Bebek İkinci El 7-14 yaş erkek çocuk kıyafet ve oyuncaklar

Merhaba 7 8 yaş 5 6 tane pantolon pijama takımı 32 No ayakkabı ihtiyacımız var elinizde varsa görebilir miyim

Merhaba 7 8 yaş 5 6 tane pantolon pijama takımı 32 No ayakkabı ihtiyacımız var elinizde varsa görebilir miyim
5-6 tane yok ama 2-3 pantolonumuz var. Diğerleri satıldı. Konumda ki yazlık oğlunuza uygun kıyafetlerde sıfırdan farksızdır. Ayrıca daha öncede förmüştüm mesajınızı yazamadım bir türlü. Beğendiğiniz şeyler varsa , yanında hediye olarak yolşayabileceğim bir kaç parçada var sizw göre. İster özelden ister whatsapptan yazışabiliriz. Numaranızı özelden yazarsanız.

Özel den yazdım

Canım merhaba. Eski müşterin ben :) Büyük oğlana sokakta oynarken giymelik uzun şort ve askılı penye arıyorum. Buralara yaz erken geliyor malum. 9-10-11 yaş

Son düzenleme:
Canım merhaba. Eski müşterin ben :) Büyük oğlana sokakta oynarken giymelik uzun şort ve askılı penye arıyorum. Buralara yaz erken geliyor malum. 9-10-11 yaş
Hatırladım :) yeni gördüm mesajı. İlk sayfa güncel, fiyatlarda anlaşırız. Yarın tekrar bakayım ne var ne yok fotoğraf yollarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…