• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 .5 aylık bebeğim hasta boğaz enfeksiyonu evde ne yapabilirim

Cheery _

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
39
11
8
23
Merhaba herkese 7ay 15 günlük bir oğlum var ve boğaz enfeksiyonu geçiriyor hafif ateşleniyor yükselmeden düşürüyorum ama doktor sadece calpol verebileceğimi söyledi evde ben ne yapabilirim neyin faydası olur bana yardımcı olurmusunuz

Merhaba herkese 7ay 15 günlük bir oğlum var ve boğaz enfeksiyonu geçiriyor hafif ateşleniyor yükselmeden düşürüyorum ama doktor sadece calpol verebileceğimi söyledi evde ben ne yapabilirim neyin faydası olur bana yardımcı olurmusunuz
meme yiyosa surekli emizirsen cabuk gecer

Bol emzirin, bir de ateş hafif yükseliyorsa hemen ateş düşürücü vermeyin. En azından 38 dereceyi bekleyin. Aksi halde vücudun savunma mekanizmasını kırıyorsunuz. Vücut ateş yükselterek enfeksiyonu önlemeye çalışıyor. Ateş dosttur düşman değil 😇 Biraz müsaade etmelisiniz. Geçmiş olsun çok ❤

Doktor yanlış yapmış benim çocuğuma penicilin iğnesi yapılmıştı !!!!! Acil tecrübeli ve yaşlı olan doktor bul ,daha da kötüleşecek bebeğin ,ömür boyu hadta kalabilir enfeksiyon kalbi dahi hadta eder hemen harekete geç ,geç kalmadan!!!

Doktor yanlış yapmış benim çocuğuma penicilin iğnesi yapılmıştı !!!!! Acil tecrübeli ve yaşlı olan doktor bul ,daha da kötüleşecek bebeğin ,ömür boyu hadta kalabilir enfeksiyon kalbi dahi hadta eder hemen harekete geç ,geç kalmadan!!!
Bu ne saçma bir yorum ya ne demek dahada kötüleşecek? Her çocuk hasta olur benim kızımda 10gündür hasta hiç bir doktorda penisilin vermedi. Konu sahibini panik yaptıracak bir yorum neden yapıyorsun ? Doktora gitmiş zaten şurup vermiş doktor. Bide yazmışsın yaşlı ve tecrübeli doktor bul diye saçmalık.

Back