Sünnet 7 aylık bebek gömük pipi

Yesilcagla

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2020
8
4
36
32
Selamlar arkadaslar. 20 gün önce oğlumu sünnet ettirdim. Ve pipisi suan içine kaçık. Her bezini açtığımda masaj yapıyorum elimle bastırıyorum pipi dısarı cıkıyo o haliyle normal pipi boyutunda ve görünümünde. Ama geri eski haline gelip gömülü duruyo. Bası gözüküyor sadece. Lütfen bu durumu yaşayıp sonrasında ne gibi değişimler oldu bilgisi olanlar cevaplasın. Sünnet sonrası kontrol için Doktora sorduğumda bebeğiniz kilolu yürümeye başlasın kilolar gidince düzelir dedi. Ama ikna olamadım. Bu durumu yaşayıp bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim teşekkür ediyorum şimdiden

Sunnet sirasinda yanlis bir islem yapilmis olabilri, baska bir doktora daha goturun. Umarim geri donusu vardir

Aynısını ben yazacaktım. Bebeğiniz kilolu mu diye. Doktorunuz zaten söylemiş . Pubik bölge denilen yerde yağ fazlalaşınca pisisi doğal olarak (daha minicik olduğu için) içine kaçmış gibi görünür Çok normal

Kilolu bebeklerde öyle olur. Normal
Umarım zayıflayınca normale döner. Çok net konustugunuza göre bilginiz var sanırım. Yorumunuz içinde teşekkür ederim :)

Umarım zayıflayınca normale döner. Çok net konustugunuza göre bilginiz var sanırım. Yorumunuz içinde teşekkür ederim :)
Biz yeğenimde yaşadık bu durumu ve sünnetten sonra oldu bizim de. Sonra çocuk yürüyüp o eski tombikliği gidince normale döndü
İçiniz rahat olsun

benım oglum da azcık tombik masallah daha yurumedıgınden tabı. daha sunnet edılmedı ama sadace çişi varken pipi gorunuyo yenı yapmıssa ortam soguksa falan goremıyorm :) sunnetten dolayı oldugunu sanmıyorum ben de ama ıcın rahat etsın baska bı dr a da goster :))

ben biraz kafama fazla takıyorum sanırım. Herkes zayıflayınca normale döner diyor. Zamanla gorucez artık

Tombiş cocuklar da öyle oluyor bizimde öyle oldu kokrttuk Bi kaç doktora sorduk büyüdükçe düzeldi ama hala içine kacok gibi doktor da diyo her pipi aynınolmaz ne dicemi de bilemedim adama ben nereden bileyim Bi sorun var mı diye soruyoruz işye

Şuan 11 aylık hala aynı gömük
bizimki 4 yaşında, hala kismen gömük. farklı çocuk cerrahlarına götürdüm, anladığım kadarıyla ergenliğe kadar sürebilen bir şey. ama genetik de olabilir sünnetini 2 aylık olmadan olmuştu ve gittiğimiz tüm doktorlar sormadan sünnetin çok iyi yapıldığını söylüyor. onunla alakası olduğunu zannetmiyorum.

çocuğum çok kilolu değil. ilk zamanlar tombikti ama şu an boyuna göre normal kilosu.

Ergenliğe kadar beklemek zorunda mıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…