• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7.ayda suyun bitmesi ve bebekte sıkıntı hali nedeniyle doğum yapıp bebeğini kaybednlr

nsmsny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
104
1
26
Bursa
arkadaşlar herkesin söylediği gibi sürekli forumu takip ediyordum ama üye olarak ilk yazışım... dediğim gibi 7. ayımda dr. kontrolü sırasında suyun ciddi şekilde azalması ve bebekte sıkıntı hali nedeniyle acil bir şekilde spinal anesteziyle ameliyata alındım.Güzel kızım 3.5 gün dayanabildi çnkü çok küçük doğdu 520gr...karnımdan alınmasına bile alışamamışken tamamen kaybettim onu...Melek oldu yavrum...Bu sıkıntılardan dolayı bebeğini kaybedenlere veya çevresinde böyle br şey yaşamış olanlara soruyorum. 2. hamilelikte de devam eden bir şey mi bu..İlk bebeğini böyle kaybedip sağlıklı bir şekilde 2. çocuğunu doğuranlar lütfen bana destek verin...Aynı acıyı bir daha yaşamaktan çok korkuyoruz...

canım başın sağolsun bende 6.ayı tamamladım 7.ayın ilk günlerinde birden suyum geçti acil sezeryana alındım bebeğim kuvözde bir ay yaadı ve dayanamadı daha sonra gittiğim doktorlar rahim ağzı yetmezliği olduğunu söyledi bidahaki gebelikte dikiş önerildi:14:

saol cnm sennde başın sağolsun..benm ayrıca o gün tansiyonum yükseldi dil alti verdikleri halde 18-11di.bebeğimi alacaklarını söylediklerinden mi yoksa gizli yüksek tansiyon hastası mıyım bilmiyorum..belki senn söylediğin gibi bir neden çıkacak.28 haftalıktı ama 24le eşdeğerdi kilosu fln..kan pıhtılaşması bebeğe yeterli oksijen gitmemesi de olabilir çnkü bebek beslenemiyor dedi dr ..pazartesi dra gidicem..umarım sorularıma yanıt bulurum..belirsizlik çok kötü..

bursadayım ben cnm.araştrdım sorunlu gebelikler için en iyi dr.ları. acıbademde prof. dr. tufan bilgine karar verdik eşimle..bazıları empatisi çok yüksek anlayışlı bir dr dedi burda da çok soğuk diye yorum yapmışlar.. yarın sabah randevumuz var görcez bakalım nasılmış...

bana preeklampsi teşhisi kondu.bu şikayetlerden dolayı çocuğunu kaybedenler varsa veya bu yazıyı okuyanlar bu ihtimali de göz önünde bulundursn diye yazmak istedim...ayrıca preeklampsi iç organlarda hasar bırakabiliyormş;
iç hastalıkları doktoruna da görünmeyi ihmal etmeyin...

Okurken bile içim acıdı rabbim bir daha yaşatmasın inş. sen böyle düşünürken benim arkadaşımda nerden çıktı bu bebek rahatımı bozdum diye söyleniyo. Rabbim bizi bu şekilde mi sınıyo

Okurken bile içim acıdı rabbim bir daha yaşatmasın inş. sen böyle düşünürken benim arkadaşımda nerden çıktı bu bebek rahatımı bozdum diye söyleniyo. Rabbim bizi bu şekilde mi sınıyo

mesajınızı şimdi gördüm cvp yazmak istedim..aynı dediğiniz gibi düşünüyorum bende sokağa hastaneye hatta çöp kutusunun içine bebeklerini bırakıp gidenler,düşürmek için elinden geleni yapanlar,zorunlu haller hariç anlık zevkleriyle hamile kalıp kürtaja elini kolunu sallaya sallaya gidenler varken ben ve benim gibilerin başına gelen böyle şeyler daha da içimizi yakıyor.çok özlüyorum kızımı çoook..Allah kimseye yaşatmasın..son sınavım olsun bu inş. :(

Back