Keseyle ilgili bişey söylemedi doktor, ben de o stresle aklıma bile gelmedi sormak, ama kesede falan bir sorun olsaydı, mutlka söylerdi.Kese kaç mm?
Tabi ki sorun olsa söylerdi ben ölçülerimi biliyorum da ordan yola çıkarak bir şeyler söyleyebilirdim diye sordum. 11 mm civarı iken yolk gördüm ben. 5+2 ölçüldü ultrasonla vajinal. 6+3 çıktı tam bir hafta olmamıştı o zaman da vajinal bebek ve kalp atışını gördüm bebek 6 mm civarı olmuştu. Eğer size ultrason kağıdı verildiyse yazar belki üzerinde karşılaştırabilirsiniz.Keseyle ilgili bişey söylemedi doktor, ben de o stresle aklıma bile gelmedi sormak, ama kesede falan bir sorun olsaydı, mutlka söylerdi.
ekledim son ultrasyon kağıdını, baktım ama ben bişey anlayamadım.Tabi ki sorun olsa söylerdi ben ölçülerimi biliyorum da ordan yola çıkarak bir şeyler söyleyebilirdim diye sordum. 11 mm civarı iken yolk gördüm ben. 5+2 ölçüldü ultrasonla vajinal. 6+3 çıktı tam bir hafta olmamıştı o zaman da vajinal bebek ve kalp atışını gördüm bebek 6 mm civarı olmuştu. Eğer size ultrason kağıdı verildiyse yazar belki üzerinde karşılaştırabilirsiniz.
Allah bağışlasın, maşallah..Merhaba
2.gebeliğimde aynı sorunu bende yaşadım.
7.haftada bile kese var ve bebek yoktu.
Çevrem,okuduğum bilgiler doğrultusunda yolk varsa bebek var deniyordu.
Yolk vardı
8.hafta olması lazım vajinal ultrasonda bebek görüldü.Geç döllendiği için gelişimi geriden ilerledi.Hatta foruma üye olma sebebimdir.3 kilo doğdu.Kilo alması yavaştı.
Oğlum şimdi 11 yaşında
Rabbim gönlünüze göre versin.
İnşaallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Bende erken öğrendim yani adetim çok geçmemişti.1 gün geçmişti test yapmıştım.Şu silik çizgi çıkan testlerdenAllah bağışlasın, maşallah..
Ama ben deki fark şu, ben hamileliğimi çok erken öğrendim, adetimden 8 gün önce, yani geç döllenme yoksa geçen hafta dörünmei gerekmezmiydi...
Çok teşekkür ederim, yarın 8+2 olacağız, inşallah benim de yarınki kontrolde hayırlısıyla görünür,Bende erken öğrendim yani adetim çok geçmemişti.1 gün geçmişti test yapmıştım.Şu silik çizgi çıkan testlerden
7.haftaya kadar bekledik görünmedi.Şimdi yaşadığınız duyguyu anlıyorum.Çok üzülmüştüm.
8.haftada görünmeseydi.Sorun olacaktı.
Kalbinizi ferah tutun inşaallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alacaksınız.
Bilemedim ben de. Isaretlenmemiş.ekledim son ultrasyon kağıdını, baktım ama ben bişey anlayamadım.
İnşaallah görünürÇok teşekkür ederim, yarın 8+2 olacağız, inşallah benim de yarınki kontrolde hayırlısıyla görünür,
tamam, inşallah güzel haberleri yazarım buraya.İnşaallah görünür
Bize haber verin
Merhaba sonuç ne oldu acaba sonradan bebek göründü mü?Merhaba Arkadaşlar; geçen hafta doktor kontrolüm vardı, sat'a göre gebelik haftam 7+3'tü, hem alttan hem vajinal muayenede kese ve yolk saç göründü ancak, bebek görünmedi, doktorum belki geç döllenme olmuştur, haftaya gel tekrar bakalım dedi..Yarın sabah kontrolüm var..
Bir haftadır okumadığım forum kalmadı diyebilirim, geç döllenme sonucu bebeği geç görenlerin sayısı oldukça fazla... Ama asıl sorun şu ki; ben hamile olduğumu adet günüme sekiz gün kala yaptırdığım kan testi ile çok erken öğrenmiştim. Yani bu durumda olup ta sağlıklı gebelik geçiren var mı aranızda ya da bilgi sahibi olan?
Sonucunuz ne oldu?tamam, inşallah güzel haberleri yazarım buraya.
Son durumunuz ne oldu acaba?Çok teşekkür ederim, yarın 8+2 olacağız, inşallah benim de yarınki kontrolde hayırlısıyla görünür,
Sat a göre 9 haftamda geç döllenme olduğu için normalde 7+4 kalp atışı duydum geç döllenme olabilir sıkıntı etmeyinMerhaba Arkadaşlar; geçen hafta doktor kontrolüm vardı, sat'a göre gebelik haftam 7+3'tü, hem alttan hem vajinal muayenede kese ve yolk saç göründü ancak, bebek görünmedi, doktorum belki geç döllenme olmuştur, haftaya gel tekrar bakalım dedi..Yarın sabah kontrolüm var..
Bir haftadır okumadığım forum kalmadı diyebilirim, geç döllenme sonucu bebeği geç görenlerin sayısı oldukça fazla... Ama asıl sorun şu ki; ben hamile olduğumu adet günüme sekiz gün kala yaptırdığım kan testi ile çok erken öğrenmiştim. Yani bu durumda olup ta sağlıklı gebelik geçiren var mı aranızda ya da bilgi sahibi olan?