• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7+1 günlük hamileyim kalp atışı yok dedi lütfen yardımcı olur musunuz:(

akreprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2014
173
137
43
Kızlar merhaba
bugün bebeğimin ilk defa kalp atışını duymak için kontrole gittik. Kese düzgün embriyo 7.6mm ama kalp atışı yok dedi vajinal ultrason baktı ama sonuç gene aynı. Doktor çok ümitlenmeyelim çünkü büyük bir değişim olmaz dedi ama ben hep sizlerin yazdıklarından okuduğum kadarıyla 8.hafta hatta9 ve 10.haftalada bile kalp atımını duyduklarını okumuştum. Kızlar bu çok kötü bişeymiş su bile içmek gelmiyo içimden en kötüsü de ne biliyo musunuz?doktora 10 gün önce gitmiştik ve aslında düne randewu wercekti aam ben bugün yani doğum günüme denk gelmesini isteyerek 22 sine kaydırdım.allahım ne üzücü bir doğum günü hediyesi.allah tabiki de beterinden saklasın ama ben şu anda bu çocuğa kıymak istemiyorum.pazartesi başka bi doktora gideceğim biliyorsunuz insan bi umut arıyo kızlar nolu dua edin we bana deneyimlerinizi paylaşın teşekkürler

Cnm insallah dyarsin icini ferah tut Sen bende 6 bucuk haftalikken vajinal yoldan zor duyduk sikma canini

Canim ayni sey benim basima da geldi. 6 haftayi bi kac gun gecmistim bakti ve direkt bekledigim gibi gelismedi kalp atisi yok hormon testi yaptir gel. Sonuca gore bakicaz ama ciddi olabilir dedi. Oyle korkuttu ki beni bogazima bi yumruk oturmustu.

Sonra ciktik doktordan esim hic endiselenme dedi aninda baska bi hastaneye rastgele bi doktora goturdu
Durumu anlattim once ustten bakalim olmazsa vajinal muayene edicem dedi. Catala yatmama bile gerek kalmadi biliyo musun aninda kalp atislarini dinletti bana ve o doktor bos konusmus her sey yolunda dedi.

Yani doktorlarin cok etkisi oluyo her zaman bir sorun oldugunda bence en az iki doktor gormeli. Bazilari cidden tecrubesiz ya da onemsemeden mi bakiyo inan anlamiyo insan.. bi de ozel hastaneye gidiyoruz iyi hizmet alabilmek icin dusun..

Seni gercekten iyi anliyorum ama korkma hemen baska doktora git. Ayrica dedigin gibi sekiz dokuz haftayi bile bulabilir bazen kalp atislarini duymak. Insallah hayirli haberler alirsin tatlim..

Yasemin4 kuzum inşallah söylediklerin benim içinde gerçekleşir yazdıkların benim için umut oldu pazartesi günü başka bir doktora gideceğim.dediğin gibi gem özel ve iyi doktorlara giditoruz hrm de böyle sonuçlar moralimi bozuyor. Lütfen bana dua edin siz hamişsiniz dualarınız daha çabuk gerçekleşir hayırlısıysa öpüyorum

Bende vajinal muayene ile 6+4 haftalikken duymustum sen psikolojik baski yapma k3ndine insallah bsiyi yokturrrr canim

Teşekkür ederim canım işte 7 haftayı geçince insan moralmen kötü oluyo sanki ultrasonda verdikleri resme bakınxa hareket ediyomuş gibi geliyo

Canımm sağolll dua et bana lütfen pazartesi günü inşallah güzel haberlerle dönerim size allah size de bebişinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Rabbim karnindaki gunahsiz melegin hatrina insallah kucagina tek nefeste almayi nasip ederr haberlerini bekliyorum :)

biz 8. haftada duymuştuk, hatta eşim ve ben duymadık doktor dedi ki size göstereceğim bize sadece şekiller gösterdi kalp atışı şekilleri, duymadık bile yani önemli olan benim görmem dedi doktor.. Umutsuzluğa kapılma inşallah iyidir yavrun, başka bir doktora gitmende fayda var, rabbim gönlünüze göre versin..

safakmeley safakmeley kuzum inşallah benimkide senin durumun gibi olur bizde şöyle oldu aşağıdan da baktı ve hiçbir hareketlilik yok dedi ama ben inanıyorum pazartesi allahımın izniyle görebilelim. Çünkü ne bir kanama ne de bir lekelenme hiçbirşey yok ki :KK43::KK35:

safakmeley safakmeley kuzum inşallah benimkide senin durumun gibi olur bizde şöyle oldu aşağıdan da baktı ve hiçbir hareketlilik yok dedi ama ben inanıyorum pazartesi allahımın izniyle görebilelim. Çünkü ne bir kanama ne de bir lekelenme hiçbirşey yok ki :KK43::KK35:
ya ufacık hücrede ne hareket olacakmış daha hücre yığını o, siz içinizi rahat tutun rabbim verir mucizesini inşallah, yarın hemen başka doktora gidin, buraya da yazın merak etmeyelim .

Kızlar sağolun ewet yarın bu konuda en ufak ayrıntıyı bile atlamayan bi doktor önerdiler ona gideceğim sizleri de sonra mutlaka bilgilendireceğim. Eğer bu doktor da kendi doktorumla aynı profili çizerse artık allahtan deyip kaderimize razı olacağız. İnşallah hayırlı haberlerle dönerim. Yarın inşallah bebeğim 7+3 günlük olacak.

Kızlar sağolun ewet yarın bu konuda en ufak ayrıntıyı bile atlamayan bi doktor önerdiler ona gideceğim sizleri de sonra mutlaka bilgilendireceğim. Eğer bu doktor da kendi doktorumla aynı profili çizerse artık allahtan deyip kaderimize razı olacağız. İnşallah hayırlı haberlerle dönerim. Yarın inşallah bebeğim 7+3 günlük olacak.
Senin için bütün ultrason fotoraflarına baktım. Biz ilk 6 hafta 1 günlükken gitmişiz doktora kalp atışı yokmuş ve 0.41 cm imiş bebek, düşün milimetrik minnacık bir şey. Bir de bir yerde bir yorum okumuştum bebek rahmin arka tarafında saklanıyormuş görememişler ultrason ile, aklına iyisini getir ki iyi olsun, sonra arkadaşım 9 hafta 0 günlükken gitmişiz, kalp atışını duymuşuz 2.35 cm imiş bebek.. İnşallah hayırlısı olur, iyi düşünmekte fayda var, ama olmazsa da hayırlısı buymuş diyeceksin. ama ben umutluyum doktorun boşvermişliği diye düşündüm

@safakmel arkadaşım sağol hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum birbirimizin yüzlerini bile görmeden burda kader birliği yapıp destek olmaya çalışıyorsunuz allah hepinizden razı olsun doğmamış bebekleriniz sağlıklı hayırlı evlat olsunlar hepiniz dualarımdasınız. Bende içimden aynı şeyi geçirerek bi umut arıyorum yarın buraya allahın izniyle güzel yazılar yazmak istiyorum inşallah görünmemiştir ve inşallah bu 2 günlük süreçte bebeğimin kalbi oluşmuştur başka birşey diyemiyorum :KK43:

Canım umarım pazartesi duyarsın meleğinin kapl atışlarını. Yeni gittim doktora bu haftasonu. Ben de 7+3 de duydum kalp atışını

lolalucy lolalucy gerçekten mii ???? Umudumsunuz kızlar yatıyorum şu anda allahıma dualarımı ederek.. inşallah hayırlı haberlerle gelebilirim...allaha emanet olun iyi geceler:KK16:

Back