- Konu Sahibi Sevdambenimm
-
Maalesef aynı durum benimde başıma 2 kez geldi, üstelik benim yatağım standart yataklardan bir tık yüksekdün aksam altini degistirden sonra kendi yatagimiza koydum arkami dönmemle iki adim attim pat diye ses geldi.
kuzum yere yuvarlanmis nasil böyle bisey yaparim.biraz agladi hemen kucagima aldim sustu hemen sirt üstü düsmüs.basinin arkasina vücuduna baktim hic bi kizariklik yoktu.
hicde aglamadi dogru düzgün nesesi ayni. kusma yok ,bilinc kaybi yok.. cok agladim kendi basima vurdum. nasil böyle sorumsuzl uk yaptim diye ..doktorada gitmedik gözlemlemek gerekiyomus ilk 24 saat .Arkadaslar basina böyle bisey gelen var mi acile gitmemiz gerekiyo mu gece uyandirdik hareketlerini gözlemledik ..nolur biri bisey söylesin.
3 saat uyutmadim her 2 -3saatde birde uyandirdim hatta düstükden 6 saat sonra babasiyla uyandirdik oyun yaptim gülecekmi diye nasil reaksiyon veriyo diye hepsi normal.İki saat uyumayacak. Kusma olursa hemen doktora. Ama madem içiniz rahat etmiyor hemen gidin tomografi çekerler.
gecmis olsun sizede yeni mi oldu .iste bende cok korktum gitmek istedim ama bu hastaliktan dolayi evde gözlemlemek istedimIciniz rahat olsun gözlemleyin cocuklar duse kalka büyüyor ama elimizden geldiğince tedbirlerimizi alalım
Benim bebegim de 2 yada 3 aylıktı abisi kucağına almaya çalışırken düşürdü yataktan şükür bise olması normal zamanda kosa kosa giderdim ama bu salgında oturup evde gozlemledim
3 saat uyutmadim hic biri yok aman bütün cocuklari Allah korusun.tesekkür ederimKusma, göz kayması yoksa gitmenize gerek yok doktora. 2 saat uyutmayıp takip etmek yeterli.
Bebeğim 8 aylık hiç düşmedi çok şükür, artık hareketleniyorlar yatakta bırakmayın derim. Ben işim olunca yere bırakıyorum emekliyor gözüm üstünde oluyor.
tesekkür ederim böyle yorumlari okuyunca insan biraz rahatliyoBirsey olmaz allahin izniyle benim kizda 6 ve 8 aylıkken düştü. Doktora götürdük ama birsey cikmadi cok sukur. Doktorlarda takip edin kusma, hareketlerde yavaslama, bilinc kaybi olursa getirirsiniz demisti. Kendizi strese sokmayin nasil yaptım diye. Kimse bile isteye yapmaz. Oluyor çünkü bir anda, ben dustukten sonra artik altını degistirirken üstünü giydirirken hep yerde giydirdim. Simdi büyüdü de koltuktan kendini atiyor, dusmeler bitmiyor
Yok yeni degil bebegim suan 6 .ayindagecmis olsun sizede yeni mi oldu .iste bende cok korktum gitmek istedim ama bu hastaliktan dolayi evde gözlemlemek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?