• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 aylık bebeğim gece aç olduğu halde uyanmıyor

songullllllll

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
116
23
18
25
Merhaba arkadaşlar bebeği 6-7 aylık olan var mı benim bebeğim gece beslenmek için uyanmıyor ben ne zaman kalkıp verirsem o zaman içiyor 12 gibi uyuyor sabah 10-11 gibi uyanıyor bazen ben uyandırıyorum bi sıkıntısı olabilir mi acaba? Gece beslemeli miyim yoksa uykusunu bölmemeli miyim? Bu arada sütümü sağıp veriyorum ?

Arkadaşlar 7 aylık bebeği olanlar günde kaç cc süt veya mama içiyor bebekleriniz ? Bu arada bebeğim 7.800 gram 3.200 doğdu.

Bebeğin kilosu güzel gözüküyor. Uyanmıyorsa vermeyin bence ilerde pişman olursunuz uyanıp sık sık emmek istedikçe. Sonuçta 6 aydan sonra istemiyorsa bebek gece beslemeyin diyorlar. Siz hiç vermemeyi denediniz mi mesela bir gece siz hiç vermeyin sabaha kadar bakalım isteyecek mi uyanıp.
Diş dönemide başlamamış sanırım başlamış olsa geceleri bu kadar rahat geçmezdi o dönem başlayınca sürekli emmek isteyecek uyanacak.

Uyanmıyorsa sakın uyandırmayın. Bizim doktorumuz bu şekilde söylemişti. Ne zaman uyanırsa o zaman emzir demişti.

Birde gece uykusuna geçiş saati çok geç alabiliyorsanız onu yavaş yavaş en en geç 8:30 a alın. Sabahta 7 8 arası kalkar böylesi daha iyi olur onun için ama tabi yapabilirseniz bebeğiniz ayak uydurursa.

Merhaba arkadaşlar bebeği 6-7 aylık olan var mı benim bebeğim gece beslenmek için uyanmıyor ben ne zaman kalkıp verirsem o zaman içiyor 12 gibi uyuyor sabah 10-11 gibi uyanıyor bazen ben uyandırıyorum bi sıkıntısı olabilir mi acaba? Gece beslemeli miyim yoksa uykusunu bölmemeli miyim? Bu arada sütümü sağıp veriyorum ?
Benm oglum 7 aylik. Uyanmazsa vermiyorum. Aksam 7 30 da uyuyo bazi geceker sabah 5 gibi uyaniyo bazen hic uyanmiyo sabah 7 de kalkiyo. Ilk oglumda 6 aylikken gece beslenmesini kesmistik. Bazi bebekler ozellikle emmeyen bebekler uyanmayabiliyolar

Kilosu gayet iyi duruyor, uyanmıyorsa uyandırmayın artık 6 aydan sonra deniyor. İçinize sinmiyorsa rüya öğünü yapabilirsiniz, uykudan emzirebilirsiniz yani. Sütünüz de azalmaz böylece

Gelisimi ve kilo alimi iyiyse, doktorunuz da onayliyorsa gece beslenmesin. Uyku saatleri biraz gec gibi, en gec 8 de kalkis ve yine uyanis saatine gore 8 gibi uyumalari oneriliyor. Benim bebegim 18 aylik, meme emmek aliskanlik oldu, biraktiramiyorum. Ne guzel yani durumunuz deliksiz uykular size ve bebeginize😊 darisi basimiza 🥲

Bebeğin kilosu güzel gözüküyor. Uyanmıyorsa vermeyin bence ilerde pişman olursunuz uyanıp sık sık emmek istedikçe. Sonuçta 6 aydan sonra istemiyorsa bebek gece beslemeyin diyorlar. Siz hiç vermemeyi denediniz mi mesela bir gece siz hiç vermeyin sabaha kadar bakalım isteyecek mi uyanıp.
Diş dönemide başlamamış sanırım başlamış olsa geceleri bu kadar rahat geçmezdi o dönem başlayınca sürekli emmek isteyecek uyanacak.
Evet vermeyi çok denedim ama 20-30 cc içip sonra istemiyor uyuyor kafasını çevirip

Gelisimi ve kilo alimi iyiyse, doktorunuz da onayliyorsa gece beslenmesin. Uyku saatleri biraz gec gibi, en gec 8 de kalkis ve yine uyanis saatine gore 8 gibi uyumalari oneriliyor. Benim bebegim 18 aylik, meme emmek aliskanlik oldu, biraktiramiyorum. Ne guzel yani durumunuz deliksiz uykular size ve bebeginize😊 darisi basimiza 🥲
Ben sağarak veriyorum sütümü doğduğundan beri biberona alıştı maalesef sütümün kesilmesine gönlüm razı olmadı takviye olarak mama da veriyorum tabi

Bende korkuyorum beslenmek istemeyince inşAllah sizde rahatlarsınız büyümüş bebeğiniz MaaşAllah darısı bizim başımıza 😁😜

Bende korkuyorum beslenmek istemeyince inşAllah sizde rahatlarsınız büyümüş bebeğiniz MaaşAllah darısı bizim başımıza 😁😜
Ac olsa ihtiyaci olsa isterdi bence mamasini. Gun icinde de guzel besleniyorsa dert etmeyin derim, tabi doktor da onayliyorsa. Anne sutu meme iyi hos da cok suistimal ediyor bebekler buyudukce. Sizin de buyur gider, zaman cabuk geciyor 😊

Ac olsa ihtiyaci olsa isterdi bence mamasini. Gun icinde de guzel besleniyorsa dert etmeyin derim, tabi doktor da onayliyorsa. Anne sutu meme iyi hos da cok suistimal ediyor bebekler buyudukce. Sizin de buyur gider, zaman cabuk geciyor 😊
Evet ya keşke emseydi içimde üste kaldı 😢

Benimki 8 aylık oldu normalde mama 180 cc içiyo gece 3 kere uyanıyorum yedirmek için, uyanmasa hiç ellemem çünkü büyüdüler artık. Bence sizde uyandırmayın misss gibi uyuyun 😃😃😍 maşallah diyelim🧿😃😍

Benimki 8 aylık oldu normalde mama 180 cc içiyo gece 3 kere uyanıyorum yedirmek için, uyanmasa hiç ellemem çünkü büyüdüler artık. Bence sizde uyandırmayın misss gibi uyuyun 😃😃😍 maşallah diyelim🧿😃😍
Hiç uyanmayınca korkuyorum arada bende 😢kaç saatte 1 mama içiyor acaba ? Ek gıda falan veriyor musunuz ?

Bu iyi birsey bence gece emmesine gerek yok artık ayrıca sıkıntısı olsa emin ol uyuyamaz

Back