son adet tarihim: 11 Kasım
ovulasyon testi :25 Kasım (muhtemelen hamile kaldığım tarih)
İlk gebelik testi : 10 Aralık (çok az bi pembeydi)
İlk doktor muayenesi ultrasondan baktı kese bile görünmüyordu. (19 Aralık yani 5+3)
bugün yine gittim. bugün 7+3 olmasına rağmen bebek 5+6 haftalık görünüyordu ve sadece 2 mm idi.
kalp atışı duyamadı. bir hafta sonra yine gideceğim. O zaman yine bakacak göremezse vajinal bakacak.
sizce ne düşünmeliyim?
son adet tarihim: 11 Kasım
ovulasyon testi :25 Kasım (muhtemelen hamile kaldığım tarih)
İlk gebelik testi : 10 Aralık (çok az bi pembeydi)
İlk doktor muayenesi ultrasondan baktı kese bile görünmüyordu. (19 Aralık yani 5+3)
bugün yine gittim. bugün 7+3 olmasına rağmen bebek 5+6 haftalık görünüyordu ve sadece 2 mm idi.
kalp atışı duyamadı. bir hafta sonra yine gideceğim. O zaman yine bakacak göremezse vajinal bakacak.
sizce ne düşünmeliyim?
Foreverloveyou ben yarin doktora gidecem insallah bakalim. Gelismeleri yazarim. Siz kalp atisi duydunuz mu?
İnşallahh amiinnnnBence gec dollenmedir bir kac hafta geridenn gelebilir. Saglikla kucaklarimiza alalmim insalalh
inş bende duyarımmmBenim sat 4 subatti 27 martta doktora gittim kese gorundu ve doktor 5 haftalik dedi yani sat a gore 7 haftadan fazla olmasi gerekiyordu gec dollenme olmus sonrada 2 hafta sonra kalp atislarini gorduk yani sat a gore 9 haftayi gecmisti bekleyin biraz daha :)
Baya olmuş bu başlık ama umarım majımı görürsünüz bmmde 7/4 olmam lazım tüp bebek gebesiyim bugun kalp atışı için gittik ama 6/4 kalmış yerli yersiz atışlar gözüküyor du ama ümitli konuşmadı dr sisin durumunuz ne olduBnmde sata göre 8+2 ve kalp atışını henüz duyamadığımız için detaylı ultrasona girdim ve bebeğin 6+1 olduğunu söylediler. Haftaya tekrar kontrol edilcek inşallah geç döllenmedir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?