• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 aylık bebeğim mama reddi yapıyor?

ellychu

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2022
24
5
6
28
Arkadaşlar 7 aylık bebeğim hastalandı ishal ve kusma yaşadı.5 aydır içtiği mamayı daha içmiyor denemediğim yöntem kalmadı.ek gıda yiyor gündüz çorba vs içirdik ama gece acıkıcak tekrar ne yapabilirim en son çare cicibebe ve süt vericem çünkü kilo kaybı da yaşıyor
Lütfen yardım

Sütü direk vermeyin suyla karıştırın. Kusma ishal yaşadığı dönem mamadan tiksinmiş olabilir mama değiştirin Farklı mamayı kabul edebilir

Arkadaşlar 7 aylık bebeğim hastalandı ishal ve kusma yaşadı.5 aydır içtiği mamayı daha içmiyor denemediğim yöntem kalmadı.ek gıda yiyor gündüz çorba vs içirdik ama gece acıkıcak tekrar ne yapabilirim en son çare cicibebe ve süt vericem çünkü kilo kaybı da yaşıyor
Lütfen yardım
Bazi mamalar bebeklere iyi gelmiyor kusma ishal yapiyor bu cok normal,en mantiklisi süz ve cici bebe koy ver geceleri

başka mama da kabul etmezi başka biberonda cici bebeyide yemexi😂

Yok onu da yemedi 😂 çıldırıcam biberon almıyor direkt çocuk

E ellychu Silikon alıştırma bardakları var tutmalı yada pipetli suluklar var belki ilgisini çekebilir oyun gibi içebilir. Fikir sadece. Mamaya organik bisküvi veya muz katın belki tadı farklı gelince içer. Yada mamayla yapılan sulu muhallebiler var buda tadı değişik olduğundan hoşuna gidebilir. Bence inek sütü için erken genede siz bilirsiniz.

E ellychu Silikon alıştırma bardakları var tutmalı yada pipetli suluklar var belki ilgisini çekebilir oyun gibi içebilir. Fikir sadece. Mamaya organik bisküvi veya muz katın belki tadı farklı gelince içer. Yada mamayla yapılan sulu muhallebiler var buda tadı değişik olduğundan hoşuna gidebilir. Bence inek sütü için erken genede siz bilirsiniz.
Hemen dediklerinize bakıyorum,maalesef tatlandırdık ama içmiyor biberondan suyu içiyor ama birde öyle deniyeyim çok teşekkür ediyorum

Back