• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 aylık bebegim yatakdan yere düştü

Gözlerim yaşardı yorumları okuyunca :) ben oğlumla ilgili boyle bı konu açmıştım oğlumda düşmüstu yataktan :) burdakiler beni suçlamıştı .sanki ben.oglumu atmışım gibi yataktan . O olay da travmam oldu zaten her an tetikteyim anksiyete çıktı bende .şimdide millet rahat bırak şu çocuğu diyorlar bana . Yanlız bunu demeden gecemicem ben zaten panik haldeyken benim üstüme yüklenen insanlarada hakkımı helal etmiyorum . ciddi anlamda psikolojim bozuldu şuan tedavi görüyorum . Konu sahibi konunu sabote ettiğim içinde ayriyetten senden özür dilerim

dün aksam altini degistirden sonra kendi yatagimiza koydum arkami dönmemle iki adim attim pat diye ses geldi.
kuzum yere yuvarlanmis nasil böyle bisey yaparim.biraz agladi hemen kucagima aldim sustu hemen sirt üstü düsmüs.basinin arkasina vücuduna baktim hic bi kizariklik yoktu.
hicde aglamadi dogru düzgün nesesi ayni. kusma yok ,bilinc kaybi yok.. cok agladim kendi basima vurdum. nasil böyle sorumsuzl uk yaptim diye ..doktorada gitmedik gözlemlemek gerekiyomus ilk 24 saat .Arkadaslar basina böyle bisey gelen var mi acile gitmemiz gerekiyo mu gece uyandirdik hareketlerini gözlemledik ..nolur biri bisey söylesin.
acil servis travma bölümüne başvurup tomografi çektirmeliydiniz.

gizli bir kanama olabilirdi, bu ancak görüntüleme ile anlaşılır.

bence yine de gidin,kontrol ettirin.

Korkmayin kesin birsey olmaz diyemem ama birsey olsa surec boyle ilerlemez aglar uzun sureli tepki verir sivri sert bir yere carpmis olur surecte mutlaka birsey cikar
Ama nesesi yerinde kusmayan halsizlesmeyen 2 saat uyanik bebegi bosuna korkutmayin mikroba sokmayin

Olur boyle seyler de bence birndaha yatakta birakmayin.Ben yere hep battaniye serdim 4.aydan itibaren yerdeydiler hep.Gerci simdide yururken dusuyorlar o tehlikeler hic bitmiyorr

dün aksam altini degistirden sonra kendi yatagimiza koydum arkami dönmemle iki adim attim pat diye ses geldi.
kuzum yere yuvarlanmis nasil böyle bisey yaparim.biraz agladi hemen kucagima aldim sustu hemen sirt üstü düsmüs.basinin arkasina vücuduna baktim hic bi kizariklik yoktu.
hicde aglamadi dogru düzgün nesesi ayni. kusma yok ,bilinc kaybi yok.. cok agladim kendi basima vurdum. nasil böyle sorumsuzl uk yaptim diye ..doktorada gitmedik gözlemlemek gerekiyomus ilk 24 saat .Arkadaslar basina böyle bisey gelen var mi acile gitmemiz gerekiyo mu gece uyandirdik hareketlerini gözlemledik ..nolur biri bisey söylesin.
erkek kardesımı okadar sakınırdık yine de kaç defa düşürdük🙊annemde çok panik olurdu hemen hastaneye..ta ozamanlardan bilirim o an kusmadıysa sorun olmaz bide bikaç saat uyutmayın her ihtimale karşı çocuk bu düşe kalka büyüyecek boşuna dememişler üzmeyin kendinizi..hem o daha bebek kafatası kemikleri tam oluşmamış vucut kemikleri de ..kıkırdak yapıda oyuzden bebekler biyere düştüğünde daha az hasar alır çabuk toparlanır kendinizi harap etmeyin geçmiş olsun

Gözlerim yaşardı yorumları okuyunca :) ben oğlumla ilgili boyle bı konu açmıştım oğlumda düşmüstu yataktan :) burdakiler beni suçlamıştı .sanki ben.oglumu atmışım gibi yataktan . O olay da travmam oldu zaten her an tetikteyim anksiyete çıktı bende .şimdide millet rahat bırak şu çocuğu diyorlar bana . Yanlız bunu demeden gecemicem ben zaten panik haldeyken benim üstüme yüklenen insanlarada hakkımı helal etmiyorum . ciddi anlamda psikolojim bozuldu şuan tedavi görüyorum . Konu sahibi konunu sabote ettiğim içinde ayriyetten senden özür dilerim
cok gecmis olsun sizede peki oglunuz suan kac aylik iyimi durumu

