7.ayda sütüm bitti

krizantem06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
7
0
36
Ankara
arkadaşlar bebeğim 7 aylık oldu emmeyi iyice azalttı.sadece geceleri emiyor oda sadece sol göğsü.bu gün sağayım dedim 2 göğüsten sadece 25 ml süt çıktı.şimdi ne yapıcam mamada almıyor.günde 500 ml sütü nasıl vericem.ek gıdayı yiyiyor sütü sevmiyor.acil yardım

canım öyle süt hemen bitmez o bir duraklama evresidir yani birşeye üzüldün yada iyi beslenmedin sütün azaldı ama sen kendine iyi bakarsan hemen gelir bende senin gibi 6-7 ayda peşini bıraktımm sütüm çok azaldı şimdi günde 50 cc gelirse sakın peşini bırakma bebeğini emzir sürekli sen kararlı ol sütün geri gelir annesii

Moralini bzomak istemiyorum saece kendimden örnek vereceğim. aynen 6. ayda benimde sütüm kesildi. Oğlum süt olmadığı için emmiyordu. Zaten emzirmeyi bırakmak zorunda kaldım ne göğüsüm sızladı ne de bir ağrı oldu, HAni derler ya süt çekilirken göğüs şişer akar, sızlar diye hiç biri olmadı. demek ki çok yokmuş dedim. Ama bırakmadan önce çok şeyler denedim Arttırmak için. Olmadı olmadı.. dedik rızkı bu kadarmış. Bunada şükür. kızım hiç anne sütü almamıştı. İlk 6 ay zaten çok önemli... Çok isterdim devam etmeye. Bira mayası, balla ısırgan otu tohumu karışımı, stell-tea, bitki çayları, neler neler denemedim ki. Geçen gün gülben ergenin programında reklam vardı, malta suyu diye.. Kola kutusunda bütün mareketlerde anne sütünü arttırıyor deniliyordu. Onuda çok duymuştum ama kıbrısta bulamadım. Umarım yeniden gelir sütün....

Son düzenleme:

kızım emmeyi bıraktı bende sağıyorum ama yarım saat uğraşıyorum 30 cc çıkıyor her seferindede fırsatım olmuyor.inşallah dedeiğn gibi bir duraklama evresidir sütüm artarda kızımı daha çok emziririm.emzirmeyi okadarda çok istiyorumki.sırf emzirmek için ücretsiz izin aldım.annemlerde yanımda

benimde ilk 6 ay fena değildi ama mama takviyeside yapıyorduk zaten ilk 1 hafta sütüm gelmedi.sonra oğraşa uğraşa kızımı emmeye alıştırdım nasip inşallah tekrar artar.hurma yiyiyorum oda artırıyormuş.malt içeceğini hiç denemedim.humana stil tea alıcak eşim bugün zatem 6 ay kullandım iyi gelmişti.inşallah gene artırı sütümü

hiç canını sıkma o gezmeye gitmiştir öyle derler bizde. stres yapınca sütün iyice azalır.sıvı alımına dikkat et.sütünü 3-4 saat aralklarla sağ .ek gıdalarda kullanabilirsin sağdığın sütü. bibero alıyorsa biberonla ver. ben de 2. çocuğumda süt yok diye kestim.sonradan pişman oldum ama ne fayda. şimdi 3. bebeğim var 7 aylık sık sık emziriyorum. 5 ay olana kadar zorla meme veriyordum .şimdi kendisi meme istiyor.

ooo maşallah 3 tane allah bağışlasın.ömürleri uzun olsun.benim ilk bebebğim ama 2. zor gibi şimdilik.ne zormuş annelik.dün eşime söyledim hemen humana aldırdım.benim sütümü artırıyor zaten.bide farkettim son zamanlarda az su içiyordum galiba ondanda oldu.bugün daha iyi gece emdi öğlend emdi böyle giderse düzelecek inşallah.gezmeden dönüyor sütüm galiba.ama bizim yaramaz kaşığı çok seviyor.üşengeç biraz emme zoruna gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…