5-6 yaş uyumlu fazla bütçemi sarsmayacak erkek çocuk kıyafetleri var mi 19 kiloGünceeelll
İlk sayfadaki bir kaç üründen başka 5-6 yaşa uygun kıyafet yok maalesef elimde. Beğendiğiniz bir şey olursa tam ölçüsünüde verebilirim isterseniz.5-6 yaş uyumlu fazla bütçemi sarsmayacak erkek çocuk kıyafetleri var mi 19 kilo
12 ve 14 u beğendim aslında kışın giyebileceği birşeyler istiyorumİlk sayfadaki bir kaç üründen başka 5-6 yaşa uygun kıyafet yok maalesef elimde. Beğendiğiniz bir şey olursa tam ölçüsünüde verebilirim isterseniz.
İkiside 3 yaş ama ölçerim yinede. Şuanda oğlumun bazasının altındalar ve oğlum uyuyor :) yarın ölçer haber veririm. Gri kapşonlu hırkayı düşünürseniz kışlık dar kesim onunda ölçülerini atarım.12 ve 14 u beğendim aslında kışın giyebileceği birşeyler istiyorum
Tamam olur tabiki-Gitabikst: 48928784 .!.:İkiside 3 yaş ama ölçerim yinede. Şuanda oğlumun bazasının altındalar ve oğlum uyuyor :) yarın ölçer haber veririm. Gri kapşonlu hırkayı düşünürseniz kışlık dar kesim onunda ölçülerini atarım.
Günceelll...12. ,14. ve 15. ürünler satıldı. Diğerleri günceeellll