Saç Rengi ve Saç Boyama 7.3 Kumral Dore ( resimli ) - Fikir olsun diye:)

Cnm ilk resimdeki saç rengini nasıl elde ettin acaba,çok güzelmiş beğendim..

Canım ben dün markette fındık kabuğuna baktım nevacolorun çok koyu duruyordu kahve tonlarında.Bende gittim karamel aldım.Ama değiştiricem bugün pek beğenmedim o rengi.Acaba bu fındık kabuğu kutuda koyu görünüyorda boyayınca mı açık oluyor? Senın cevabına gore onu alabılırım açık sarıyla.

Canım kutudakinden daha koyu oluyor boyayınca. Ama yıkadıkça açılıyor gözlerine inanamazsın . Benim saçlarım hemen açıldı valla şu an sarı gibi bir şey . Foto koyucam yakında. Elseve'in renk koruyucu şampuanıyla her gün sıcak suyla yıka bak nasıl akıyor.:78:

süper renk anlatıpta anlamayan kuaförlere gelsin muhteşem olmuş tebrikler.....

bence kumral dore çok hoş durmus güle güle kullan öncekinden daha iyi daha doğal duruyo :)

**Allahım kimseyi ikizler burcu yapmasın kızlar yine fikrim değişti Ben bu son saçımın üstüne Casting Bal Köpüğü boyarsam sizce nasıl bir renk olur ?

sen yine boyamışın. ben ikizler burcu olarak aylardır boyucam daha

Son düzenleme:
koyu rebgin uzerine nasıl birrenk olur acabs:44:

ilk hali çok güzelmiş cnm.ikinciside güzel ama ben ilk halini daha da begendim.

leylass canım saçların harika görünüyor maşallah rengine modeline bayıldım kaynak filan yok dimi yani burdan orjinal duruyorda yinede sormak istedim:107:

Ah ahh eski saçlarımmmm
Canım şimdi röfleli saçlarım burda kaynak yok ama röfle saçımı sağolsun yarıya indirdi

tam istediğim gibi benmde acık bakır onun ustune şimdi kumral boyayacağım kazamız mubarek ola

üstteki renk çokçokçokçok hoş =)

Bende 7.3 boyadım ilk defa ve resimlerdeki gibi oldu. Daha çok yeni sevdim bu rengi ama acaba kumral dorenin üstüne koleston 9,3 altın sarıyı vursam olurmu yada sea color 8,3 bal köpüğü olurrmu kızlarr

Konu sahibi saç renginiz güzel olmuş özellikle bu renkte çok güzelmiş

Eklentiler

• image.jpeg
    9,7 KB · Görüntüleme: 209
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…