Kim bu çiçekli masalarda oturan kadınlar! Çıksınlar ortayaGül yaprağı serpmeli+hediye olarak alınan bir buket çiçek de kenarda durmalı.
Bu 72 bin TL ödeme toplamda kaç ay sürecek? Ev kendinizin mi? Daha geniş bir ödeme planı yapma şansınız var mı?
Borcu yapılandırmaya gidemezmisiniz? Her ay -12 binin faizi de vardırEvet ikimizin geliri aylık 60 bin ödemeler 72 bin neredeyse
Ben o masalarda oturdum ama cidden hiç fotoğraf çekilmek aklıma gelmedi. Sadece bir keresinde eşimi çekip paylaşmışım ne alakaysa, böyle de kocacıyım.Kim bu çiçekli masalarda oturan kadınlar! Çıksınlar ortaya
8 yıldır borç ödüyoruz zor zamanlarımız oldu. çok şükür borcumuzda bitti herşeyimizde var. Şu zamanda tek kişinin çalışmasıyla ne ev dönüyor ne borç biter. Sizde çalışın birlikte ödeyin karamsarlığa düşmeyin borçlar bitti mi istediğin gibi gezer foto cekersinEşim ile iki sene konuştuktan sonra evlendik uzaktan bir ilişkiydi o yüzden doya doya gezemedik, evlendikten sonra takılan takılar ile 500 bine yakın araba aldık sonra bayram dönüşü trafik kazası geçirdik ve arabamız kullanılamaz hale geldi. Ve çarpan araç kaçtığı için birde avukat masrafı olarak olmayan paramızdan 50 bin tl verdik, kredi kartlarını döndüremedikçe sürekli kredi çektik kredi çektikçe battık aylık ödemelerimiz boyumuzu aştı, yeni evli biri olarak asla tatile gidemedim, gezemedik , bu evlilikte sürekli sorun yapıyorum şu an 28 yaşındayım şöyle bir bakıyorumda asla çiçekli masalarda fotoğrafım yok mesela , örneğin hani erkek organizasyonu hazırlar kadını yemeğe götürür ya , şöyle bir fotoğrafımız olmadı asla bu süreçte … eşim elbette çok iyi bir insan bu süreçlerin geçeceğini söylüyor ama bilmiyorum inancımı kaybediyorum artık . Hep borç ödeyecekmişim gibi geliyor
Evet ikimizin geliri aylık 60 bin ödemeler 72 bin neredeyse
Ek iş arıyorum kamudayım , acaba ne yapabilirim ya ;((((((Bu durumda eşinizin ve sizin ek iş yapmanız ya da ikinci bir yerde çalışmanız gerekir. Başka türlü toparlayabileceğinizi düşünmüyorum ne yazık ki.
Ek iş arıyorum kamudayım , acaba ne yapabilirim ya ;((((((
Sanırım büyük vazolardaki çiçekler. SanırımBen çiçekli masaları görmedim bile.
Meyhane tarzı kırmızı gül yaprağımi?
Borçlar zevkten olmamış, çok ciddi trafik kazası geçirmişsiniz. Cana geleceğine mala gelsin. Ya araba yerine karı koca siz pert olsaydınız? Bunu düşündün mü? Ya biriniz yatalak olsaydı? Bir düşün bakalım.Eşim ile iki sene konuştuktan sonra evlendik uzaktan bir ilişkiydi o yüzden doya doya gezemedik, evlendikten sonra takılan takılar ile 500 bine yakın araba aldık sonra bayram dönüşü trafik kazası geçirdik ve arabamız kullanılamaz hale geldi. Ve çarpan araç kaçtığı için birde avukat masrafı olarak olmayan paramızdan 50 bin tl verdik, kredi kartlarını döndüremedikçe sürekli kredi çektik kredi çektikçe battık aylık ödemelerimiz boyumuzu aştı, yeni evli biri olarak asla tatile gidemedim, gezemedik , bu evlilikte sürekli sorun yapıyorum şu an 28 yaşındayım şöyle bir bakıyorumda asla çiçekli masalarda fotoğrafım yok mesela , örneğin hani erkek organizasyonu hazırlar kadını yemeğe götürür ya , şöyle bir fotoğrafımız olmadı asla bu süreçte … eşim elbette çok iyi bir insan bu süreçlerin geçeceğini söylüyor ama bilmiyorum inancımı kaybediyorum artık . Hep borç ödeyecekmişim gibi geliyor
Ünlülerde de şatafatla evlenenlerin neredeyse hepsi büyük bir gürtülüyle boşanıyorlar.çiçekli masalarda her hafta romantizm dolu fotoğraflar paylaşan arkadaşım 1 sene sonra balayından başlayarak dayak yediği, kafasına silahlar dayandığı için boşandı. İçi boş, kopyala yapıştır romantizmin iyi bir yere çıktığını görmedim daha.
Biri size evliliği yanlış anlatmış, herkese hayat altın tepside sunuluyor malesef ilk bir kaç yıl borç ödemeniz çok doğal.Eşim ile iki sene konuştuktan sonra evlendik uzaktan bir ilişkiydi o yüzden doya doya gezemedik, evlendikten sonra takılan takılar ile 500 bine yakın araba aldık sonra bayram dönüşü trafik kazası geçirdik ve arabamız kullanılamaz hale geldi. Ve çarpan araç kaçtığı için birde avukat masrafı olarak olmayan paramızdan 50 bin tl verdik, kredi kartlarını döndüremedikçe sürekli kredi çektik kredi çektikçe battık aylık ödemelerimiz boyumuzu aştı, yeni evli biri olarak asla tatile gidemedim, gezemedik , bu evlilikte sürekli sorun yapıyorum şu an 28 yaşındayım şöyle bir bakıyorumda asla çiçekli masalarda fotoğrafım yok mesela , örneğin hani erkek organizasyonu hazırlar kadını yemeğe götürür ya , şöyle bir fotoğrafımız olmadı asla bu süreçte … eşim elbette çok iyi bir insan bu süreçlerin geçeceğini söylüyor ama bilmiyorum inancımı kaybediyorum artık . Hep borç ödeyecekmişim gibi geliyor
Buradaki üyeler olmadığı kesinKim bu çiçekli masalarda oturan kadınlar! Çıksınlar ortaya
evliliğimin başından beri borcumuz hiç bitmedi biri bitti demeden başka şey için borçlandık hepside bankaya. Şu an yine borcum var hem benim hem eşimin kredi borcu hepsi ayrı yerlereEşim ile iki sene konuştuktan sonra evlendik uzaktan bir ilişkiydi o yüzden doya doya gezemedik, evlendikten sonra takılan takılar ile 500 bine yakın araba aldık sonra bayram dönüşü trafik kazası geçirdik ve arabamız kullanılamaz hale geldi. Ve çarpan araç kaçtığı için birde avukat masrafı olarak olmayan paramızdan 50 bin tl verdik, kredi kartlarını döndüremedikçe sürekli kredi çektik kredi çektikçe battık aylık ödemelerimiz boyumuzu aştı, yeni evli biri olarak asla tatile gidemedim, gezemedik , bu evlilikte sürekli sorun yapıyorum şu an 28 yaşındayım şöyle bir bakıyorumda asla çiçekli masalarda fotoğrafım yok mesela , örneğin hani erkek organizasyonu hazırlar kadını yemeğe götürür ya , şöyle bir fotoğrafımız olmadı asla bu süreçte … eşim elbette çok iyi bir insan bu süreçlerin geçeceğini söylüyor ama bilmiyorum inancımı kaybediyorum artık . Hep borç ödeyecekmişim gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?