- 14 Eylül 2020
- 8
- 4
- 36
- 32
- Konu Sahibi Yesilcagla
-
Sunnet sirasinda yanlis bir islem yapilmis olabilri, baska bir doktora daha goturun. Umarim geri donusu vardirSelamlar arkadaslar. 20 gün önce oğlumu sünnet ettirdim. Ve pipisi suan içine kaçık. Her bezini açtığımda masaj yapıyorum elimle bastırıyorum pipi dısarı cıkıyo o haliyle normal pipi boyutunda ve görünümünde. Ama geri eski haline gelip gömülü duruyo. Bası gözüküyor sadece. Lütfen bu durumu yaşayıp sonrasında ne gibi değişimler oldu bilgisi olanlar cevaplasın. Sünnet sonrası kontrol için Doktora sorduğumda bebeğiniz kilolu yürümeye başlasın kilolar gidince düzelir dedi. Ama ikna olamadım. Bu durumu yaşayıp bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim teşekkür ediyorum şimdiden
Aynısını ben yazacaktım. Bebeğiniz kilolu mu diye. Doktorunuz zaten söylemiş . Pubik bölge denilen yerde yağ fazlalaşınca pisisi doğal olarak (daha minicik olduğu için) içine kaçmış gibi görünürSelamlar arkadaslar. 20 gün önce oğlumu sünnet ettirdim. Ve pipisi suan içine kaçık. Her bezini açtığımda masaj yapıyorum elimle bastırıyorum pipi dısarı cıkıyo o haliyle normal pipi boyutunda ve görünümünde. Ama geri eski haline gelip gömülü duruyo. Bası gözüküyor sadece. Lütfen bu durumu yaşayıp sonrasında ne gibi değişimler oldu bilgisi olanlar cevaplasın. Sünnet sonrası kontrol için Doktora sorduğumda bebeğiniz kilolu yürümeye başlasın kilolar gidince düzelir dedi. Ama ikna olamadım. Bu durumu yaşayıp bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim teşekkür ediyorum şimdiden
Kilolu bebeklerde öyle olur. NormalSunnet sirasinda yanlis bir islem yapilmis olabilri, baska bir doktora daha goturun. Umarim geri donusu vardir
Kilolu bebeklerde öyle olur. Normal
Umarım zayıflayınca normale döner. Çok net konustugunuza göre bilginiz var sanırım. Yorumunuz içinde teşekkür ederim :)Aynısını ben yazacaktım. Bebeğiniz kilolu mu diye. Doktorunuz zaten söylemiş . Pubik bölge denilen yerde yağ fazlalaşınca pisisi doğal olarak (daha minicik olduğu için) içine kaçmış gibi görünürÇok normal
Biz yeğenimde yaşadık bu durumu ve sünnetten sonra oldu bizim de. Sonra çocuk yürüyüp o eski tombikliği gidince normale döndüUmarım zayıflayınca normale döner. Çok net konustugunuza göre bilginiz var sanırım. Yorumunuz içinde teşekkür ederim :)
benım oglum da azcık tombik masallah daha yurumedıgınden tabı. daha sunnet edılmedı ama sadace çişi varken pipi gorunuyo yenı yapmıssa ortam soguksa falan goremıyorm :) sunnetten dolayı oldugunu sanmıyorum ben de ama ıcın rahat etsın baska bı dr a da goster :))Umarım zayıflayınca normale döner. Çok net konustugunuza göre bilginiz var sanırım. Yorumunuz içinde teşekkür ederim :)
Merhaba oğlunuzun pipisi düzeldi mi acababen biraz kafama fazla takıyorum sanırım. Herkes zayıflayınca normale döner diyor. Zamanla gorucez artık
Şuan 11 aylık hala aynı gömükMerhaba oğlunuzun pipisi düzeldi mi acaba
Bayağı araştırma yaptım yürümeye başlayınca düzeliyormus hep öyle yazmışlarŞuan 11 aylık hala aynı gömük
bizimki 4 yaşında, hala kismen gömük. farklı çocuk cerrahlarına götürdüm, anladığım kadarıyla ergenliğe kadar sürebilen bir şey. ama genetik de olabilirŞuan 11 aylık hala aynı gömük
Ergenliğe kadar beklemek zorunda mıyızbizimki 4 yaşında, hala kismen gömük. farklı çocuk cerrahlarına götürdüm, anladığım kadarıyla ergenliğe kadar sürebilen bir şey. ama genetik de olabilirsünnetini 2 aylık olmadan olmuştu ve gittiğimiz tüm doktorlar sormadan sünnetin çok iyi yapıldığını söylüyor. onunla alakası olduğunu zannetmiyorum.
zamanla biraz daha çıkıyor dışarı. ama çok üzülecek bir şey gibi düşünmemiştim. sizce dezavantajı var mı?Ergenliğe kadar beklemek zorunda mıyız
Psikolojik olarak etkiler diye düşünüyorum akran zorbalığı yaşamasını istememzamanla biraz daha çıkıyor dışarı. ama çok üzülecek bir şey gibi düşünmemiştim. sizce dezavantajı var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?