 ile hamile kaldım şuan 67 kiloyum çokmu acaba?

bence gayet normal 2-5 kilo arasi daha alirsan hepsini dogumdan 1 ay sonra verirsin benim doktorum 15 e kadar korkma demisti ama benim sadece 2 kilo hakkim var

bende 10 kiloa ldımda inş daha çooooook almam yaaa en fazla 15 kiloyla bitiririm :49:

bebeğimde 27 haftalıkken 1100gr demişti doktorum tabi bunlar tahmini - + olabilirde

29. haftamdayım. 57 kiloydum 72 oldum. :( boyum 1.70 olduğundan toparlak kıvama gelmedim henüz. yine de moralim bu duruma bozulmuyor deil..

ben 20 kılo aldım su anda 33. haftamdayım . 170 boyum var . valla rahatsız oluyordum ama umrumda degıl artık . :50::49::52:

28 haftada 1100 gr falandı 32 haftada da 1950 dedi doktor 36 girdik artık 3 gün sonra kontrol var bende toplam 11 kg aldım bakalım kaç kg olmuş benim prensesim

Merhaba bende 28.haftamdayım hemen hemen 10 kilo aldım en son 25.haftanın sonunda oğluşum 850 gr dı boyuda 34 cm dedi doktor ekimde gidicem doktora 30.haftamda bakalım ozaman ne kadar olucak ve olucam :) ilk çocuğumda tam 35 kilo almıştım şaka değil 50 kilodan 85 kiloya çıkmıştım aynen davul gibiydim nefes darlığı felan çekmiştim çok zordu.Bu defa biraz daha dikkatli gittiğim halde gene baya kilo aldım.

mrb kızlar. bennde 30. haftamdayım . şu ana kadar 7 kilo aldım bebeğimde 29+1 de 1639 gr di maşallah kızıma teyzeleri:)

Merhaba bende 28.haftamdayım hemen hemen 10 kilo aldım en son 25.haftanın sonunda oğluşum 850 gr dı boyuda 34 cm dedi doktor ekimde gidicem doktora 30.haftamda bakalım ozaman ne kadar olucak ve olucam :) ilk çocuğumda tam 35 kilo almıştım şaka değil 50 kilodan 85 kiloya çıkmıştım aynen davul gibiydim nefes darlığı felan çekmiştim çok zordu.Bu defa biraz daha dikkatli gittiğim halde gene baya kilo aldım.

Canim sonra verebildinmi peki 35 kiloyu ? Cok merakettim. Ben de 25kilo aldiimm :((

bende 29+3 de gittiğimde tam 10 kg almıştım 70 ile başladım koskoca 80 kğ gördümm napıcam bilmiorum dahada alıcam biliorum ama napalımmm kızımda 29+3 de 1.350 gr boyuda 37 cm di pamuğum benimmmmmmmm :))))

ama bu kilo olayı cok kafama takıorum cok aldım sanki yaww :((:5:

Back
X