erkek kardesımı okadar sakınırdık yine de kaç defa düşürdük🙊annemde çok panik olurdu hemen hastaneye..ta ozamanlardan bilirim o an BvBkusmadıysa sorun olmaz bide bikaç saat uyutmayın her ihtimale karşı çocuk bu düşe kalka büyüyecek boşuna dememişler üzmeyin kendinizi..hem o daha bebek kafatası kemikleri tam oluşmamış vucut kemikleri de ..kıkırdak yapıda oyuzden bebekler biyere düştüğünde daha az hasar alır çabuk toparlanır kendinizi harap etmeyin geçmiş olsun
cok tesekkür ederim yorumlari okudukca icim biraz ferahliyo. ama dünden beri 100 yil yaslanmis gibi hissediyorum en cok korktugum sey basima geldi.

Korkmayin kesin birsey olmaz diyemem ama birsey olsa surec boyle ilerlemez aglar uzun sureli tepki verir sivri sert bir yere carpmis olur surecte mutlaka birsey cikar
Ama nesesi yerinde kusmayan halsizlesmeyen 2 saat uyanik bebegi bosuna korkutmayin mikroba sokmayin
bizde aynen öle düsündük 2 aydir ailelerle görüsmüyoruz vaka sayisi artigi icin.

Fışkırır tarzda kusma; bilinç kaybı yoksa bayılma vs sadece gözlemleyin. Benim oglum:KK43:koltuğun kolundan düşmüştü kafasının arkası sert plastik oyuncak kamyona çarpmıştı. Çok ağladı baya bi ağladı ama:KK43: sonra baktık gözleri kapanıyor.. kustu hem nasıl kusma... hemen acile gittik.. ahh devlet acillerii.. çocuğu dakikalarca beklettiler kucağımda ayılıp bayılıyor.. ordan başka hastaneye yönlendirdiler.. ambulanssiz.. biz taksi ile gittik.. hemen gereli herşey yapıldı.. emar tomografi vs.. doktor sabaha dek uyutmayın dedi ama nasıl zor.. çocuk kollarımda kendini saliyor:KK43: ağlayarak uyandiriyorum.. neyse sonuçlar çıktı temizdi şükür.. beyin tramvasi dediler.. allaha şükür kanama olmamisti:KK43:
Çok çok çok dikkatli olun. Biliyorum sizin hatanız degil, biliyorum bir anlık kaza.. ama gözlemleyin. Bu dediklerim olmadı ise sorun yoktur inşallah..

Ah ah bende o kadar evhamlı bir anneydim ki .. hepte korktuğum başıma gelirdi. Benimde kızım tam bu aylarda beşiğinden düşmüştü nasıl ağladım kendimi yıprattım ben nasıl anneyim nasıl bunu yapabildim diye . Ama ne yapacaktım hiçmi uyumayacak başında bekleyecektim ya da aman dur kızım düşmeden bir ağla da ben bileyim mi diyecektim,hayır. Bizde düştük,yaralandık belki izlerimiz hala var vücudumuzda eksik miyiz o da hayır. Yeterki psikolojik travmalar yaşatmayalım çocuklarımıza. Kendini de hiç yıpratma yani düşmesinin örnek verecek olursam msela tırnağı ile yüzünü çizmesinin seninle hiç mi hiç alakası yok. Büyüyecekler işte 🙏

Fışkırır tarzda kusma; bilinç kaybı yoksa bayılma vs sadece gözlemleyin. Benim oglum:KK43:koltuğun kolundan düşmüştü kafasının arkası sert plastik oyuncak kamyona çarpmıştı. Çok ağladı baya bi ağladı ama:KK43: sonra baktık gözleri kapanıyor.. kustu hem nasıl kusma... hemen acile gittik.. ahh devlet acillerii.. çocuğu dakikalarca beklettiler kucağımda ayılıp bayılıyor.. ordan başka hastaneye yönlendirdiler.. ambulanssiz.. biz taksi ile gittik.. hemen gereli herşey yapıldı.. emar tomografi vs.. doktor sabaha dek uyutmayın dedi ama nasıl zor.. çocuk kollarımda kendini saliyor:KK43: ağlayarak uyandiriyorum.. neyse sonuçlar çıktı temizdi şükür.. beyin tramvasi dediler.. allaha şükür kanama olmamisti:KK43:
Çok çok çok dikkatli olun. Biliyorum sizin hatanız degil, biliyorum bir anlık kaza.. ama gözlemleyin. Bu dediklerim olmadı ise sorun yoktur inşallah..
Allah 'im korumuş iyi demi simdi kuzu bizim ki suan cok daha hareketlendi.emeklemeyi ögrendi.

Back