cnm kumdibi sarısı boyasa çok hoş duruyo bence sonra istersen ara ara röfle attırısın.ama platin olduğundan büyük gösteriyo insanı
Eki Görüntüle 239482
canım bu renk fındık kabugu gıbı geldı bana
senın dedıgın gıbı acık sarıyla karıstırıp boyasam bu renk tutar sanırım..
bu arada sen % kaclık oksıdan kullandın?
ben 9'luk kullanmayı dusunuyorum rengın acılmasını ıstedıgımden :))
Konu sahibi saç rengini çok beğendim yakışmış, güle güle kullan
leylass seninde saç rengin güzel duruyor
Bu fındık kabuğu rengini beğendim gibi acaba 1 kutu fındık kabuğu - 1,5 kutu da sarı ile karıştırılsa benim saçlarımda da sizinki gibi aynı sonucu verir mi? Yoksa 2 kutu mu olsun o sarı ?
Eki Görüntüle 238540
paletet süper açıcı işe yarıyormu bende açıp daha açık renk boyamk istiyorum. saçlrım kahveydi biraz bakırlık var.sizler açık boyamı alıyosunuz. nasıl oksidanı %9luk seçebiliosunuz.kutudakiler %kaçlık
ben de saç rengimi açmak istiyorum canım benimde saçlarım kahve lütfen bize birşeyler önerin arkadaşlar bu konuda pek bilgim yok kutu boya alıp evde boyuyorum ve kafama takılan birşey var süper açıcıyla saçların rengini açtıktan sonra üzerine hemen istediğimiz rengi mi boyuyoruz böyle yaparsak saçlarımız yıpranmaz mı
sarının üstüne fındık kabuğuda tam böyle oluyor işte, bende de aynı sonuç,gerçi sen kumral dore yapmışsın ama diğer markalarda fındık kabugu diye geçiyor die paylaşıyorum fotoyu,fikir olsunEki Görüntüle 238531
Ya kızlar nerdesiniz sorumuza cevap verecek yardımcı olacak kimse yokmu
Yakında kel kalıcam
Eki Görüntüle 238514
Kızlar saçlarım böyleydi , 2 gün önce palette yoğun açıcıyla boyayıp üstüne Loreal Kumral Dore boyadım 7.3 . Başka markalarda fındık kabuğu olarak da geçiyor. Zamanla akacaktır ama böyle de ilginç oldu bence . İyi kötü yorumlarınızı bekliyorum .
Eki Görüntüle 238513
**Allahım kimseyi ikizler burcu yapmasın kızlar yine fikrim değiştiBen bu son saçımın üstüne Casting Bal Köpüğü boyarsam sizce nasıl bir renk olur ?