Saç Şekillendiriciler 7/24 hakkında bilinmeyen sırrı acıklıyorummm..

dilosch89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
470
0
96
35
İstanbul
kızlarrr gecen gun markete gıttım..ben sampuanların sabunların fln ıcınde ne var cok merak ederim..bu elıdor 7/24 un bı duz sacları ıcn bıde kıvırcık saclar ıcın olanını elıme aldım..aralarındakı farkı merak ettım.. sonuç tam bir şokk:1shok::1shok: kızlarrr hem kıvırcık hem duz yapan 7/24 lerın ıcerıgı aynıymıs meger...aynı urun farklı 2 ambalaj...cok sasırdım dondum kaldım uyutuluyomusum dıye...:dilcikar:

icriklernin aynı olması bence imkansz ya ben düz olanı kullanıorum gayet güzel bi görünüm verio arada sırada kıvırcık icin olanıda kullanıorum cok hos maşalı gbi oluor saclarm tabi bi arastırmak lazm ynede

bende bugün markette baktım arkadaşlar balmumu var içinde yani kıvırcık yaparsan kıvırcık şekil alır düz yaparsan düz.. adı üzerinde balmumu bu.. içerik aynı ama pazarlama stratejisi mükemmel..!!

hadi ya? hiç bilmiyordum CADIARZU sevmiyorum zaten elidoru hıhhh

Aynı maddeler olabilir içinde...ama bileşim oranları farklıdır bence... yoksa kendilerini tehlikeye atmazlar bu şklde

başlığı görünce sandım ki devlet sırrı açıklıyosunuz...sempatiksalakcinni

elbette aynı değil içeriği. deneyin öyle karar verin. mesela pantene şampuan kullanıyorum mükemmel bukleleri, değişik bi şampuan kullandığımda çok farkediyo. yine aynı markanın 7/24 ü saçlarımı harika yapıyo. elidor denedim olmadı.aslına bakarsanız hepsinin içeriği aynı. şampuanları okuyun onlarında aynı..ama illaki bişeyler farklı ki farklı sonuç elde ediliyo

Şekerim şampuanların muhteviyatı aynı olabilir..
fakat kullanılan formül maddesinin, miktarında değişiklik vardır..

Ben de şaşırdım neymiş bu açıklama diye..

saçmalamayın ya bu kadar açık yaparlar mı ona bakarsan ssaç kremleriyle sampuanlarnda aynı...şampuanları krem dye kakalıyolar mmı yni..

saçmalamayın ya bu kadar açık yaparlar mı ona bakarsan ssaç kremleriyle sampuanlarnda aynı...şampuanları krem dye kakalıyolar mmı yni..

Ben de aynı durumu seneler önce farketmiştim. Şöyle ki Pantene'nin Mükemmel Bukleler serisini almıştım( şampuan ve saç kremini) Sonra saçımda hiçbir değişiklik olmadığını farkettim. Ben de düz saçlar için olanla içeriklerini okudum "o da ne" :1shok: içerikleri aynı. Şampuan ve saç kremlerinin içerikleri aynı olamaz.Çünkü temizleyici madde ile saçı yumuşatan maddelerin aynı olması mümkün değil. Ancak bazı maddeleri aynı olabilir. Tamamen aynı olmaz içeriği. Benim bahsettiğim düz saç için olna ve kıvırcık saç için olan şampuanların içerikleri tamamen aynıydı.

Bence bu kadar açık yaparlar çünkü insanlarımızın %90 nda içerik okuma alışkanlığı olmadığını biliyorlar.

Ben de 7/24 lerin arasından kıvırcık saçlı olanı bulmaya çalışıyordum kozmetikte, görevli kendisi demişti içerikleri farketmez onların düz saçı da alabilirsiniz diye:)

bende kullandım memnundum düzleştiricisi de kıvırcık saçlar için olanıda güzeldi
şimdi arıyorum marketlerde eczanelerde bulamıyorum acaba piyasadanmı kalktı
onun yerini tutacak bildiğiniz bşey varmı hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…