• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler 7/24 hakkında bilinmeyen sırrı acıklıyorummm..

7/24 hiç beğenmedim bu ürünü ben gliss kullanıyorum çok memnunum sprey şeklinde şişede olan bakım suyu çok iyi .Saçımı yıkadıktan sonra nemli iken sıkıyorum böylece çokda kolay taranıyor yapış yapışda olmuyor.

aynı içerik olabilir ama miktarlar farklıdır.
un şeker süt karışımından muhallebide oluo pogaçada
neyi nekadar kattığınıza bağlı olarak değişir herşey

nasıl olur ya ben kıvırcık saçlar için olanını kullanıyorum ve belirginleşiyo kıvırcıklarım kabarmıyoohaoldumsmile

ben ilk çıktıgı zaman almıştım saçı yaglı gösteriyor hiç memnun kalmadım

Bileşimleri farklıdır. Hukuken böyle bir riski göze alamazlar. Aynı olduğu anlaşılırsa bu durum tüketiciyi kandırmaya girer, cezası da vardır. Ki böyle büyük bir firma buna cesaret edemez.

en memnun kaldığım 7-24 elidorun yıpranmış saçlar ve belirgin bukleler olanları..gliss sıvı saç kremi bana hiç yaramadı,saçlarım çok elektriklendi..
panten berbat,en güzeli elidor 7-24 :)
ben memnunum..

yıllar önce ilk çıktığında almıştım bir kere kullanmıştım sonra aylarca bekledi vee çöpe attım...
şimdi değiştimi hala aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama gerçekten çok kötüydü saçlarımı yapış yapış yağlı yapmıştı...kullananlara hayret ediyorum ama benim saç yapımdanda olabilir...

yıllar önce ilk çıktığında almıştım bir kere kullanmıştım sonra aylarca bekledi vee çöpe attım...
şimdi değiştimi hala aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama gerçekten çok kötüydü saçlarımı yapış yapış yağlı yapmıştı...kullananlara hayret ediyorum ama benim saç yapımdanda olabilir...

saç yapısına göre de değişiyor canım :))

Bende bu üründen aldım.yıpranan saçlar için bakım ve şekillendirici durulanmayan kremi 2 gün kullandım ama sonuç tam bi felaket. hiç dökülmeyen canım saçlarım dökülmeye başladı duştan sonra saçıma sürüp uyudum ve kalktığımda yastığım tamamen saçla kaplıydı ve o günden sonra kullanmayı kestim sanırım benim saçıma uygun değil kullanmak isteyenleri de önceden uyarıyım ben yinedeeee :85:

Back