7 aydır hamile kalmaya çalışıyorum

rengarenkdunyam2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2024
13
-9
Merhaba hanımlar bir yıllık evliyim mart ayından beri korunmasız ilişki yaşıyoruz yaş 29 ama hamilelik oluşmadı temmuzda özel hastane doktora gittik hormon testi ve ultrasonda birşey çıkmadı eşimde sperm testinde birşey çıkmadı (35milyon) kilom 105 diyanet hastasıyım diyabet çocuk olmasına engel değil dedi doktor kilo ver olur dedi 115 kilodan 105 kiloya düştüm ama hala oluşmadı 130 140 lar ile kalanlar var canım sıkılıyor her ay kabus yaşıyorum resmen benim gibi durum yaşayanlar var mı

Kiloda etki diyorlar mesela bende 3 yıldır istiyoruz ama olmadı eşimin morfoloji sebebi onlarafa baktirdiniz mi

Kiloda etki diyorlar mesela bende 3 yıldır istiyoruz ama olmadı eşimin morfoloji sebebi onlarafa baktirdiniz mi
Evet baktırdık eşimde bir sıkıntı yok bendede yok hangi doktora gittiysem geri gönderiyorlar özel devlet tam 1 yılı doldurmadığıö için umursamıyorlar galiba sadece düzenli beslen diyorlar gönderiyorlar

kilo etkili maalesef seker yüksekliği yumurtlamayi ve kalitesini bozuyor. 105 çok fazla boyunuz kaç bilmiyorum ama ben 96 dan 72ye düştüm ağır pkos var ve doğal hamile oldum. Bu süreçte isterseniz nasıl beslenip kilo verdiğimi anlatabilirim.

Evet canım şeker zor annemden biliyorum ve şeker olup kilo vermek dahada zorlaşıyor Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda olumlu hayırlı sonuçlar alırsın

Tabi çok sevinirim teşekkür ederim
aralıklı oruç yaptım ve bu sürede gingsenli multi vitamin kullandım. Bol spor bol su ve yürüyüş en etkilidir kendimi zayıflamaya adamistim. hamilelik de olmuyor nasıl olsa diye aklımdan bile geçmiyordu. salonda 70 kg kaldırdığım gün hamile olduğumu öğrendim.

Hangi vitamini kullandın canım

Çok sevindim güle güle büyütün teşekkür ederim tavsiyeniz için

yanlış anlamayın ama kilonuz biraz fazla. öncelikle kilo vermeye odaklanın, bu engel olmayabilir ama hamile kaldığınızda daha fazla kilo alacaksınız doğumda psikolojiniz alt üst olacak. tamamen sizin psikolojiniz için söylüyorum. önce zayıflayın acele etmeyin, ben 1 sene denedim hamile kalmayı hiçbir sağlık sorunum yoktu, eski eşimin de yoktu. kilom da 45 ti ona rağmen 1 sene olmadı.yani içiniz rahat olsun. sadece biraz daha kilo vermenizi öyle hamile kalmanızı öneririm.

Valla bu kiloyla hamile kalirsiniz, kalan var, cok sahidim ama zor dogurursunuz, buna da cokca sahidim.

Bunu da geciyorum, bu kiloyla bebekle bas edemezsiniz, inanilmaz enerji harcamaniz gerekecek.

Su an dogum kilolarimi veremedim 75 kiloyum, yemin ediyorum kan ter icinde kaliyorum.

Bizde 8 ayın sonunda olmuştu döllenme.
Ama doktor 1 yıl içinde olmazsa ek test ve tedaviler gerekir demişti, sizinki acele etmiş, sperm testi için mesela.
Yani eminim bu tavsiye rahatsız edicidir, on yüz bin milyon kez denmiştir, ama biraz daha kilo vermeye öncelik vermeniz bana da makul geldi.
Çünkü hamilelik kolay bir süreç değil, ekstra ağırlaşıp, hayatınızın daha da zora sokma ihtimaliniz var.

Bende evliliğimin ilk 5 ayında korunmadım hemen çocuk istiyorduk ne acelem varsa o zaman 84 kg . 5 ay boyunca olmadı . 6. Ayda kendimi diyet ve spora vermiştim diyetisyene başlamıştım o ay 4 kg verdim en son 79 u gördüğümde hamile kalmışım . Ve ben öğrendiğimde 7-8 haftalıktı bebeğim. Ama yaptığım sporların haddi hesabı yoktu . Ve o ay sanırım sadece yumurtlama döneminde ilişkiye girmişim ama o zamanlar aşka döngülerimi vs bilmiyorum rast gele . Şuan oğlum 4 yaşında. Bende 89 kgdum. Mart ayından beri bizde istedik 1 kere ilaç tedavisi oldum . Doktorum 10 kg versen işimiz çık kolay olucak demişt . Şuan 83 kg . Pocos olduğum için zor gidiyor . Ama olsun vericem . İlk önceliğim kilomu vermek. 2. Çocuk da şuan istemiyorum kendime odaklanmak istiyorum. Sizde öyle yapın . Hadi diyelim gebe kaldınız bunu 9 ayı nasıl geçecek sizin için zor olabilir . Sizde biraz daha gayret edin eminim vereceksiniz kendinize inanın .

Hamile kalmadan muhakkak zayıflamaya çalışın , her konuda kilo insanı çok zorluyor, bende doğuma girerken 69 kiloydum şimdi 10 kilo vermisim

Temmuzda ben de doktora gitmistim hamilelik istedigim icin 59 kiloydum ve doktor bana biraz kilo versen iyi olur demisti. Kilo vermeye odaklansaniz daha iyi olabilir sanki

ginsengli multivitamin markası nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…