7+3 kese ve yolk saç var, bebek görünmüyor :(

Pinasts

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2021
6
3
Merhaba Arkadaşlar; geçen hafta doktor kontrolüm vardı, sat'a göre gebelik haftam 7+3'tü, hem alttan hem vajinal muayenede kese ve yolk saç göründü ancak, bebek görünmedi, doktorum belki geç döllenme olmuştur, haftaya gel tekrar bakalım dedi..Yarın sabah kontrolüm var..
Bir haftadır okumadığım forum kalmadı diyebilirim, geç döllenme sonucu bebeği geç görenlerin sayısı oldukça fazla... Ama asıl sorun şu ki; ben hamile olduğumu adet günüme sekiz gün kala yaptırdığım kan testi ile çok erken öğrenmiştim. Yani bu durumda olup ta sağlıklı gebelik geçiren var mı aranızda ya da bilgi sahibi olan?

Eklentiler

• WhatsApp Image 2021-08-05 at 13.22.33.jpeg
    73,6 KB · Görüntüleme: 669
Keseyle ilgili bişey söylemedi doktor, ben de o stresle aklıma bile gelmedi sormak, ama kesede falan bir sorun olsaydı, mutlka söylerdi.
Tabi ki sorun olsa söylerdi ben ölçülerimi biliyorum da ordan yola çıkarak bir şeyler söyleyebilirdim diye sordum. 11 mm civarı iken yolk gördüm ben. 5+2 ölçüldü ultrasonla vajinal. 6+3 çıktı tam bir hafta olmamıştı o zaman da vajinal bebek ve kalp atışını gördüm bebek 6 mm civarı olmuştu. Eğer size ultrason kağıdı verildiyse yazar belki üzerinde karşılaştırabilirsiniz.

Merhaba
2.gebeliğimde aynı sorunu bende yaşadım.
7.haftada bile kese var ve bebek yoktu.
Çevrem,okuduğum bilgiler doğrultusunda yolk varsa bebek var deniyordu.
Yolk vardı
8.hafta olması lazım vajinal ultrasonda bebek görüldü.Geç döllendiği için gelişimi geriden ilerledi.Hatta foruma üye olma sebebimdir.3 kilo doğdu.Kilo alması yavaştı.
Oğlum şimdi 11 yaşında
Rabbim gönlünüze göre versin.
İnşaallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.

ekledim son ultrasyon kağıdını, baktım ama ben bişey anlayamadım.

Allah bağışlasın, maşallah..
Ama ben deki fark şu, ben hamileliğimi çok erken öğrendim, adetimden 8 gün önce, yani geç döllenme yoksa geçen hafta bebeğin görünmesi gerekmezmiydi...

Allah bağışlasın, maşallah..
Ama ben deki fark şu, ben hamileliğimi çok erken öğrendim, adetimden 8 gün önce, yani geç döllenme yoksa geçen hafta dörünmei gerekmezmiydi...
Bende erken öğrendim yani adetim çok geçmemişti.1 gün geçmişti test yapmıştım.Şu silik çizgi çıkan testlerden
7.haftaya kadar bekledik görünmedi.Şimdi yaşadığınız duyguyu anlıyorum.Çok üzülmüştüm.
8.haftada görünmeseydi.Sorun olacaktı.
Kalbinizi ferah tutun inşaallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alacaksınız.

Çok teşekkür ederim, yarın 8+2 olacağız, inşallah benim de yarınki kontrolde hayırlısıyla görünür,

Merhaba sonuç ne oldu acaba sonradan bebek göründü mü?

Cok kotu gunler gecırdıgım ıcın belkı benimle aynı durumda olan kardeslerım vardır dıye yazıyorum. 18 nısanda en son regl oldum ve 17 mayısta silik cızgı ole hamileliğimi öğrendim. 30 mayıs ta bır lekelenme yasadım ve doktora gittim. Ne yolk sac ne de bebek vardı bebek 6 haftalık olmalıydı. Sonraki hafta tekrar gıttım vajinal ve karından yıne bebek gorunmedı. Hemen baska bır doktora gittim yolk var ama bebek yok 7.hafta da gorunmesı gerekirdi dedı.Okdr zor günler geçirdim ki cunku oncesınde kalp durması sebebiyle kurtaj olmustum.kurtaj olacağımdan emın bır sekılde 14 haziranda 8 haftalıkken tekrar doktora gittim. Sukur hem bebek hem kalp atısı duydum. Bu durumda olan herkesın Allah yardımcısı olsun günlerim zindan olmustu. Ama bazen gelısım gec olabiliyor. Sabırla bekleyin..

Sat a göre 9 haftamda geç döllenme olduğu için normalde 7+4 kalp atışı duydum geç döllenme olabilir sıkıntı etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…