ben yüzüne çok yakıştırdım burnunu.hatta ameliyat oldum demeseydin doğal burnun olduğuna inanırdım.burun en zor ameliyatlardan birisi,ödemin atılamsı uzun zaman alıyor,bizim doktorlarımız 2 yıl içinde oturur derlerdi hep.
Ameliyat foton yok mu yani burnunu doktor nasıl yapmışssa öyle olur ben 10. Aydayım daha yeni burnum inceliypr ve hala şişliklerim var kavisimde tam oturmadı canım. Ameliyatlı fotomda burnum daha kavisli
Sen burda ne yapmaya çalışıyorsun içimizden manken ajansında çalışan biri seni manken olarak alsın veya insanlar cok güzelsin ne güzel burnun var desin diye mi Üst üste defalarca konu acıyorsun anlamadım!!!
Benim kızdığım sürekli aynı konunun açılması merak ettiğini ilk açtığı konudan da sorabilir yoksa banane yani neyse biraz sert yazmış olabilirim orucluyken yazdım heralde
Merhaaba burnunuzda deiisklik
Oldumu bi sene gecmis nerdeyse ayni durumda bende cok sikintiliyim
Yardimci olun nerdeyse sekli ayni kavis falan gozukmuo ucuda uzun aynen ole
Sen burda ne yapmaya çalışıyorsun içimizden manken ajansında çalışan biri seni manken olarak alsın veya insanlar cok güzelsin ne güzel burnun var desin diye mi Üst üste defalarca konu acıyorsun anlamadım!!!
Belli ki burnunu çok sorun ediyor. Bence bu kadar tepki vermeyin. Yaşamayan bilmez. Konu sahibi canım sıkma canını 1 sene dolmasını bekle bende ameliyat oldum sürekli şekli değişiyor. 1 seneden sonra panik yapabilirsin