7 ay oldu hamileliğime ama hala evime giremiyorum

G

g.ersoy

Ziyaretçi
slm.siteye yeni üye oldum arkadaşlar benim gibi sorunlu hamilelik geçiren arkadaşlardan yardım bekliyorum.7 aylık hamileyim.hamileliğimin ikinci ayından itibaren kokular aşırı derecede rahatsız etmeye başladı ve evimden tiksindim,6 aydır evime giremiyorum.önceleri her türlü kokular beni rahatsız ederken zamanla hafifleme oldu ama evime girdiğimde hala feci şekilde istifar ediyorum.benim gibi olan varmı.ben evime girebilecekımiyim:KK43: çok çaresizim:a015:

slmm:)))hoşgeldin canım.....senin adına üzüldüm,duymuştum böle hamilelik geçirenleri eminimki çok zor oluyordur,inşlh doğumla birlikte sona erer,ee bebek için bi süre daha katlanıcan artık...aman allah'a şükür bende şimdiye kadar bi sorun çıkmadı midem bile bulanmıyor aşermiyorumda inşlh böle devam eder.....

zor çok zor olmalı allah yardımcın olsun
doğumuna az kalmış sabret

bende 8. haftadayım ama bende evden tiksiniyorum. yeni aldığımız eşyaların kokusu sanki içime giriyo. geceleri bile içimde. üfff çok zor :KK43:

bende 10 haftalığım..benimde aynı sorunum ofisim ile ilgili...Ofise gelmek bi kabus benim için altta bir tavukçu dükkanı var ve oradan gelen kokular beni acaip rahatsız ediyorr... daha öncelri bu kadar hassas olmadığım için hissetmiyordumama şimdi feci... girip çıkarken burnumu tıkıyorum :bbo: burnumao koku geldimiydi hemen öğürmeye baslıyorum ... başlrda eve girerkende oldu ... sabahtan akşama camlar kapalı olunca havasız kalıyo tabii ev ,akşam gelince o havasız ev kokusu beni mahvediyordu.. allahtan şimdi o biraz geçti...Ama arada yine öğürüyorum tabi...Seni çok iyi anlıyorum canım Allah Kolaylık Versin ...

ben 9+3 gunluk hamileyim.. bende biraz azaldı kokulara karsı hassasiyet.. ilk zamanlar ev sanki berbat kokuyordu, garip keskin bir kokuydu.. simdi iyiiym ama bir tek 2 gundur buzdolabına taktım.. birisi acsın anında kokusu bana geliyor, esime soruyorum bak içinde sanki bozuk bir sey var diyorum yok sana oyle gelıyor dıyorrr.. yani bunları sanırım herkes yasıyor hamileligin ilk aylarında.. gecer umarım zmanla...

allah yardımcın olsun cnm çok zor olmalı

bende banyoyu gördükçe istifra ediyordum zamanla geçiyor.artık sizin bayagı olnuş dogumdan sonra düzelir.inş.

X